- Konu Sahibi petitjoueur
-
yaa evet , gerek burda olsun gerek muge anlı esra erol gibi realite showlarda olsun görüyoruz hep o bahsettiğiniz etkiden dogan aile facialari genelde hangi ortamlardan çıkıyor...arabanin fren patlaksa kemer korumuyor demek kibeni bir tek sen anladın. sen de doğru anladın.
evet biz her ne yapacaksak; kadın-erkek arasında mesafemizi koruyarak yada korumaya çalışarak yaparız. doğru tespit. ve sayımız da sandığınız gibi 10 kişi filan da değil. ama öyle 10 sanmak sizi mutlu ediyorsa bence sorun yok.
insanlar birbirinden etkilenmek için fırsat ta kollamıyor. bu da doğru. ama buna rağmen, gel gör ki, bu forumda bile, birbirinden etkilenenlere yüzlerce örnek var. şikayetler var. aile faciaları var. demek ki bir de fırsat kollasalar ...
ve evet ben kemer takmaya devam edeceğim/edeceğiz. ve sayımızda gün geçtikçe daha da artacak. kemer takmayanların başlarına da inşallah kötü bir şey gelmez. buna gerçekten üzülürüm.
son olarak, diğerleri gibi demagoji yapmadan cevap/yorum yazdığınız için GERÇEKTEN teşekkür ediyorum.
(diğerlerine bir şey soruyorum. sorduğum sorudan başka her şeyi cevaplıyorlar. neyse...)
keza burda dayaa evet , gerek burda olsun gerek muge anlı esra erol gibi realite showlarda olsun görüyoruz hep o bahsettiğiniz etkiden dogan aile facialari genelde hangi ortamlardan çıkıyor...arabanin fren patlaksa kemer korumuyor demek ki
O değil de daha balayına bile gitmemiş adamların 4 gündür sizde işi ne acaba?Merhaba hanımlar,
Bu dert değil aslında ama fikirlerinizi almak istedim. Eşim şehir dışından arkadaşlarını davet etti, yeni evliler ve yaklaşık dört gündür bizdeler. Buradan balayına gidecekler. Sorun şu ki ben elimde olmadan, engellemeye çalışsam da arkadaşının eşini çok kıskanıyorum, elimde değil engel olamıyorum. Kadin bembeyaz, vücudu balık etli, uzun boylu ve çok güzel. Bense kilolu ve idare eder bir durumdayım. Kiloluyum ve kendimle barışık degilim. Denize gidelim dediler deliye döndüm, asla olmaz , çatlarım orta yerimden. Engel olmaya çalışıyorum ama olamiyorum eşim kadına bakıyor sürekli. Kadin eşimin yanında pijamalarla oturuyor, üstü başı açılıyor dikkat etmiyor. Sizce cok mu abartıyorum, kötü kalpli miyim? Çok üzülüyorum bu duruma
Yeni evli, koşa koşa arkadaşa yatıya gitmiş hem de dört gün, daha da ordan balayına gidecek, pandemi var, sen istemediğin bi durumdasın hem de evindesin, ay içim sıkıldı. Pandemi olmasa herneyse ama almayın kardeşim evinize şu yabancıları. Evinizin huzurunu bozacak kişileri de almayın evinize. Dışarıda görüşün bitsin gitsin bu tantana. Başkasının evine dört gün çökmek hiç hoş değil otele gidebilirler mesela.Merhaba hanımlar,
Bu dert değil aslında ama fikirlerinizi almak istedim. Eşim şehir dışından arkadaşlarını davet etti, yeni evliler ve yaklaşık dört gündür bizdeler. Buradan balayına gidecekler. Sorun şu ki ben elimde olmadan, engellemeye çalışsam da arkadaşının eşini çok kıskanıyorum, elimde değil engel olamıyorum. Kadin bembeyaz, vücudu balık etli, uzun boylu ve çok güzel. Bense kilolu ve idare eder bir durumdayım. Kiloluyum ve kendimle barışık degilim. Denize gidelim dediler deliye döndüm, asla olmaz , çatlarım orta yerimden. Engel olmaya çalışıyorum ama olamiyorum eşim kadına bakıyor sürekli. Kadin eşimin yanında pijamalarla oturuyor, üstü başı açılıyor dikkat etmiyor. Sizce cok mu abartıyorum, kötü kalpli miyim? Çok üzülüyorum bu duruma
Benim anlamadığım yeni evli çiftin balayı öncesi direk düğün sonrası ne diye konu sahibinin eşi davet etmiş karısı tanımıyor bileÖncelikle aşırı yeni evli çift (balayı öncesi) size gelip 4 gün neden kalıyor.
