- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
Anlamadığım bir şey var.
Siz arkadaşı için en yakın ve benim de tanıdığım ortak arkadaşımız demişsiniz.
Ama size, rüyasında hiç sevmediği bir arkadaşından yardım istediğinizi gördüğünü söylemiş.
O 'Sevmediğim arkadaşım' diye nitelendirdiği kişi ortak arkadaşınız mı? Başka arkadaşı mı?
Saçma bir soru kusura bakmayın lütfen ama merak ettim.
En yakın arkadaşı da olsa rahatsızlık duyabilir.
Ben en yakın arkadaşlarımı kıskanmam ama erkekler daha farklı düşünüyor.
Rüyasında görmüş de olabilir,arkadaşı söylemiş de olabilir. Mesela benim rüyalarımın yarısından fazlası hep çıkar.
İyi ya da kötü olsun. Hiç sevmem bu yüzden rüya görmeyi.
Yani sevgilinize malum da olmuş olabilir.
Bence vazgeçin,gitmeyin.
Biliyorsa sizi çaktırmadan uyarmaya çalışmış.
Bak çok sinir olurum,yapma sakın der gibi konuşmuş.
Tabiki gideceğinizi öğrenip size numara yapmış.İnsan sevdiği sürpriz yapacak diye böyle tepki gösterir mi hiç.Korktuğu birşey olmazsa size bu kadar tepki göstermezdi.
evet bana diyorki hadi diyor konutğum kişinin adını yazmayım şimdi x diyeyim telefonda diyor ki hadi x arkadaşım olsa neyse senin y ile ne işin var diyor yani hem güvenmemi istiyor çocuğa ki ona yine bişey yapçaksam diyeyim oda gitsin söylesin diye emrivaki değil bu canım benim zaten konuşrken telefonda şurda oturuyoruz diyo diyorum hiç sen aşkını çağırma zaten gel aşkım oturalım senlede diyor ama iş ciddiye binince yok adam istemiyo yaa orada olmamı adam hiç istemiyorrrr
bende böyle düşünüyorum of korkuyorum yaaa 3 yıllık ilişkim aklıma kötü şeyler gelsin istemiyorummmm ama çok üzüldüm
yanlışsın cimcime.. Allah aşkına ailen onaylıyor mu bu yapacaklarını? ya bi sözlenin nişanlanın ondan sonra yapacaksanız böyle süprizler yapın,taaa il dışına gitmek ne kadar yanlış.. sanırım yaşın küçük,gençlik işte.. ablam ortak arkadaşınıza da güvenme.. sevgilin dediğin şahısta seni oraya getirmemekle en doğrusunu yapmış.. aferin çocuğa..
Sonucta burasi sanal alem nokta virgul pek aramasakta en azindan cumleleri biraz daha duzgun siralasako Kadar karisik anlatmissiniz ki anlamak icin ozel caba harcamak lazim:44:anladigim kadariyla sevgilinize supris yapmak amaciyla arkadasina demissiniz oda gidip sevgilinize yumurtlamis ,sevgilinizde size daha yapmadan kizmis hatta bagirip cagirmis.süpriz zaten beklenmedik anda ve zamanda olandir araya birilerini sokarsan soylemese bile mutlaka birazcik caktirir.Sevgilinize sana paket yolliycam diye adresini alip sora sorada bulabilirdiniz sonucta gayet basit.Yada afyona indiginizde arkadasindan yardim isterdiniz sizin suprize daha aylar var biraz yaygaraya vermissiniz gibi sanki
Tatlım,konuşma esnasında hadi gel oturalım demek farklı birşey,çat kapı haberi yokken gitmek farklı.Emrivakiye girer.İstemiyor demek ki sürprizleri.Birde 24 saat birlikte olduğu arkadaşı söylemez mi,elbet söyler buraya gelecek diye.Ya gtme sende canım.İstememesi seni sevmediği anlamına gelmez ki
Siz niye erkeğin peşine bu kadar düşüyorsunuzki.O düşsün sizin peşinize.Sonra kendilerini birşey sanıyorlar.Korkuyorum diyorsunuz.Niye korkuyorsunuz.Sizi bırakacak diye mi?Bunun yüzünden bırakacaksa hiç durma sen önce davran bence.
