- 3 Mart 2013
- 2.798
- 3.069
- 373
- Konu Sahibi petitjoueur
-
öncelikle niyet okuma konusundaki başarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. misafirlerin hatta benim niyetimi bile (belirtmediğim halde) 'okuyabilmişsiniz'.nasıl hayatlar yaşıyorsunuz siz bacım? evime gelen misafirden aman etkilenmiyim diye köşe bucak kaçmak, ayrı ortamlarda oturmak filan....bunca yıldır misafir ağırlarım, hep de ayni yerde oturur kalkarız , yeriz içeriz doğal olarak ,daha bi kere bile evime gelen bir misafirimden etkilenmiş değilim...he bazısı çok güzel mangal yakar, salatayı filan güzel yapar hep beraber etkilendiğimiz olur, ooooo süppper olmuş filan deriz ama sizin kastettiğiniz anlamda o gözle bakacağım , ya da niyetini bozuk bulduğum insanı da ne evime sokarım ne evine giderim zaten. size kim geliyor da bunları düşünüyorsunuz...vay arkadaş
siz kendiniz " ayrı ortamlarda oturuyoruz yoksa illaki birileri birilerinden etkilenir" yazmasaniz ben o yorumu yapmazdım, benim niyet okumam filan değil bu sizin kendi ifadeniz....aynı ortamı sohbeti paylaşanlar illaki niyeti bozuyordur anlamına geldiği için o cevabı aldınız, eğitim durumunuzun etkisini de anlayamadım, kadinla da erkekle de ilkokul mezunuyla da ordinaryusuyla da konuşulacak ortak birşeyler bulunulabilir niyet sohbetse, kadinlar sadece makyaj konuşur, erkekler hep futbol konuşur diye bir yasa yok diye biliyorum benöncelikle niyet okuma konusundaki başarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. misafirlerin hatta benim niyetimi bile (belirtmediğim halde) 'okuyabilmişsiniz'.
ikinci olarak; ben araç kullanırken, kendi sürücülük yeteneğime %100 güvendiğim halde, emniyet kemeri de takıyorum. kemer takarak diğer sürücülere, alkollü sürücü yada trafik canavarı muamelesi mi yapmış oluyorum. şu niyetimi de bi okuyuverin. çünkü kemer takmayı ne niyetle yaptığımı bende çözemiyorum.
üçüncü olarak; bütün gün misafir erkeklerle aynı ortamda oturmanın ne gibi bir avantajı var? erkeklerin sohbet alanları farklı, ilgi alanları farklı vs... bütün gün siz mi arabalardan yada futboldan bahsediyorsunuz? yoksa onlar mı makyaj trendlerinden filan bahsediyor. yada iki taraf ta ilgi alanlarını bırakıp felsefi söyleşiler mi yapıyorsunuz. bunu gerçekten merak ediyorum.
ve son olarak; ben ortaokul mezunuyum. cevap verirken lütfen olabildiğince basit bir dille anlatın ki anlayabileyim. sigmund freud tan filan girmeyin yani mevzuya...
yada kolay yolu seçin. sen anlamazsın deyip kestirip atın. ya da daha kolay olan yolu seçin. direk niyetime...
Yok normal güzel kadın hörüpte imrenmeyen yoktur. Neden millet estetik yaptırıyor aç geziyor akşama kadar bende gayet kıskançım bu konuda ama bu beni kötü insan yaomaz ama eşimi kıskanmam keşke bende onun gibi güzel olsam diye iç geçiririmMerhaba hanımlar,
Bu dert değil aslında ama fikirlerinizi almak istedim. Eşim şehir dışından arkadaşlarını davet etti, yeni evliler ve yaklaşık dört gündür bizdeler. Buradan balayına gidecekler. Sorun şu ki ben elimde olmadan, engellemeye çalışsam da arkadaşının eşini çok kıskanıyorum, elimde değil engel olamıyorum. Kadin bembeyaz, vücudu balık etli, uzun boylu ve çok güzel. Bense kilolu ve idare eder bir durumdayım. Kiloluyum ve kendimle barışık degilim. Denize gidelim dediler deliye döndüm, asla olmaz , çatlarım orta yerimden. Engel olmaya çalışıyorum ama olamiyorum eşim kadına bakıyor sürekli. Kadin eşimin yanında pijamalarla oturuyor, üstü başı açılıyor dikkat etmiyor. Sizce cok mu abartıyorum, kötü kalpli miyim? Çok üzülüyorum bu duruma
öncelikle niyet okuma konusundaki başarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. misafirlerin hatta benim niyetimi bile (belirtmediğim halde) 'okuyabilmişsiniz'.
ikinci olarak; ben araç kullanırken, kendi sürücülük yeteneğime %100 güvendiğim halde, emniyet kemeri de takıyorum. kemer takarak diğer sürücülere, alkollü sürücü yada trafik canavarı muamelesi mi yapmış oluyorum. şu niyetimi de bi okuyuverin. çünkü kemer takmayı ne niyetle yaptığımı bende çözemiyorum.