Hadi yeni evli kaldı siz tam tanışmıyorsunuz sanırım nasıl kalıyor etti 2
Açılıp sacilmasinı önemsemiyor ise bende biraz tuhaf karşılıyorum. Yani bir kadında çıkıp benim vücudum deyip açılıp sacilmamali. Bundan kasıt bende açık biriyim ama öyle memisler yariya kadar açılmış, egilirken sudyene kadar görülüyor, konusurken catal hep meydanda hoslanmam. Askili da giyerim elbise de ama açılmasına musade etmem catalima kadar. Ona göre egilirim, egilirken tutarım, konusurken bol ise dikkat ederim frikik vermeyeyim diye.
Ama eşinde bakıyorsa baktığı halde deniz deniz diye tutturuyorsa ya bir temiz kavga etmen lazım ya da özgüvenli olup o denize gidip bakımlı olup eşinin ağzınin payini vermen lazım. Bana kalirsa esine hayir dediginde hayırdır o bu kadar uzatmasi cok manasiz.
Yaz günü ne bileyim benim tüm geceliklerim askili ve sortludur . Sanırım acilacak tarzda kiyafetle gelmiş. Ben bir yere gitsem kisa kollu ve kapri ile giderim misal.Benim anlamadığım yeni evli çiftin balayı öncesi direk düğün sonrası ne diye konu sahibinin eşi davet etmiş karısı tanımıyor bileYa da direk düğün sonrası değilde balayına mı geç gidiyorlar öncesinde davet edildi diye geldiler bu da saçma erkekler tanıyor sadece birbirini bir gün de değil dört gün absürt o yüzden sanmıyorum düğün sonrası geldiklerini yoksa adam duvara tırmanırdı Bir de pijamadan nasıl bir yerleri açılıyor üstten mi açık giyindi çözemedim pijamadan bir yer açılmaz ki ben mi pijamalarda cahilim bilemedim
''kızmak veya saygısızlık yapmak'' içerikli bir ifadem varsa bana gösterin lütfen. yoksa bir şeyi varmış gibi yapıp, sonra üstüne cevap inşa etmeyin.Belli ki dindar bir yaşantınız var ve buna oldukça saygı duyuyoruz zaten.Ancak, bu kendinizi dünyanın merkezinde görme hali pek hoş durmuyor.Sizin gibi yaşamayanlara kızmak, saygısızlık yapmak yerine anlamaya çalışın.Evet çevrenizdeki 10 kişiyi referans almayın.Sizin gibi yaşamayan milyonlarcası var.Bu konuda bir sosyolog olarak da çalışmalar yaptığımı söyleyebilirm.Son olarak erkekleri bu kadar ötekileştirmeyin, onları öcü olarak görmeyin.
Ehh yani oldukcaMerhaba hanımlar,
Valla ben de şaşkınlıkla okuyorum yazılanları. 10 yıldır yaz ve kış tatillerinin çoook büyük bölümünü birlikte yaptığımız arkadaşlar var. Otele de gittik, yazlık da kiraladık. Haftasonları, tüm yılbaşıları herhangi birimizin evinde de sabahladık.20 yıldır her yıl kafa dengi arkadaşlarla ailecek tatile gideriz 3 farklı çiftle, daha altından hiçbişey çıkmadı? he bazen okeyde taş çalan , akşamdan kalma olup plan bozan, tatilin ortasında adet görüp eğlenceye katılamayan oyunbozanlar oluyor ama birlikte çok eğleniyoruz neticede...başka başka ne çıktı sizin tatillerde?
