Sizce çok mu safım :(

gitmicem zaten canım bu durumda gidemem zaten ama arkadşımın birisi dediki ben senin yerinde olsam şuan atlar gider ve ne oldğunu açık açık konuşup döner yine geri gelirdim dedi madem gitmeyi göze alıyosun karşılaşacağın duruma göze alman lazım dedi kafam öyle karışık ki bu gizli bişey evet ama gizli olmazsa sürpriz olmaz kendisi gekcek işte bayramdan sonraki hafta 26 sında ama bende öyle bir plan yapmıştım ki ömründe hayatında hiç yaşamadığı bir anı vericektim ona çok güzel bi hediye yapıyorum şuan kendisine ellerimle ama hevesimi herşeyimi kursağımda bıraktı çok üzgünüm :8

Canım dese nolcak.. müneccim mi o arkadaş.. kusura bakmayın da senin gibi care arayıp fikir danısanlara böyle cevaplar verilince sinir oluyorum...

canım sen önüne bak. al karsına adam gibi konus. senin onun ulundugun sehire gitmemeni istmeesinin bir çok nedeni olabilir. istesek bir cok olumsuz sey yazıp seni daha paranoyak ve daha kötü bir hale de getirebiliriz.
sen soruna degil cozume odaklan lütfen.. bu tarz yorumlarla ancak kendine yeni kuruntular bulursun..

tatlım, herkes her sözü verir. onemli olan o sözleri yerine getirmek. sen, duygularından ve söyleyeceklerinden emin olarak cık karsısına. hatta dilersen tek tek not al. sana bir sürpriz yapmak istemiştim; belki arkadsını aracı ederek hata yaptım; ancak en mantıklı gelen sey buydu. senin ruya muhabbetlerine birazcık sıkıldım dogrusu, eger bana direkt söyleseydin ben de düşünüp kurmazdım. Canım, beni de anlamaya calıs, seni görmek, vakit gecirmek istemiştim. Elbette ki senin planını bozmak ya da emrivaki yapmak istemem. Dedim ya, kendimce bir seydi işte.." gibi cumleler kur.

umarım anlayısla karsılar ve ılımlı bir sekilde yapar sana uyarılarnı.. dediğim gibi baska ihtimalleri dusunursen sinir harbinde ona yanlıs seyler söyleyebilir işi baska yerlere götürecek konusmalar yapabilirsin. o yuzden ılımlı ve sakin ol. o öyle olmazsa, "benimle bu sekilde konusmana izin veremem" de cek. emin ol erkekler karsılarında aglayıp sızlayınca ya da ısrarla kendini inandırmaya calısınca olan bize oluyor. sen onunla konusurken sakinliğini korumaya calıs. olumsuz dusuncelere degil, ne hissetmek istediğine odaklan.

umarım her seyin hayırlısını verir Allah sana. :) sevgilerimle.

Çok şekersin:) Erkek arkadaşın gideceğini bir şekilde öğrenmiş işte.
Herhalde seni karşılayacak arkadaş değil,aradaki başkaları laf taşımıştır.

Düşüncen hoş ama diğer çocuğun seni karşılaması filan ters gelmiş olabilir.
Sen de olsan hoşuna gitmezdi.Senin sevgilin bir başka kızla konuşup böyle bir şey planlayacak,sevgilini öteki kız karşılayıp getirecek filan...Gereksiz bir samimiyete girilecek.

Eğer erkek arkadaşın aBdal değilse seni aPtal yerine koymaya çalışmış..
Sen hala anlamadıysan saf demeyelim de çok iyi niyetlisin.

Ben affınıza sığınarak başka bir şey söylemek istiyorum; böyle noktasız virgülsüz yazıları okumaya çalışmak beni çok yoruyor.

Hepimiz zaman zaman imla hatası yapıyoruz ama en azından cümlelerin sonuna birer nokta koymak çok mu zor? İnanın bir de yazı uzunsa okumadan geçmeyi tercih ediyorum genellikle. Keşke biraz daha özen göstersek.

