Sizce cok mu yanlış bu düşünceler?

yaa evet , gerek burda olsun gerek muge anlı esra erol gibi realite showlarda olsun görüyoruz hep o bahsettiğiniz etkiden dogan aile facialari genelde hangi ortamlardan çıkıyor...arabanin fren patlaksa kemer korumuyor demek ki
bu son yazdığınızın başlığa en ufak bir katkısı yok. sadece sizin hayata bakarken hangi programları referans aldığınızı gösteriyor (ki bu bizi ilgilendirmez.)

kötü kalpli değilsiniz, elinizde değil bazı duygular. içgüdüsel bişey bu kıskançlık. ama 4 gündür sizde olup, balayına gidicek olmaları çok saçma olmuş ya

Üniversitesine çok sevdiğim bir arkadaşım vardı (erkek) yemek tariflerini ondan öğrenirdik. Hem güzel yapar hem de çok güzel tarif verirdi.

O bize arabaları anlatırdı biz ona modayı. Çok da eğlenceli zamanlar geçirirdik.

Kadin eşimin yanında pijamalarla oturuyor
Bunu normal bulamam kimse kusura bakmasın, ya da isterse baksın.
Siz de ne işleri var yeni evli çiftin, çok absürd bir durum.
Kendinizi sevmeyi deneyin, insan kendini sevmeyince kıskanıyor maalesef.

'dini gereklilik' deseydim konu uzamazdı evet. direk kapanırdı ve ben de şutlanırdım. ben dinime güvendiğim kadar, mantığıma da güveniyorum. bunu mantıkla da kolayca ifade edebilirim. kafanızı yormayın siz...

ayrıca ben diğerleri için ahlaksız ifadesi, (hatta iması bile) kullanmadım. kendiniz uydurduğunuz şeyleri bana atfetmeyin!

hala aynı şeyi yapıyorsunuz. ''anlayışlı, saygılı olmak herkes zorundadır.İnsanların hayat görüşüne hepimiz saygı duymalıyız.'' diyorsunuz sanki ben tersini söylemişim gibi... aksine bir ifadem varsa onu gösterin bana... demagoji yapmayın!

Sevgili tartışan kk üyeleri; burada herkes kendi yaşam tarzından yola çıkarak konuya yorum yapıyor.

Herkesin kendine ait doğruları, tercihleri, yaptıkları ve asla yapmadıkları var. Bu doğrular her zaman birbiriyle kesişmediği gibi birimizin diğerinin doğrusunu kabullenmesi de her zaman mümkün olmuyor.

Yaşam tarzı bizden herhangi bir konuda farklı olan milyonlarca insan var. Eleştiriyi alma ve eleştiri yapmanın geliştirici gücüne çok inanıyorum ancak gelişime kapalı, fanatizm boyutunda herhangi bir fikri savunmayı ve bunun üzerinden kırıcı olmayı doğru bulmuyorum.

Lütfen anlaşamayacağınız konusunda anlaşın ve konu özünden böyle uzaklaşmasın

Herkese sevgiler.

Öyle diyorsanız öyle olsun. Evime giren insandan etkilenme ihtimalini düşünmek başka bir kelimeyi aklıma getirmedi maalesef bana, size atfetmedim.

Öyle diyorsanız öyle olsun. Evime giren insandan etkilenme ihtimalini düşünmek başka bir kelimeyi aklıma getirmedi maalesef bana, size atfetmedim.
eskiler boşa dememiş; sen ne kadar iyi anlatırsan anlat, karşıdaki sadece anlayabildiği kadarını anlar diye.... ama olsun biz sizi böyle de seviyoruz...

Kötü kalpli dglsin onların sizin evde ne işleri var evlenip size mi gelmiş ler bence çok ayıp ve 4 gün nedemek ya bence yollayın gitsinler insan fıtratı kiskanabilirsin normal his bence kendine kızma eşine söyle yollasın onları yüzsüz insanlar ya bı de ordan balayına gidecekler mis kolay gelsin

Üf. Hıc gorusulecek insan degılsınız.

Buna sebep olan eşi yalnız.

İnsan sürekli bir kadına bakar mı , yahu hem de arkadaşının karısı.

İnsan üstü varlık bile buna dayanamaz. Bu evlilik değil ki, güvensizlik vermiş eşine hep, eşi de bu hale gelmiş.

Kadınlar bile bile eziyet ediyor kendine. Sanki dünya da bir kere evlenme kuralı var gibi davranıyorlar.

niye ilk balayı sizde oldu ben o kısma biraz takıldım... bi de kıskanma kısmı normal bence. bazı kadınlar cidden çok güzel.. ama hasetlik vs yapmam. orası da ayrı...
tek problem kısım eşim arada bakıyor kadına diyorsunuz. orada duracak işte! adriana lima gelse dönüp bakıyorsa bana saygısızlıktır.

Sohbet ederken goz teması kurmayı konu sahıbı baktı olarak algılayabılır. Kadın guzel ve beyaz diye pek sevmiyor kadını belirtmiş en basta

Asko veremiyoruz iste sorun orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…