rüyada gördüğü arkadaşı benimde yine tanıdığım bir insan ama hiç sevmediği bir insan benim konuştğum insansa benim yine tanığıdım fakat bende de telefon numarası olan face de birbirmizde ekli oldğumuz yanına daha önceki gitmelerimde birlikte vakit geçirdiğimiz ve sevgilimle 24 saat birlikte olan sürekli sevgilimin evinde gelip kalan bir insan yardım istediim kişide. insan üzülüyor sevgilime sürpriz birle yapamıyorum ya yapamıyorum aklıma kötü şeyler gelsin istemiyorum ama canım yanmıyoda gelmiyoda değilgitmem zaten gidiceksemde asla kimseye demem giderim ararım işi varsada yoksada geldim derim gelirse kendisi kazanır gelmezse beni kaybeder yapıcak bişeyim yok ağız tadıyla insana bir sürpriz bile yaptırmıyor ki
Hmm madem bu kadar yakınlar neden böyle aşırı tepki verdi anlayamadım.:44:
Bir arkadaşımız 'Erkekler basittir' yazmış, bana da erkek çok karışık geliyorlar.
Yani bizim için çok basit olan,'Hiç problem çıkmaz' dediğimiz şeylere öyle anlamlar yüklüyorlar,
öyle şeyler düşünüyorlar ki şaşırıp kalıyorum ben.
Yani sevgiliniz de belki bize çok saçma gelen şeyleri düşünüp,gözünde büyütüp bundan sinir olmuştur.
İlişkiniz nasıl? Seviyor musunuz birbirinizi? Size,sizi sevdiğini hissettiriyor mu?
Üniversiteye gitmeden önce ve gittikten sonra ki davranışları arasında değişim var mı?
Bu gibi şeyleri cevaplayın ilk önce. Eğer olumsuz bir cevap almıyorsanız kendinizden,içinizi rahat tutun.
Kötü şeylere ihtimal bile vermeyin.
Bu zamanda seven,değer veren insan bulmak çok zor çünkü.
bende anlayamıyorum canım
ilişkimiz illaki inişler çıkışlar oluyordu bir kez ayrılık yaşadık ben ayrılmıştım fakat yalvardı yakardı geri barıştım ve on günden sonra hiç ayrılmadık sorunlar olmuyo diyemem ama bi şekilde hallettik hep seviyoruz tabiki onunda sevdiğini biliyorum sevdiğini hissetiriyor elbet ki gitmeden önce ve gittikten sonraki arasında pek fazla fark yok tatlım ama aklım karışmadı değil
Merhaba Hanımlar;
Hemen konuma giriyorum bu Ekim 14 sevgilimle yıldönümümüzün oldğu gün bende ona sürpriz yapıp afyona gidecektim bayramdan sonraki ilk hafta sonu yani 26 sında orada okuyor neyse bende yol iz bilmiyorum diye karşısına çıkmak için en yakın ve benimde tanıdığım ortak arkadaşımızdan yardım istedim oda afyonda üniversiteden arkadaşı sevgilimin neyse çocukla konuştum çok sevindi çok sevinir seninki gel tabi ben sana yardımcı olurum seni garajdan alır evine bırakırım dedi bende nasıl sevindim dedim aramızda kalsın bak sürprizi bozma saçmalama falan dedi söylermiyim dedi neyse akşamına erkek arkadaşım bayramdan sonraki hafta cumartesi hangi güne denk geliyor aşkım 14 ü biliyosun arife dedi memeleketine gidicek bayramda gelemicem dedi bayramdan sonra dedi gelicem haberin olsun kaçına denk geliyo dedi dedim 26 sı tamam dedi 26 sında yanındayım dedi bende sevindim bi yandan da üzüldüm sürpriz yapıcaktım ama neyse işte sevindiğimi söyledim falan neyse ertesi günü yine telefonda konuşyoruz bak dedi benden gizli saklı sakın ha hiç bişey yapmıyosun neyse bana söylüyosun kızarım çok dedi ben kala kaldım Allah Allah dedim nerden çıktı şimdi birden arkadaşının söylediğini çakar gibi oldum kız arkadaşlarımla konuştum oda çoktan anlamış yada arkadaşı söylemiş kesind ediler neyse dün gece telefonda konuşuyoduk yine bir