Sen saf değilsin ama galiba ben çok fesatım Aynı şey benim başıma gelmiş olsa hemen erkek arkadaşım benden bişey mi saklıyor niye gitmemi istemiyor diye peşine düşer inadına giderdim.
Tabi diğer ihtimali düşünerek arkadaşını araya koymaz bi şekilde adresini bulur dikilirdim karşısına.
Bu arada erkek arkadaşın sen kendi ağzınla söyle diye böyle rüya olaylarına girmiş olabilir

hep bu evhamlarımızdan kaybediyoruz hemen kötü düsünüyoruz sevgiline güven ve inan.sakın gitme erkekler sözünde durmayan kadını sevmez bende yaptım sevgilim birdaha yapma dedi yapmadım.yaparsan onun güvenini sarsarsın benden demesi yapma....o gelsin bekle az sabret sabrın sonu selametmiş demişler belki parası yok cocugun yada uygun degil ortamı bilemezsin sana param yok demez...yapma canım otur bekle...

erkek arkadaşın senden birşeyler gizlemeye calısıyor da olabilir oraya gitmeni istemeyerek bu ihtimali de düsün

bende bunu dicektim, surprizleri niye sevmesin ki biri, icine kurt dusurmek istemem ama, yani saklicak biseyimi var ki sen baskin yapicaksin gibi sinirlenmis o kadar :/

öğrenmiş kesin
sen de bi daha böyle şeylere kalkışma
belli ki sevgilin hoşlanmıyo arkadaşıyla irtibat kurmandan
güvenmediği biridir belki kıskanıyodur
ya da uygun değildir gideceğin zaman

ama bağırıp çağırması hiç hoş olmamış güzel bi dille öğrendiğini ve bundan hoşlanmadığını söyleyebilirdi
ne o öyle tetdit eder gibi biraz tuhaf hali tavrı
sevgilim bana böyle birşey yapsa kesin ilişkime ara veririm
ayrıca sen niye sus pus oldun ki direk söyleseydin ya gerçeği
niye direk bana söylemiyosun da saçma sapan rüya lafları sokuyosun araya diyemedin mi
bi de kavga edicez diye korkuyosun

Son düzenleme:
Arkadaşı söylemiş tabi
O rüyayı bizim külahımıza anlatsın
Yapma sende sürpriz filan, şimdiden bağırıyo
Kendi gelsin bari paşa paşa

ya şimdi anlatırsam çok kötü kavga edersek Allahım ya sevgilime sürpriz bile yapamıyorummm

Cimcime çok saf degilsin, gereksizce birini mutlu etmeye çalışan iyi niyetli birisin.

Şimdi bir düşün bakalım,ERKEK ARKADAŞIN BU SÜPRİZİ ÖĞRENEBİLDİGİNE GÖRE O ARKADAŞI SAMİMİ Kİ ÇITLATTI ?

Yoksa çocuk sana verdigi sözü tutar gık demezdi?

BU ARKADAŞA NEDEN GICIK OLUYOR VEDE YANINDA TUTUYOR?

Yoksa gıcık olunan kişi arkadaş degilde SENİN ONUN ORTAMINA BODOSLAMA DALMA İHTİMALİN Mİ?

BİR KİŞİ NASIL OLURDA BU DEVİRDE KARŞISINDAKİ KİŞİYİ ÜSTELİK SEVGİLİSİYLE BU KADAR APTAL YERİNE KOYUP AYAKTA UYUTMAYA ÇALIŞIR.RÜYA VS ...DİYE...

üSTELİK BİR DE ZEYTİNYAG GİBİ BAĞIRIP ÇAĞIRIP SENİ YAPMA DİYE UYARMIŞ SERT BİR ŞEKİLDE...

VE sen hala sevgiline SÜPRİZ YAPAMADIGINA ve SAFLIĞINA MI yanıyorsun?

Bilemedim ???

Hediye yollama diye adresi vermemek nedir yahu?boyle suprizlere karsi onlemini almis bence...siz karunmusunuz maddi durum diyorsunuz zaten en fazla ne yollayabilirsiniz ki
Hem sevgiliniz ogrenmis o da acik.neden israrla gitmenizi istemiyor?bu saatten sonra siz gidecegim deseniz de o arkadasina tembihlemistir goturmez sizi.
En onemlisi erkek arkadasiniz sizi seviyor ozluyor baska birisi olmasa neden arkaadasi gidip soyledi?yakin da uzakta olsa gelme ihtimaline karsi soylemis bence.sonucta sizi ozluyor herhangi falsosu yoksa neden gidip yetistirecek ki bariz arkadasini korumus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…