- 12 Mayıs 2020
- 271
- -51
- 13
- Konu Sahibi petitjoueur
-
20 yıldır her yıl kafa dengi arkadaşlarla ailecek tatile gideriz 3 farklı çiftle, daha altından hiçbişey çıkmadı? he bazen okeyde taş çalan , akşamdan kalma olup plan bozan, tatilin ortasında adet görüp eğlenceye katılamayan oyunbozanlar oluyor ama birlikte çok eğleniyoruz neticede...başka başka ne çıktı sizin tatillerde?
bu son yazdığınızın başlığa en ufak bir katkısı yok. sadece sizin hayata bakarken hangi programları referans aldığınızı gösteriyor (ki bu bizi ilgilendirmez.)yaa evet , gerek burda olsun gerek muge anlı esra erol gibi realite showlarda olsun görüyoruz hep o bahsettiğiniz etkiden dogan aile facialari genelde hangi ortamlardan çıkıyor...arabanin fren patlaksa kemer korumuyor demek ki
Sizin gibi insanlarla görüşmeyi hiç tercih etmiyorum açıkçası. Kıskanıyorsanız siz de uğraşın fiziğiniz için. Ayrıca eşinizin arkadaşının eşine bakması da iğrenç.
Üniversitesine çok sevdiğim bir arkadaşım vardı (erkek) yemek tariflerini ondan öğrenirdik. Hem güzel yapar hem de çok güzel tarif verirdi.Benim bir erkek normal arkadaşım vardı okulda bütün cilt bakımı ondan öğrendim ya her oturduğumuzda kesin bunlardan da konulurduk elektra organik makyaj ürünleri buldum( kendisi bakımlı bir erkek hepimizi şuracıkta cildi katlar çarpar ) yeri geliyordu diğer arkadaşlarımızla gıybet bile yapardık
Onu hepimiz merak ediyoruz ama daha öğrenemedikyeni evlilerin sizin evde ne işi var.
Bunu normal bulamam kimse kusura bakmasın, ya da isterse baksın.Kadin eşimin yanında pijamalarla oturuyor
en önemli sorunun cevabını verirse tüm sıkıntılarını çözeriz buyuk ihtimalleOnu hepimiz merak ediyoruz ama daha öğrenemedik
'dini gereklilik' deseydim konu uzamazdı evet. direk kapanırdı ve ben de şutlanırdım. ben dinime güvendiğim kadar, mantığıma da güveniyorum. bunu mantıkla da kolayca ifade edebilirim. kafanızı yormayın siz...İnançlarından dolayı kadın-erkek ayrı kalınmasını kesinlikle yargılamıyorum, haddim değil. Böyle bir yaşam seçiliyorsa elbette gerekliliklerini yapacaklardır. Ama bu demek değil ki biz en güzelini yapıyoruz diğerleri ahlaksız.
uftade siz eğer “birlikte otursak etkilenme olur” demek yerine “biz dini gerekliliklerimizden dolayı ayrı oturuyoruz” deseydiniz konu uzamazdı diye düşünüyorum.
hala aynı şeyi yapıyorsunuz. ''anlayışlı, saygılı olmak herkes zorundadır.İnsanların hayat görüşüne hepimiz saygı duymalıyız.'' diyorsunuz sanki ben tersini söylemişim gibi... aksine bir ifadem varsa onu gösterin bana... demagoji yapmayın!Hayır, bilimsel çalışma böyle olmuyor.Biri uydurmadı yani.Şu an yaptığım çalışmayı ,çeşitli toplumsal grupların içine girip yapıyorum ve bu tez aşaması 3 yıldır devam etmekte.Konumuza gelirsek, nedense üslübunuzda böyle bir ifade sezdim.Dediğim gibi; erkeklerle mesafeyi korumayanlara, çok yakın erkek arkadaşı olanlara, “kızlı,erkekli” oturanlara karşı anlayışlı, saygılı olmak herkes zorundadır.İnsanların hayat görüşüne hepimiz saygı duymalıyız.
Öyle diyorsanız öyle olsun. Evime giren insandan etkilenme ihtimalini düşünmek başka bir kelimeyi aklıma getirmedi maalesef bana, size atfetmedim.'dini gereklilik' deseydim konu uzamazdı evet. direk kapanırdı ve ben de şutlanırdım. ben dinime güvendiğim kadar, mantığıma da güveniyorum. bunu mantıkla da kolayca ifade edebilirim. kafanızı yormayın siz...
ayrıca ben diğerleri için ahlaksız ifadesi, (hatta iması bile) kullanmadım. kendiniz uydurduğunuz şeyleri bana atfetmeyin!
eskiler boşa dememiş; sen ne kadar iyi anlatırsan anlat, karşıdaki sadece anlayabildiği kadarını anlar diye.... ama olsun biz sizi böyle de seviyoruz...Öyle diyorsanız öyle olsun. Evime giren insandan etkilenme ihtimalini düşünmek başka bir kelimeyi aklıma getirmedi maalesef bana, size atfetmedim.
Kesinlikle doğru demişlereskiler boşa dememiş; sen ne kadar iyi anlatırsan anlat, karşıdaki sadece anlayabildiği kadarını anlar diye.... ama olsun biz sizi böyle de seviyoruz...
Kötü kalpli dglsin onların sizin evde ne işleri var evlenip size mi gelmiş ler bence çok ayıp ve 4 gün nedemek ya bence yollayın gitsinler insan fıtratı kiskanabilirsin normal his bence kendine kızma eşine söyle yollasın onları yüzsüz insanlar ya bı de ordan balayına gidecekler mis kolay gelsinMerhaba hanımlar,
Bu dert değil aslında ama fikirlerinizi almak istedim. Eşim şehir dışından arkadaşlarını davet etti, yeni evliler ve yaklaşık dört gündür bizdeler. Buradan balayına gidecekler. Sorun şu ki ben elimde olmadan, engellemeye çalışsam da arkadaşının eşini çok kıskanıyorum, elimde değil engel olamıyorum. Kadin bembeyaz, vücudu balık etli, uzun boylu ve çok güzel. Bense kilolu ve idare eder bir durumdayım. Kiloluyum ve kendimle barışık degilim. Denize gidelim dediler deliye döndüm, asla olmaz , çatlarım orta yerimden. Engel olmaya çalışıyorum ama olamiyorum eşim kadına bakıyor sürekli. Kadin eşimin yanında pijamalarla oturuyor, üstü başı açılıyor dikkat etmiyor. Sizce cok mu abartıyorum, kötü kalpli miyim? Çok üzülüyorum bu duruma
Üf. Hıc gorusulecek insan degılsınız.
Sohbet ederken goz teması kurmayı konu sahıbı baktı olarak algılayabılır. Kadın guzel ve beyaz diye pek sevmiyor kadını belirtmiş en bastaBuna sebep olan eşi yalnız.
İnsan sürekli bir kadına bakar mı , yahu hem de arkadaşının karısı.
İnsan üstü varlık bile buna dayanamaz. Bu evlilik değil ki, güvensizlik vermiş eşine hep, eşi de bu hale gelmiş.
Kadınlar bile bile eziyet ediyor kendine. Sanki dünya da bir kere evlenme kuralı var gibi davranıyorlar.
Ya yanlış anlaşılmak istemem ama kilolu kadınların hep ben böyle mutluyum tavrı takınıp sonra içten içe zayıf ve güzel kadınlara az ya da çok kıskançlık beslemeleri hiç hoş değil. Madem öyle bir diyetisyene gidin ve kilo verin, bakım yapın. Böyle kendinizi mi kısıtlayacaksınız hep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?