üçüncü olarak; bütün gün misafir erkeklerle aynı ortamda oturmanın ne gibi bir avantajı var? erkeklerin sohbet alanları farklı, ilgi alanları farklı vs... bütün gün siz mi arabalardan yada futboldan bahsediyorsunuz? yoksa onlar mı makyaj trendlerinden filan bahsediyor. yada iki taraf ta ilgi alanlarını bırakıp felsefi söyleşiler mi yapıyorsunuz. bunu gerçekten merak ediyorum.
ve son olarak; ben ortaokul mezunuyum. cevap verirken lütfen olabildiğince basit bir dille anlatın ki anlayabileyim. sigmund freud tan filan girmeyin yani mevzuya...
yada kolay yolu seçin. sen anlamazsın deyip kestirip atın. ya da daha kolay olan yolu seçin. direk niyetime...
1- ben etkilenir demişim. siz niyeti bozmak anlamışsınız. etkilenmek nötr, niyeti bozmak negatif bir ifadedir.siz kendiniz " ayrı ortamlarda oturuyoruz yoksa illaki birileri birilerinden etkilenir" yazmasaniz ben o yorumu yapmazdım, benim niyet okumam filan değil bu sizin kendi ifadeniz....aynı ortamı sohbeti paylaşanlar illaki niyeti bozuyordur anlamına geldiği için o cevabı aldınız, eğitim durumunuzun etkisini de anlayamadım, kadinla da erkekle de ilkokul mezunuyla da ordinaryusuyla da konuşulacak ortak birşeyler bulunulabilir niyet sohbetse, kadinlar sadece makyaj konuşur, erkekler hep futbol konuşur diye bir yasa yok diye biliyorum ben
Ya yanlış anlaşılmak istemem ama kilolu kadınların hep ben böyle mutluyum tavrı takınıp sonra içten içe zayıf ve güzel kadınlara az ya da çok kıskançlık beslemeleri hiç hoş değil. Madem öyle bir diyetisyene gidin ve kilo verin, bakım yapın. Böyle kendinizi mi kısıtlayacaksınız hep?
''esinizi baska kadinlara yurumek acisindan alkollu bir surucuyle ayni derecede tehlikeli buluyorsaniz cok yazik.'' tüm yazdıklarımdan çıkardığınız sonuç buysa çok yazık.esinizi baska kadinlara yurumek acisindan alkollu bir surucuyle ayni derecede tehlikeli buluyorsaniz cok yazik.
biz ayni konudan bahsedebilen, cunku hayati ayni yerlerde gecen, ayni okullara giden, ayni isleri yapan kadinlar ve erkekler olarak ayni seyleri konusabiliyoruz. ilgi alanlarimiz makyaj ve futbolla sinirli olarak kadar sig degil. severek guvenerek evleniyoruz, arkadaslarimizi seviyoruz, ve huzurluyuz.
degisik bakis acilarinizi genellemeyin.
Madem niyet bozmak negatif ve siz bunu kastetmediniz , etkilenmek nötr diyorsunuz , peki siz niye araçta emniyet kemeri takarcasına tedbir alıyorsunuz bu" nötr etkiye"? (ne demekse?)1- ben etkilenir demişim. siz niyeti bozmak anlamışsınız. etkilenmek nötr, niyeti bozmak negatif bir ifadedir.
''ya da niyetini bozuk bulduğum insanı da ne evime sokarım ne evine giderim'' sanırım bu ifade size ait değil.
2- ben ortak ne konu buluyorsunuz diye sormuşum. cevap: ''konuşulacak ortak birşeyler bulunulabilir''... tamamda ne mesela? bütün gün....
3- ''kadinlar sadece makyaj konuşur, erkekler hep futbol konuşur diye bir yasa yok'' evet doğru yok. böyle bir yasadan bahseden de yok. o sadece bir örnekti. ilgi alanları genelde farklıdır manasında...
Ahhahahaha bugün de kız kardeşlik kazanamadıHaklisin valla kimse kendinden hos bir hatun istemez evinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?