Hayır, bilimsel çalışma böyle olmuyor''kızmak veya saygısızlık yapmak'' içerikli bir ifadem varsa bana gösterin lütfen. yoksa bir şeyi varmış gibi yapıp, sonra üstüne cevap inşa etmeyin.
ayrıca o 10 kişiyi nereden çıkardınız? biri uydurdu siz de inandınız sayın sosyolog hanım. inşallah bilimsel çalışmalarınız hep böyle söylenenlere/uydurulanlara inanma şeklinde gelişmiyordur.
ayrıca erkeler de başımızın tacıdır bizim. ama bu, mesafeyi korumayacağımız anlamına gelmez.
Benimkilerde şortlu vs de konu sahibi kadını o kadar kıskanmış şort gecelik olsa direk yapıştırırdı şortu geceliği diye. Pijama diyince direk aklıma altı uzun ustten belki askılı vs giydi belki açık olmasada güzel geldiği için konu sahibine her şey batmış olabilirYaz günü ne bileyim benim tüm geceliklerim askili ve sortludur . Sanırım acilacak tarzda kiyafetle gelmiş. Ben bir yere gitsem kisa kollu ve kapri ile giderim misal.
Yani o düğün sonrası kalmali arkadas olayina akil sir erdiremedim bende
Benim bir erkek normal arkadaşım vardı okulda bütün cilt bakımı ondan öğrendim ya her oturduğumuzda kesin bunlardan da konulurduk elektra organik makyaj ürünleri buldum( kendisi bakımlı bir erkek hepimizi şuracıkta cildi katlar çarpar ) yeri geliyordu diğer arkadaşlarımızla gıybet bile yapardıkİnançlarından dolayı kadın-erkek ayrı kalınmasını kesinlikle yargılamıyorum, haddim değil. Böyle bir yaşam seçiliyorsa elbette gerekliliklerini yapacaklardır. Ama bu demek değil ki biz en güzelini yapıyoruz diğerleri ahlaksız.
uftade siz eğer “birlikte otursak etkilenme olur” demek yerine “biz dini gerekliliklerimizden dolayı ayrı oturuyoruz” deseydiniz konu uzamazdı diye düşünüyorum.
Bir de ben evime girecek kadar yakın arkadaşlarımla neler konuşuyorum birkaç konu başlığı vereyim:
- Bir kısmımız eğitimciyiz. Öğrencilerimiz ve onlar hakkında planlarımız, projelerimiz. Derslerde yaşadığımız bazı ilginç anılar.
- Okuduğumuz kitaplar, ki erkekler genelde kitap okumaz. Ama bizi heyecanla dinlerler.
- Gezi planlarımız. İşte yazın nereye gidelim, haftasonu ne yapalım.
- Hepimizin çocukları var onlar hakkında bir sürü şey oluyor. Eğitimleri, sağlıkları, arkadaşları.
- Gün içinde yaşadığımız komik veya ilginç olaylar.
- Birlikte film izleriz, sonra kritiğini yaparız. Ya da çok tiyatro gideriz biz, en son gittiğimiz oyunu konuşuruz.
- Ülkemizin politikalarını değerlendiririz. Hani şu yapıldı iyi oldu ya da aslında şurda bunu yapsalardı daha yararlı olurdu gibi. Yeri gelir Trump ya da Putin’i çekiştiririz. Ha bir de İngiltere Kraliyet ailesi dedikodumuz var bence en süperi o, ne Elizabeth kalıyor ne Charles
- Arabalardan da futboldan da estetikten de modadan da konuşuyoruz yarım yamalak.
Aklıma gelmeyen daha birçok şey var. Ama dediğim gibi bunları konuşabildiğim insanla arkadaşım zaten, bu kişilerle evde görüşüp tatile gidebiliyorum. Yoksa bazı arkadaşlarımın eşleri ile “Merhaba” dan öte bir iletişimimiz yok. P piraye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?