• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce çok mu safım :(

canım bence sevgilinden gizli iş yapma arkadasıda olsa o bir erkek ve kıskanır arkadasından.dogruda degil haberi olmadan gitmen sana bişey olsa ya teli kapalı olsa ortada kalırsın.bence ögrenmiş ve kızacagını anlatmak istemiş.bence gitme.o gelsin geliyosa

gitmicem zaten canım bu durumda gidemem zaten ama arkadşımın birisi dediki ben senin yerinde olsam şuan atlar gider ve ne oldğunu açık açık konuşup döner yine geri gelirdim dedi madem gitmeyi göze alıyosun karşılaşacağın duruma göze alman lazım dedi kafam öyle karışık ki bu gizli bişey evet ama gizli olmazsa sürpriz olmaz kendisi gekcek işte bayramdan sonraki hafta 26 sında ama bende öyle bir plan yapmıştım ki ömründe hayatında hiç yaşamadığı bir anı vericektim ona çok güzel bi hediye yapıyorum şuan kendisine ellerimle ama hevesimi herşeyimi kursağımda bıraktı çok üzgünüm :8

Benim bile klasik yalanım bazen bişeyden şüphelendiğimde rüyamda görmüşgibi anlatırım karşı taraf mesajı alır :34:[/QUOTE

öylemi dersin canım yaaa ben aldım zaten mesajı ve şuan çok moralim bozuk aslına almamıştım ama sizlerin ve yakın arkadaşlarımın düşüncelerini bu konuda söyleyince sizler anladım yani ben iyi niyetli art niyet aramayan ve sevdiğine deli gibi aşık biriyim ve onun için yapmayacağım şey yoktur aramızda özel günümüz için güzel bir anı olsun istemiştim ama heyecanımda hevesimde içimde patladı çok üzgünüm :(

Bak canım 3 yıllık ilişkiniz varmış ALLAH ayırmasın daim etsin.. :nazar: :16:
Bende sen gibiyim. Yapayım edeyim ama bizimki odun anlamaz :1:
Ben iş çeviriyor diye düşünmüyorum (senin yerinde olsam kesin aklımdan geçerdi ama doğruya doğru) sen tanırsın onu ve sende düşünmüyorsun.
Şimdi burda seni fişfiklemek uygun olmaz günah almaya hiç gerek yoktanımadığımız için ama sen bu davranışı hariç bi şekilde anlarsın ters giden birşey varsa..

Şimdi diceğimi belki kimse dememiştir bilemiyorum ama şuda olabilir;
Erkek arkadaşına, o çocuk durumu anlatmış bu kesin gibi bişey (sevgilin ermiş falan değilse durum bunu gösteriyor :1:)
Bence sevgilin o çocuğa güvenmiyor.
Senin güvenmediğin arkadaşınla sevgilin böyle bi iş birliği yapsa noşuna gider mi ?
Gitmez değil mi !
Onunda gitmiyor olabilir.
Çünkü sonuçta o çocuğu sen değil sevgilin daha iyi tanıyordur.
Belki çocuk sapık ne bilebilirsin ki ?
Değil mi ?
Sevgiline planını söyleme kesinlikle.
Ama hak ver bence dediğim gibide bi durum olabilir.
Düşünsene bu durumu öğrenip direkt parlasaydı sana hiç hoş olmazdı.
Ama inceden inceden uyarmış..
O arkadaştanda uzak dur derim ben..

Bak canım 3 yıllık ilişkiniz varmış ALLAH ayırmasın daim etsin.. :nazar: :16:
Bende sen gibiyim. Yapayım edeyim ama bizimki odun anlamaz :1:
Ben iş çeviriyor diye düşünmüyorum (senin yerinde olsam kesin aklımdan geçerdi ama doğruya doğru) sen tanırsın onu ve sende düşünmüyorsun.
Şimdi burda seni fişfiklemek uygun olmaz günah almaya hiç gerek yoktanımadığımız için ama sen bu davranışı hariç bi şekilde anlarsın ters giden birşey varsa..