rüya gördüm dedi bugün ne gördün dedim güya sen afyona gelmişsin bana sürpriz yapmak için ama benim hiç sevmediğim bi arkadaşımla konuşup onu ayarlamışsın bana sürpriz yapıyosun dedi eeee dedim geliyorum yanınıza dedi bir bakıyorum yanında sen oturuyosun dedi sana bağırıyorum parçalıcam sinirden o derece dedi ama gerçekmiş gibi anlatıyo sanki yaşamışız gibi sinirli sinirli bende tanımam etmem onu ne işim var aşkım diyorum bilmiyorum artık diyor bak sana söylüyorum sakın ha diyo yapçak olursun bişey olur benim arkadaşlarımı kullanma senin ne işin var ya onun yanında diyo bağırıyo bana gerçek gibi dedim ki öyle bişey oldumu ki sen bana yaşamışız gibi bağırıyosun ya falan diyorum bi an canlandı gözümde falan diyo ben ama nasıl korktum nasıl kötü oldumarkadaşlarım safmısın kızım bu rüya değil bu çocuk sein gideceğini öğrenmiş gitme diye yol yapıyo dediler sizce çok m safım sizler ne düşünüyosun lütfen yardım çok morallerim bozuldu insan sevinmezmi yaaaa gidicem sürpriz yapıcam diye resmen gözümü korkutmaya çalıştı
korkum bırakmasında değil canım korkuyorum çünkü kavga etmek istemiyorum ben sonuçta ona yapacağım özel bi an için güzel bir sürpriz için böyle birşey düşündüm ve şuan beni öyle pişman etti ki insan üzülüyo böyle bişey için kagva etmeyi düşündükçe
Tabi ki kavgalar olur. Zaten hiç tartışmanın yaşanmadığı bir ilişki çok sağlıklı da olmaz.
Tartışma olmalı arada sırada ki kişiler birbirlerinin değerini anlasın. (Bu,benim düşüncem.)
Canım bence kötü şeyleri sil aklından.
Şeytanın aranıza girmesine izin verme.
3 yıllık bir ilişkiniz varmış.
Güvensizlik girerse araya her şey tersine döner.
Mutsuz olursunuz.
Ben 3. kişinin olduğunu düşünmüyorum.
Allah korusun öyle bir şey olsa zaten ortak arkadaşınızın haberi olur.
Erkek arkadaşınızın en yakın arkadaşı değil mi?
Bütün gün birlikte değiller mi?
Başka birisi olsa ondan mı gizleyecek?
Öyle bir durum olsa;
Çocuk, sen sürpriz yapacağını söylediğinde buna sevinmez,sana yardımcı olmayı kabul etmez,
hatta seni vazgeçirmeye çalışan bahaneler öne sürerdi.
Arkadaşım Merhaba,
1. Diğer arkadaşların da dediği gibi emrivakiyi sevmiyor olabilir.
2. Ekonomik olarak hazır olmadığı dönemlere denk gelmesinden korkuyor olabilir.
3 ve bence en güçlü neden; senden sakladığı birşeyler olabilir. Bir sürprize bu kadar büyük tepki veriyorsa eğer suç bastırıyor olabilir. Tecrübeyle sabit :)
Yukarıda bir arkadaş daha yazmış zaten boşver. O koşsun senin peşinden, canı isterse gelir, ya da keyfi bilir.
Bir bayana her zaman dik ve asil durmak yakışır. (Nacizane fikrim :)
Allah yardımcın olsun..
umarım yanılıyoruzdur canım inşallah bişey yokturbence orada gizlediği bişeyler var. yoksa bukadar uğraşmaz gitmeyin diye.
Benim bile klasik yalanım bazen bişeyden şüphelendiğimde rüyamda görmüşgibi anlatırım karşı taraf mesajı alır[/QUOTE
öylemi dersin canım yaaa ben aldım zaten mesajı ve şuan çok moralim bozuk aslına almamıştım ama sizlerin ve yakın arkadaşlarımın düşüncelerini bu konuda söyleyince sizler anladım yani ben iyi niyetli art niyet aramayan ve sevdiğine deli gibi aşık biriyim ve onun için yapmayacağım şey yoktur aramızda özel günümüz için güzel bir anı olsun istemiştim ama heyecanımda hevesimde içimde patladı çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?