Sizce cok mu yanlış bu düşünceler?

İlk başta yazdıklarınız olmasa abartmiyorsun eşin bakiyor ki hissediyorsun derdim ama baştaki düşüncelerini okuyunca kafanda kurduğunu düşündüm kusura bakma :) bak ben doğumdan sonra 30 kilo aldım 10unu verebildim 2 yılda ama görsen ozguven tavan. Kendimi hala 50 kilo görüyorum ben ne görüyorsam eşimde onu hissediyor bence öyle kesin öyle evet öyle

Bir insanla sohbet ederken ona bakarsın bakmamak ayıp olur. Düşün sen birine bir şey anlatıyosun o duvara bakıyor hoş değil. Bu yüzden bakmasını kıskandığınız için yanlış anlamışsınız. Kızıda kıskanmayın daha yeni evli olduğu için daha genç ve bakımlıdır 1 sene sonra hele çocuk olursa oda değişcek. Siz kendinizi beğenmiyosunuz ama sizde yeni evlendiğinizde öyleydiniz. Bende kıskanmak değil ama yeni evlenen kadınlara bakıp ah ah bir zaman bende böyleydim diyorum. Evlilik çoluk çocuk derken eski halimiz kalmıyor.

öncelikle niyet okuma konusundaki başarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. misafirlerin hatta benim niyetimi bile (belirtmediğim halde) 'okuyabilmişsiniz'.

ikinci olarak; ben araç kullanırken, kendi sürücülük yeteneğime %100 güvendiğim halde, emniyet kemeri de takıyorum. kemer takarak diğer sürücülere, alkollü sürücü yada trafik canavarı muamelesi mi yapmış oluyorum. şu niyetimi de bi okuyuverin. çünkü kemer takmayı ne niyetle yaptığımı bende çözemiyorum.

üçüncü olarak; bütün gün misafir erkeklerle aynı ortamda oturmanın ne gibi bir avantajı var? erkeklerin sohbet alanları farklı, ilgi alanları farklı vs... bütün gün siz mi arabalardan yada futboldan bahsediyorsunuz? yoksa onlar mı makyaj trendlerinden filan bahsediyor. yada iki taraf ta ilgi alanlarını bırakıp felsefi söyleşiler mi yapıyorsunuz. bunu gerçekten merak ediyorum.

ve son olarak; ben ortaokul mezunuyum. cevap verirken lütfen olabildiğince basit bir dille anlatın ki anlayabileyim. sigmund freud tan filan girmeyin yani mevzuya...

yada kolay yolu seçin. sen anlamazsın deyip kestirip atın. ya da daha kolay olan yolu seçin. direk niyetime...

Ya yanlış anlaşılmak istemem ama kilolu kadınların hep ben böyle mutluyum tavrı takınıp sonra içten içe zayıf ve güzel kadınlara az ya da çok kıskançlık beslemeleri hiç hoş değil. Madem öyle bir diyetisyene gidin ve kilo verin, bakım yapın. Böyle kendinizi mi kısıtlayacaksınız hep?

siz kendiniz " ayrı ortamlarda oturuyoruz yoksa illaki birileri birilerinden etkilenir" yazmasaniz ben o yorumu yapmazdım, benim niyet okumam filan değil bu sizin kendi ifadeniz....aynı ortamı sohbeti paylaşanlar illaki niyeti bozuyordur anlamına geldiği için o cevabı aldınız, eğitim durumunuzun etkisini de anlayamadım, kadinla da erkekle de ilkokul mezunuyla da ordinaryusuyla da konuşulacak ortak birşeyler bulunulabilir niyet sohbetse, kadinlar sadece makyaj konuşur, erkekler hep futbol konuşur diye bir yasa yok diye biliyorum ben

Yok normal güzel kadın hörüpte imrenmeyen yoktur. Neden millet estetik yaptırıyor aç geziyor akşama kadar bende gayet kıskançım bu konuda ama bu beni kötü insan yaomaz ama eşimi kıskanmam keşke bende onun gibi güzel olsam diye iç geçiririm

esinizi baska kadinlara yurumek acisindan alkollu bir surucuyle ayni derecede tehlikeli buluyorsaniz cok yazik.

