sizce çok mu üstüne gittim yoksa haklımıyım?

Kuru kuruya uyku bence de bahane değil..
Hiç kimse yoksa sen arardın söyleseydi telefonun sesini de sona ayarlasaydı ne güzel uyanırdı...

bende öyle düşünüyorum canım yani hastalık fln olsa anlıycam yani ona bişey denmez. ama insan uyuyakaldım diye sevgilisine söz verdiği gün gelmezmi bak tekrar çok sinirlendim ya

sinirlenmekte çok haklısın canım...

saatini de mi kuramamış.. sen de aynısını yap bakalım ne diyecek:))))

cidden yapcam ya bi gün bende aynısını. ama bu seferde ne olur biliyomusun o bişey demez bak ben nasıl alttan alıyorum bide senin çıkardığına bak insanlık hali ne var uyunabilir sende uyuyakaldın falan der yani bu onu haklı çıkarmak olmazmı

çok güzel anlatmışsın canım ama ben yapacağımı yaptım çoktan tekrar nasıl konuşacağımızı bile bilmiyorum çünkü benimle sakın konuşma falan dedim aradığını açmadım

arkadasin pek alingan galiba,
onun sana yaptigina ne demeli sen hazirlan bekle oda uyusun ne guzel,
bence biraz uzerine dusme gonlunu alsin ozur dilesin...

Bilirim o bulusma telasini. Insan hazir olunca da hemen cikmak ister :)

Yalniz, ablan olarak soyleyeceklerim var.

Sevgilinin yaptigi aciklama tatmin edici degil, hata yapmis bence de. Sorumsuz davranmis.

Bence sen de bu konuyu telefonda uzatmamaliydin. Gorusmek ilactir. Yuzyuze gorusseydin muhtemelen ozur de dileyecekti, gonlunu almak icin amuda da kalkacakti.

Telefonlara cikmama, sen de aynisini ona yapma tarzi davranislar iliskinizi sogutur, son derece cocukca, sakin diyeyim.

Sen gorus, gorusunce kapris yaparsin biraz ama gorus mutlaka.

mesaj filan atmadi mi :26:

yok canım bak ben sana olayı daha detaylı anlatıyım biz üniversitde aynı sınıftayız okula gelmek bizim için bi nevi buluşmak. ben ona dünden sordum yarın gelcekmisin ona göre senin için hazırlancam falan dedim oda gelmek istiyorum falan dedi bende bak eğer okadar hazırlanrımda gelmezsen çok kızarım dedim hayır falan dedi. ama dediğim oldu bekledim bekledim gelmedi sonra konuştuk ben ona bidaha senn sözlerine asla güvenmiycem ben okadar hazırlandım söz verdin gelmedin fln dedim oda bana sen beni tanımıyomusun gerçekten uyanamadım ama gönlünü alması bilirdim falan dedi tartışma başladı en son bana sakın msj falan atma konuşmuycam senle dedim aradı açmadım bidahada hiç konuşmadık bu olay öğlen 3 gibi oldu halada hiç msj fln yok

hımm çok güzel anlatmışın canım ya ama bi üstteki daha ayrıntılı yazdığım msjı okuyup bana bi fikir verirmisin

e bak sen haklisin ustune basa basa sormussun gelicekmisin diye gelmezsen kizarim diye
sende arama zaten okulda nasil olsa gorusursunuz konusursunuz bence :26:

İlk kez mi buluşacaktınız canım?
Yani daha önceki randevularına zamanında gelmişse tepkin bence çok, hem de çok fazla olmuş.
Karşımızdakine açıklama ve telafi etme fırsatı vermezsek, hayatımızı önyargılarımıza teslim etmiş oluruz.
Uykusuna senden daha fazla değer vermiş de olabilir lakin onu dinlemediğin için gerçeği öğrenemedin.
Böyle bir gerçekle yüzleşmek istemediğin için mi tepkin yoğun oldu?
Uyandığında gecikmiş olduğunu görerek çok fazla üzülmüşde olabilir elbette. Her insanın uyku hali
farklı olduğu gibi, aynı insanın farklı zamanlarda bile değişebiliyor.
Örneğin, oğlumun uyanma sorunu olmadığı halde bir kez, kapının zincirini de takarak uyumuş ve
telefon çaldırmak da dahil her türlü yöntemi denedik (anahtarımız vardı) zincirin kopması
için defalarca kapı omuzlandı. Tüm bina ayağa kalktığı ve zincir koptuğu halde oğlum uyanmamıştı.
İnsanlık hali, olmaz dediğimiz şeyler hepimizin başına gelebilir.

yok canım ne ilk buluşması 3 yıllık sevgilim bak olayı bidaha detaylı yazıyım biz üniversitde aynı sınıftayız okula gelmek bizim için bi nevi buluşmak. ben ona dünden sordum yarın gelcekmisin ona göre senin için hazırlancam falan dedim oda gelmek istiyorum falan dedi bende bak eğer okadar hazırlanrımda gelmezsen çok kızarım dedim hayır falan dedi. ama dediğim oldu bekledim bekledim gelmedi sonra konuştuk ben ona bidaha senn sözlerine asla güvenmiycem ben okadar hazırlandım söz verdin gelmedin fln dedim oda bana sen beni tanımıyomusun gerçekten uyanamadım ama gönlünü alması bilirdim falan dedi tartışma başladı en son bana sakın msj falan atma konuşmuycam senle dedim aradı açmadım bidahada hiç konuşmadık bu olay öğlen 3 gibi oldu halada hiç msj fln yok sence ne yapayım canım nasıl davranayım haklıyken haksız durumuna düşmek istemiyorum ben adım atmak istemiyorum

cok ustune gitme ama yelkenleride hemen suya indirme bence,
bigunde sen ona aynisini yaparsin odesirsiniz ayrica kulittamin yaptigi yorumuda begendim dogru soyluyor aslinda :26:

canım benim tek sinirlendiğim nokta haklıyken haksız konumuna düşmek ona asla adım atmam ama ya uzar giderse ya daha da suçlu durmunda olursam sonuçta o yaklaşmaya çalıştı.

cok ustune gitme ama yelkenleride hemen suya indirme bence,
bigunde sen ona aynisini yaparsin odesirsiniz ayrica kulittamin yaptigi yorumuda begendim dogru soyluyor aslinda :26:

canım benim tek sinirlendiğim nokta haklıyken haksız konumuna düşmek ona asla adım atmam ama ya uzar giderse ya daha da suçlu durmunda olursam sonuçta o yaklaşmaya çalıştı.

Bugüne kadar sevgilimle sabah buluşmalardan en az 5 tanesine uyuyakalmışımdır, buluşamayız haliyle.

Bunda sorun edecek ne var ki?

Benim uykum ağır değildir ama canım uyumak istiyorsa değil alarm top patlasa duymam.

Bunun için aşırı tepki vermişsin.

Sevgilim bana bunun için sana güvenmem falan dese, yürü git şurdan be güvenme ölçütüne de sana da diye hır çıkartırım.

Aynı şekilde sevgilim de bir kere uyuyakaldı, sorun falan etmedim. İlişkide daha büyük şeyleri sorun etmeyi yeğliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…