Şimdi diceğimi belki kimse dememiştir bilemiyorum ama şuda olabilir;
Erkek arkadaşına, o çocuk durumu anlatmış bu kesin gibi bişey (sevgilin ermiş falan değilse durum bunu gösteriyor :1:)
Bence sevgilin o çocuğa güvenmiyor.
Senin güvenmediğin arkadaşınla sevgilin böyle bi iş birliği yapsa noşuna gider mi ?
Gitmez değil mi !
Onunda gitmiyor olabilir.
Çünkü sonuçta o çocuğu sen değil sevgilin daha iyi tanıyordur.
Belki çocuk sapık ne bilebilirsin ki ?
Değil mi ?
Sevgiline planını söyleme kesinlikle.
Ama hak ver bence dediğim gibide bi durum olabilir.
Düşünsene bu durumu öğrenip direkt parlasaydı sana hiç hoş olmazdı.
Ama inceden inceden uyarmış..
O arkadaştanda uzak dur derim ben..

amiiinn canım inşallah Allahım utandırmadan sonuna kadar devam ettirir ama biz kızlar işte hemen aklımıza acabalar geliyo :( aldatıldğımı düşünmüyorumda bir sebep bulamadım işte birbirimizden hiç bişey gizlemeyiz para olsun sevgi olsun bişey paylaşmak olsun herşey ortadadır ama bende ufak bir sürpriz bir heyecan katmak istedim sadece yaşadıklarımıza fakat içimde patladı vallahi az önce aradı aşkım benim napıyosun falan diye baya yarım saat konuştuk seni çok seviyorum falan deyip durdu ne yaptğını anlattı nerde oldğunu söyledi kimle oldğunuda bende dışarı çıkıcamı söyledim aşkım çıkarken haber ver emi başka yere gitçeksenizde haberim olsun yaz bana dedi tamam dedim bende gayet neşeli konuştu evet güvenmiyo sanırım ama ondan da ayrılmıyo ki hiç sürekli birlikteler şimdi aradığında bile yanında o konuştğum arkadaşı vardı anlayamıyorum tatlım yaaaa çok da kıskançtır sevgilim aslında evet sanırım kavga çıkmasın diye oda uyardı beni anlamamı istedi sanırım

amiiinn canım inşallah Allahım utandırmadan sonuna kadar devam ettirir ama biz kızlar işte hemen aklımıza acabalar geliyo :( aldatıldğımı düşünmüyorumda bir sebep bulamadım işte birbirimizden hiç bişey gizlemeyiz para olsun sevgi olsun bişey paylaşmak olsun herşey ortadadır ama bende ufak bir sürpriz bir heyecan katmak istedim sadece yaşadıklarımıza fakat içimde patladı vallahi az önce aradı aşkım benim napıyosun falan diye baya yarım saat konuştuk seni çok seviyorum falan deyip durdu ne yaptğını anlattı nerde oldğunu söyledi kimle oldğunuda bende dışarı çıkıcamı söyledim aşkım çıkarken haber ver emi başka yere gitçeksenizde haberim olsun yaz bana dedi tamam dedim bende gayet neşeli konuştu evet güvenmiyo sanırım ama ondan da ayrılmıyo ki hiç sürekli birlikteler şimdi aradığında bile yanında o konuştğum arkadaşı vardı anlayamıyorum tatlım yaaaa çok da kıskançtır sevgilim aslında evet sanırım kavga çıkmasın diye oda uyardı beni anlamamı istedi sanırım

Erkek arkadaşına, o çocuk pek bişey yapamaz " Ben kendimi bilirim" havalarında olurlar.
Erkekler ya..
Birde şu var sevgilin her erkek arkadaşından sakınır mı seni ?
Öyle değilse o çocuğun bi yanlışını görmüş olabilir.
Ondan öyle davranma olasılığı yüksek.
Ama her arkadaşına karşı böyleyse ya arkadaşları adam değil yada aşırı kıskançlık var.
Eğer tek o arkadaşına karşı böyleyse dikkate al o uyarıyı bence :)

