sizce çok mu üstüne gittim yoksa haklımıyım?

arkadaşım yorumların gazına gelme elbette yanlış yapmış
hatalı
ama sende çok büyütmüşşün inan aynısı başıma geldi
öss sınavım vardı sınav yerimi bilmediğim için sevgilim götürecekti
sabah ararım ararım açmaz telefonu neyse zar zor buldum okulu girdim sınava
ben çıkana kadar oda gelmiş okul önüne
kızdım tabi ama olmuş bi kere insanlık hali
özürdiledi unuttum bende
şimdi evliyiz ve çokta mutlu Allaha şükür
gaz gelip emek verdiğin ilişkini ypratma derim

Benim eşim ilk buluşmamıza 3 saat geç gelmişti
Yanımda arkadaşımın ablası vardı işte ben eşimle buluşacaktım ilk kez hani sevgili modunda.
Ama gelemeyince aradım görüşmek istemiyorum seninle dedim.
Arkadaşımın ablası olur böyle şeyler burası istanbul trafik olur aksilik olur vs dedi.
Bir şans ver dedi verdim
Sonrası malum.

Özetle olur böyle şeyler,sürekli olmuyorsa alışkanlık haline gelmediyse sorun yok.

olabilir insanlık hali bunu sürekli yapmıyorsa bir kereye mahsussa çok abartma bence

tamam hakılısın ama çok uzatmışsın sonuçta özel bi buluşma değilmiş zaten aynı sınıftaymışsın bi nevi okula gitmek sizinkisi

ilişkiniz yeni değil ki size verilen değeri bunla ölçemezsiniz hem adam aramış açmamışsınız

durun bır tahmınde bulunayım sevgılınız sızın ona nekadar baglı oldugunun farkında demı?emınım yenı tanısmıs olsaydınız bole bısey asla yapamazdı erkek mılletı degılmı ıste hersey elde edene kadarbaslarda gorusmek icin can atan adam kendıne bagladıktan sonra yok uyanamadım yok cok yorgunum yok baska planlarım var yok kendımı pek ıyı hıssetmıyorum dıye nazlanmaya baslıyor cantada keklık gıbı gordugunden donmeye baslıyor bunların hepsı aynı hepsı

Valla ben sabahları uyanamadığımdan kaç iş görüşmesini, kaç kahvaltı organizasyonunu kaçırdım anlatsam ağzın açık kalır. O yüzden sevgilin çok anormal davranmış demiyorum, ama en azından bi özür dilemesi gönlünü almaya çalışması gerekir. Sen onun uyanması gereken saatten 2 saat erken kalmışsındır eminim hazırlanabilmek için ama anlamaz erkekler böyle şeylerin kıymetini.

canım bence sen hata etmişsin bak tatlım senin yaptığın onca hazırlığı hiç bir erkek bilemez onlar sanıyo ki bi z normalde de evimizde böyle süslü püslü oturuyoruz :) ayrıcada ne var bunda bu kadar kızacak çocuk uyuyakalmış işte niye bağırıp çağırıyosun olabilir insanlık hali bu seni önemsemediğini göstermez benden sana tavsiye asla böyle saçma küçük şeylere takılma bir insan sadece uyuyakaldı diye ona kızılırmı adam sadece uyudu tek yaptığı bu hem sen bi günde paslanmazsın ya be tatlım ne olmuş yani aynı süsü püsü bi sonraki gün yapar görüşürsün
tabi gene sen bilirsin ama bence çok fevri davranmışsın yapma derim daha sevgiliyken bu kadar kapris yapan biri evlenince beni yer diye düşünür bu adam da :)

alışkalık haline gelmedikçe olabilir insanlık halidir. sen de bi kere randevu ver onu ek uyanamadım diye olsun bitsin. büyütmeyin bu kadar intikam alın

Bu ne ya yorumlarin gazina gelme bilmem n... kimse kimsenin yorumu hakkinda konusmasin lutfen herkes fikrini soyluyo burda. Tavsiyenizi veriyosaniz verin onun bunun gazina gelme de ne demekmis ? Herkes dusuncelerini yazar arkadasim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…