biz ayni konudan bahsedebilen, cunku hayati ayni yerlerde gecen, ayni okullara giden, ayni isleri yapan kadinlar ve erkekler olarak ayni seyleri konusabiliyoruz. ilgi alanlarimiz makyaj ve futbolla sinirli olarak kadar sig degil. severek guvenerek evleniyoruz, arkadaslarimizi seviyoruz, ve huzurluyuz.

degisik bakis acilarinizi genellemeyin.

1- ben etkilenir demişim. siz niyeti bozmak anlamışsınız. etkilenmek nötr, niyeti bozmak negatif bir ifadedir.
''ya da niyetini bozuk bulduğum insanı da ne evime sokarım ne evine giderim'' sanırım bu ifade size ait değil.

2- ben ortak ne konu buluyorsunuz diye sormuşum. cevap: ''konuşulacak ortak birşeyler bulunulabilir''... tamamda ne mesela? bütün gün....

3- ''kadinlar sadece makyaj konuşur, erkekler hep futbol konuşur diye bir yasa yok'' evet doğru yok. böyle bir yasadan bahseden de yok. o sadece bir örnekti. ilgi alanları genelde farklıdır manasında...

Kadın ben böyle mutluyum dememiş ki. Konuda var ama kiloluyum ohh özgüven tam yazan. O saçma geliyor. Sağlıksızsın başta neden mutlusun ki? Dış görünüşün iyi değil kabul et ne kasıyorsun

''esinizi baska kadinlara yurumek acisindan alkollu bir surucuyle ayni derecede tehlikeli buluyorsaniz cok yazik.'' tüm yazdıklarımdan çıkardığınız sonuç buysa çok yazık.

ayrıca eşimin başka kadınlara yürümesiyle ilgili bir ifadem yada i'mam bile yok. benim adıma cümleler uydurup, sonrada üzerine cevaplar inşa ediyorsunuz.

Madem niyet bozmak negatif ve siz bunu kastetmediniz , etkilenmek nötr diyorsunuz , peki siz niye araçta emniyet kemeri takarcasına tedbir alıyorsunuz bu" nötr etkiye"? (ne demekse?)

Gerçekten kadin ve erkeğin muhtemel sohbet konularını konu başlıkları olarak mı istiyorsunuz? ben size şöyle söyliyim, bana özelden aklınıza gelen herhangi bir misafirinizin (cinsiyet belirtmenize gerek yok) yaş, eğitim durumu, memleket, meslek, uzmanlık, gelir, ilgi alanı, hobi, siyasi görüş, sanat beğenileri, tuttuğu takim bilgilerini yollayin ben size kişiye ozel liste ve diyalekt gondereyim.Inanin çok zor değil, kendinizi karşınızdakini cinsiyet olarak değil insan olarak kabul etmeniz yeterli

Hanimefendi velhasılı kelam , boşa uzatıyorsunuz, uzattıkça kendinizle çelişiyorsunuz, ben gayet anladım ne demek istediğinizi, evinizde kimi ne niyetle nasıl ağırladığınız kimseyi ilgilendirmez, ama kalkıp da birlikte vakit geçirirsek illaki birileri etkilenir diyerek sizin gibi yaşamayanları imayla da olsa zan altında bırakamazsınız.

Guzel kadinlar elbette var etrafimda guzel kadin gormekten rahatsiz olmuyorum ama "benden" çooook asiri farkli guzel bir kadinla ayni ortamda uzun süre barinmaktan hoşlanmazdim galiba.

Bekarken katildigim bir kursta bile atiyorum sinifta 10 kişiyiz benden ccoookkk cook guzeli yoksa daha bir motive mutlu oluyordum. Sadece eş kiskanmasi değil bendeki.
O yuzden benim yaninda sönecegim kadinlari dibimde istemem sevemem, sevmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…