Erkek arkadaşına, o çocuk pek bişey yapamaz " Ben kendimi bilirim" havalarında olurlar.
Erkekler ya..
Birde şu var sevgilin her erkek arkadaşından sakınır mı seni ?
Öyle değilse o çocuğun bi yanlışını görmüş olabilir.
Ondan öyle davranma olasılığı yüksek.
Ama her arkadaşına karşı böyleyse ya arkadaşları adam değil yada aşırı kıskançlık var.
Eğer tek o arkadaşına karşı böyleyse dikkate al o uyarıyı bence :)

yok her arkadaşına karrşı öyle o yaaa herkesten herşeyden şüphe duyar aşırı sahiplenir ne bileyim arkadaşlarıyla tanıştırır sonrasına rkadaşları benimle konuşacağı zamansa delirir neden konuşyolar diye bilmiyorum ki anlayamadım bende çocuk kötü biri değil 1 yıldır tanıyorum ve aramızdaki sevgininde nasıl büyük oldğunu biliyo gıpta ile bakıyodu helal olsun falan der hep böyle bir aşk görmedim der hem bana hem ona aynı masada otutursak bile masadan kalkar gider mesela lavaboya sonra çocuk yanımızdan ayrılırsa bana der ne konuştunuz diye offfffffffffffff içim feci sıkılıyor rüyamdada aldatıldğımı gördüm şimdi telefonda aradığında anlttım aşkım delimisin diyo bak dedim beni bırakıcak olsan bile bigün sakın dedim bak aldatma direk gel söyle erkek gibi aşkım bak dövücem ama diyo bana nerden çıakrıyosun ki diyo ben seni çok seviyorum seni sevmemem için bir sebep söylermisin bana dedi yada seni aldatmam için dedi ben böyle kişilksiz karaktersiz biriyim dedi eğer böyle düşünüyosan çok kırılırım dedi dedim hayır ama rüyamdan çoke tkilendim dedim aşkım rüya bak dedi sen benimsin ben senin dedi öyle bişey yok 2 yıldır burdayım sana karşı bişeyimi gördünmü dedi ben aynı benim dedi seni çok seviyorum aklından çıakrma dedi şimdi işte

yok her arkadaşına karrşı öyle o yaaa herkesten herşeyden şüphe duyar aşırı sahiplenir ne bileyim arkadaşlarıyla tanıştırır sonrasına rkadaşları benimle konuşacağı zamansa delirir neden konuşyolar diye bilmiyorum ki anlayamadım bende çocuk kötü biri değil 1 yıldır tanıyorum ve aramızdaki sevgininde nasıl büyük oldğunu biliyo gıpta ile bakıyodu helal olsun falan der hep böyle bir aşk görmedim der hem bana hem ona aynı masada otutursak bile masadan kalkar gider mesela lavaboya sonra çocuk yanımızdan ayrılırsa bana der ne konuştunuz diye offfffffffffffff içim feci sıkılıyor rüyamdada aldatıldğımı gördüm şimdi telefonda aradığında anlttım aşkım delimisin diyo bak dedim beni bırakıcak olsan bile bigün sakın dedim bak aldatma direk gel söyle erkek gibi aşkım bak dövücem ama diyo bana nerden çıakrıyosun ki diyo ben seni çok seviyorum seni sevmemem için bir sebep söylermisin bana dedi yada seni aldatmam için dedi ben böyle kişilksiz karaktersiz biriyim dedi eğer böyle düşünüyosan çok kırılırım dedi dedim hayır ama rüyamdan çoke tkilendim dedim aşkım rüya bak dedi sen benimsin ben senin dedi öyle bişey yok 2 yıldır burdayım sana karşı bişeyimi gördünmü dedi ben aynı benim dedi seni çok seviyorum aklından çıakrma dedi şimdi işte

:nazar: Ben benimkine rüyamda aldatıldığımı söylediğimde esip gürlüyor pek böyle attan alıp moral verme yok
Geçmişte yaşadığı olaylardanda böyle arkadaşlarından şüpheleniyor olabilir.

