sizce çok mu üstüne gittim yoksa haklımıyım?

canım benim tek sinirlendiğim nokta haklıyken haksız konumuna düşmek ona asla adım atmam ama ya uzar giderse ya daha da suçlu durmunda olursam sonuçta o yaklaşmaya çalıştı.

o adim atmassa artik sen atarsin bir adim yani bu konu yuzundende ayrilacak degilsiniz :44:

Tek kelimeyle 'Saçmalamışsın'
Yanlış anlama ama öyle..

hımm hadi ya öyle mi dersin bak üzüldüm şimdi

hımm hadi ya öyle mi dersin bak üzüldüm şimdi

Ben uyuyakaldığımda bu tepkiyi alsam çok kızardım. Bu sebepten ayrılmayı düşünüyor musun? Sanmıyorum. Ayrılamayacağın hiçbir kavgayı bu kadar ileri boyuta götürme derim.

Hem okul içinmiş bu kavga, öyle dışarıda özel bir buluşma değilmiş ki.

Hazırlamanı da kendine bakım yapmış farzet.

Bence çok üzerine gitmişsin, geri adım at. Bahane olarak da "pmsteyim! haliyle sinirliyim anlayışlı olacaksın bu dönemde tatlım kusura bakma " diyebilirsin. %100 çalışıyor.

çok güzel anlatmışsın canım ama ben yapacağımı yaptım çoktan tekrar nasıl konuşacağımızı bile bilmiyorum çünkü benimle sakın konuşma falan dedim aradığını açmadım

aradıgında ac tatlım cocuk degılsın ama cok soguk davran nıye boyle konusuyorsun falan dedıgınde sen hakedıyorsun bole konusmayı falan de ozur dılıyecek ondan sonra normale dön... benı onemsemıyorsun önemsesen benı bole yuz ustu bırakıp uyumazdın falan de yanı.. kaçmak yerıne konus olayı detaylıca..

nedenki canım..............

Kusura bakma yorumum biraz ağır olmuş olabilir ama tavırlarınla olayı abartmışsın..Çocuk uyuyakalmış.. yok efendim'bi daha sana güvenmicem'falan filan ne demek oluyo? uyuyakalmakla ne alaka? onun yerinde sende olabilirdin..Ha gelmedi diye bozulmakta haklısın..Çok rahatsız oldun o zaman bi daha böyle bişey yaşanmasın de geç..İlişkiniz böyle ufak tefek şeyler yüzünden yıpranmasın..

Peslerinden kosturmak cok hoslarina gidiyoya ondan ozur dilememistir. Dogru yapmissin elbette. Insan saat kurar bilmem napar uyanmak icin bahaneye bak.. Onclikle sen ozur istemesen bile o kendiliginden ozur dilemeli ozur dilerim uyanamamisim bilmm ne diye. Herseyi yapsinlar sonrada biz yine peslerinden kosalim yok oyle. Iyi yapmissin canim o senin pesinden kossun birak arama o hatali sen sonuna kadar haklisin..

ya ama geri adım atmak istemiyorum bari adım atsa da affetsem

hımm haklısın canım en iyisi konuşmak dedğin gibi

haklsın canım aslında ya şimdi üzüldüm ama geri adım atmak istemedim sence napim

Fazla naz aşık usandırır canım..Bu konuda çocuk da haklı..Yok o arasın yok şöyle desin, vs,vs.. dersen üzülen yine sen olursunn..Nazın 1,2,3 çekilir..hem karşı taraf da haklı..Bi daha sana güvenmicem de ne demek? ne alaka hem? Yaşın kaç canım?

Ben böyle durumlarda "bana çikolata alırsan seni affedicem, almazsan sana hayatı dar edicem. seçim senin bebeğim..." gibi şımarık tepkiler veriyorum.

Mecbur dönüş yapıyor.

Sende işe yaramaz mı?

21 canım. ama gelcem diye söz verdi ve sözünü tutamadı

haklsın canım aslında ya şimdi üzüldüm ama geri adım atmak istemedim sence napim

Çocuk aramış sen açmamışsın..Haklı olarak bi daha aramaz onunda bi gururu var değil mi? Ya ara yada mesaj at.. Uyuyakaldığın için çok bozuldum bi an sağlıklı düşünemedim, seni kırıcak laflar kullandım..kusura bakma..
Tabi kafana yattıysa..Dediğim gibi onu bunu dinleyip ilişkini yıpratma ufak sorunlarla..Saygı kalmaz aranızda yoksa

canım aslında normalde herşeyde hemen özür dileyen biri ama bu sefer dilemedi

yaşım 21 canım ya aslında çok olgun düşünüyosun doğru söylüyosun. ama sadece bu kabalığın üstüne ilk adımını bekliyorum ilk adım atan ben olamam çünkü çok kırdı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…