:nazar: Ben benimkine rüyamda aldatıldığımı söylediğimde esip gürlüyor pek böyle attan alıp moral verme yok
Geçmişte yaşadığı olaylardanda böyle arkadaşlarından şüpheleniyor olabilir.

yok hiç esip gürlemedi valla burnumda ısırmayı sıktırmayı çok sever hatta dedi bak dedi o fındık burnundan ısırırım ama dedi deli deli konuşma dedi umarım öyledir yaaaa :(

canım ya demeeeeeeeeeeeee :( aldatıldğımı düşünmüyorum ama böyle saçma sapan planlar kurmasınada anlama veremiyorum 3 yıldır birlikteyiz onunla böyle bişey yapacağını sanmıyorum ve birbirmize söz vermiştik biz brgün birbimizinde vazgeçicek olsak aşk bitse sevgimiz bitse bile başkasından duymak yerine değil direk kendimiz söyleyecektik birbirmizin yüzünde dobra biridir hatalarımı bile direk yüzüme vurur sevgilim bilmiyorum ama üzüldüm böyle bir yol izlemesine

Canım dese nolcak.. müneccim mi o arkadaş.. kusura bakmayın da senin gibi care arayıp fikir danısanlara böyle cevaplar verilince sinir oluyorum...:36::36:

canım sen önüne bak. al karsına adam gibi konus. senin onun ulundugun sehire gitmemeni istmeesinin bir çok nedeni olabilir. istesek bir cok olumsuz sey yazıp seni daha paranoyak ve daha kötü bir hale de getirebiliriz.
sen soruna degil cozume odaklan lütfen.. bu tarz yorumlarla ancak kendine yeni kuruntular bulursun..

tatlım, herkes her sözü verir. onemli olan o sözleri yerine getirmek. sen, duygularından ve söyleyeceklerinden emin olarak cık karsısına. hatta dilersen tek tek not al. sana bir sürpriz yapmak istemiştim; belki arkadsını aracı ederek hata yaptım; ancak en mantıklı gelen sey buydu. senin ruya muhabbetlerine birazcık sıkıldım dogrusu, eger bana direkt söyleseydin ben de düşünüp kurmazdım. Canım, beni de anlamaya calıs, seni görmek, vakit gecirmek istemiştim. Elbette ki senin planını bozmak ya da emrivaki yapmak istemem. Dedim ya, kendimce bir seydi işte.." gibi cumleler kur.

umarım anlayısla karsılar ve ılımlı bir sekilde yapar sana uyarılarnı.. dediğim gibi baska ihtimalleri dusunursen sinir harbinde ona yanlıs seyler söyleyebilir işi baska yerlere götürecek konusmalar yapabilirsin. o yuzden ılımlı ve sakin ol. o öyle olmazsa, "benimle bu sekilde konusmana izin veremem" de cek. emin ol erkekler karsılarında aglayıp sızlayınca ya da ısrarla kendini inandırmaya calısınca olan bize oluyor. sen onunla konusurken sakinliğini korumaya calıs. olumsuz dusuncelere degil, ne hissetmek istediğine odaklan. :16::16:

umarım her seyin hayırlısını verir Allah sana. :) sevgilerimle.:1:

Çok şekersin:) Erkek arkadaşın gideceğini bir şekilde öğrenmiş işte.
Herhalde seni karşılayacak arkadaş değil,aradaki başkaları laf taşımıştır.

Düşüncen hoş ama diğer çocuğun seni karşılaması filan ters gelmiş olabilir.
Sen de olsan hoşuna gitmezdi.Senin sevgilin bir başka kızla konuşup böyle bir şey planlayacak,sevgilini öteki kız karşılayıp getirecek filan...Gereksiz bir samimiyete girilecek.

Eğer erkek arkadaşın aBdal değilse seni aPtal yerine koymaya çalışmış..
Sen hala anlamadıysan saf demeyelim de çok iyi niyetlisin.

Merhaba Hanımlar;
Hemen konuma giriyorum bu Ekim 14 sevgilimle yıldönümümüzün oldğu gün bende ona sürpriz yapıp afyona gidecektim bayramdan sonraki ilk hafta sonu yani 26 sında orada okuyor neyse bende yol iz bilmiyorum diye karşısına çıkmak için en yakın ve benimde tanıdığım ortak arkadaşımızdan yardım istedim oda afyonda üniversiteden arkadaşı sevgilimin neyse çocukla konuştum çok sevindi çok sevinir seninki gel tabi ben sana yardımcı olurum seni garajdan alır evine bırakırım dedi bende nasıl sevindim dedim aramızda kalsın bak sürprizi bozma saçmalama falan dedi söylermiyim dedi neyse akşamına erkek arkadaşım bayramdan sonraki hafta cumartesi hangi güne denk geliyor aşkım 14 ü biliyosun arife dedi memeleketine gidicek bayramda gelemicem dedi bayramdan sonra dedi gelicem haberin olsun kaçına denk geliyo dedi dedim 26 sı tamam dedi 26 sında yanındayım dedi bende sevindim bi yandan da üzüldüm sürpriz yapıcaktım ama neyse işte sevindiğimi söyledim falan neyse ertesi günü yine telefonda konuşyoruz bak dedi benden gizli saklı sakın ha hiç bişey yapmıyosun neyse bana söylüyosun kızarım çok dedi ben kala kaldım Allah Allah dedim nerden çıktı şimdi birden arkadaşının söylediğini çakar gibi oldum kız arkadaşlarımla konuştum oda çoktan anlamış yada arkadaşı söylemiş kesind ediler neyse dün gece telefonda konuşuyoduk yine bir rüya gördüm dedi bugün ne gördün dedim güya sen afyona gelmişsin bana sürpriz yapmak için ama benim hiç sevmediğim bi arkadaşımla konuşup onu ayarlamışsın bana sürpriz yapıyosun dedi eeee dedim geliyorum yanınıza dedi bir bakıyorum yanında sen oturuyosun dedi sana bağırıyorum parçalıcam sinirden o derece dedi ama gerçekmiş gibi anlatıyo sanki yaşamışız gibi sinirli sinirli bende tanımam etmem onu ne işim var aşkım diyorum bilmiyorum artık diyor bak sana söylüyorum sakın ha diyo yapçak olursun bişey olur benim arkadaşlarımı kullanma senin ne işin var ya onun yanında diyo bağırıyo bana gerçek gibi dedim ki öyle bişey oldumu ki sen bana yaşamışız gibi bağırıyosun ya falan diyorum bi an canlandı gözümde falan diyo ben ama nasıl korktum nasıl kötü oldum :( arkadaşlarım safmısın kızım bu rüya değil bu çocuk sein gideceğini öğrenmiş gitme diye yol yapıyo dediler sizce çok m safım sizler ne düşünüyosun lütfen yardım çok morallerim bozuldu :( insan sevinmezmi yaaaa gidicem sürpriz yapıcam diye resmen gözümü korkutmaya çalıştı :(

Ben affınıza sığınarak başka bir şey söylemek istiyorum; böyle noktasız virgülsüz yazıları okumaya çalışmak beni çok yoruyor.

Hepimiz zaman zaman imla hatası yapıyoruz ama en azından cümlelerin sonuna birer nokta koymak çok mu zor? İnanın bir de yazı uzunsa okumadan geçmeyi tercih ediyorum genellikle. Keşke biraz daha özen göstersek.

Sen saf değilsin ama galiba ben çok fesatım:47: Aynı şey benim başıma gelmiş olsa hemen erkek arkadaşım benden bişey mi saklıyor niye gitmemi istemiyor diye peşine düşer inadına giderdim.
Tabi diğer ihtimali düşünerek arkadaşını araya koymaz bi şekilde adresini bulur dikilirdim karşısına.
Bu arada erkek arkadaşın sen kendi ağzınla söyle diye böyle rüya olaylarına girmiş olabilir

gitmicem zaten canım bu durumda gidemem zaten ama arkadşımın birisi dediki ben senin yerinde olsam şuan atlar gider ve ne oldğunu açık açık konuşup döner yine geri gelirdim dedi madem gitmeyi göze alıyosun karşılaşacağın duruma göze alman lazım dedi kafam öyle karışık ki bu gizli bişey evet ama gizli olmazsa sürpriz olmaz kendisi gekcek işte bayramdan sonraki hafta 26 sında ama bende öyle bir plan yapmıştım ki ömründe hayatında hiç yaşamadığı bir anı vericektim ona çok güzel bi hediye yapıyorum şuan kendisine ellerimle ama hevesimi herşeyimi kursağımda bıraktı çok üzgünüm :8

hep bu evhamlarımızdan kaybediyoruz hemen kötü düsünüyoruz sevgiline güven ve inan.sakın gitme erkekler sözünde durmayan kadını sevmez bende yaptım sevgilim birdaha yapma dedi yapmadım.yaparsan onun güvenini sarsarsın benden demesi yapma....o gelsin bekle az sabret sabrın sonu selametmiş demişler belki parası yok cocugun yada uygun degil ortamı bilemezsin sana param yok demez...yapma canım otur bekle...

erkek arkadaşın senden birşeyler gizlemeye calısıyor da olabilir oraya gitmeni istemeyerek bu ihtimali de düsün

bende bunu dicektim, surprizleri niye sevmesin ki biri, icine kurt dusurmek istemem ama, yani saklicak biseyimi var ki sen baskin yapicaksin gibi sinirlenmis o kadar :/

öğrenmiş kesin
sen de bi daha böyle şeylere kalkışma
belli ki sevgilin hoşlanmıyo arkadaşıyla irtibat kurmandan
güvenmediği biridir belki kıskanıyodur
ya da uygun değildir gideceğin zaman

ama bağırıp çağırması hiç hoş olmamış güzel bi dille öğrendiğini ve bundan hoşlanmadığını söyleyebilirdi
ne o öyle tetdit eder gibi biraz tuhaf hali tavrı
sevgilim bana böyle birşey yapsa kesin ilişkime ara veririm
ayrıca sen niye sus pus oldun ki direk söyleseydin ya gerçeği
niye direk bana söylemiyosun da saçma sapan rüya lafları sokuyosun araya diyemedin mi
bi de kavga edicez diye korkuyosun

Son düzenleme:
Arkadaşı söylemiş tabi
O rüyayı bizim külahımıza anlatsın
Yapma sende sürpriz filan, şimdiden bağırıyo
Kendi gelsin bari paşa paşa

ya şimdi anlatırsam çok kötü kavga edersek :( Allahım ya sevgilime sürpriz bile yapamıyorummm :(

Cimcime çok saf degilsin, gereksizce birini mutlu etmeye çalışan iyi niyetli birisin.

Şimdi bir düşün bakalım,ERKEK ARKADAŞIN BU SÜPRİZİ ÖĞRENEBİLDİGİNE GÖRE O ARKADAŞI SAMİMİ Kİ ÇITLATTI ?

Yoksa çocuk sana verdigi sözü tutar gık demezdi?

BU ARKADAŞA NEDEN GICIK OLUYOR VEDE YANINDA TUTUYOR?

Yoksa gıcık olunan kişi arkadaş degilde SENİN ONUN ORTAMINA BODOSLAMA DALMA İHTİMALİN Mİ?

BİR KİŞİ NASIL OLURDA BU DEVİRDE KARŞISINDAKİ KİŞİYİ ÜSTELİK SEVGİLİSİYLE BU KADAR APTAL YERİNE KOYUP AYAKTA UYUTMAYA ÇALIŞIR.RÜYA VS ...DİYE...

üSTELİK BİR DE ZEYTİNYAG GİBİ BAĞIRIP ÇAĞIRIP SENİ YAPMA DİYE UYARMIŞ SERT BİR ŞEKİLDE...

VE sen hala sevgiline SÜPRİZ YAPAMADIGINA ve SAFLIĞINA MI yanıyorsun?

Bilemedim ???

Hediye yollama diye adresi vermemek nedir yahu?boyle suprizlere karsi onlemini almis bence...siz karunmusunuz maddi durum diyorsunuz zaten en fazla ne yollayabilirsiniz ki
Hem sevgiliniz ogrenmis o da acik.neden israrla gitmenizi istemiyor?bu saatten sonra siz gidecegim deseniz de o arkadasina tembihlemistir goturmez sizi.
En onemlisi erkek arkadasiniz sizi seviyor ozluyor baska birisi olmasa neden arkaadasi gidip soyledi?yakin da uzakta olsa gelme ihtimaline karsi soylemis bence.sonucta sizi ozluyor herhangi falsosu yoksa neden gidip yetistirecek ki bariz arkadasini korumus

Back
X