Sizce cok mu yanlış bu düşünceler?

yaa evet , gerek burda olsun gerek muge anlı esra erol gibi realite showlarda olsun görüyoruz hep o bahsettiğiniz etkiden dogan aile facialari genelde hangi ortamlardan çıkıyor...arabanin fren patlaksa kemer korumuyor demek ki

yaa evet , gerek burda olsun gerek muge anlı esra erol gibi realite showlarda olsun görüyoruz hep o bahsettiğiniz etkiden dogan aile facialari genelde hangi ortamlardan çıkıyor...arabanin fren patlaksa kemer korumuyor demek ki
keza burda da
guruplar statüler hep belli

O değil de daha balayına bile gitmemiş adamların 4 gündür sizde işi ne acaba?

Erkekler güzel kadın görünce bakıyor ne yapalım yani. Kendimizi camdan mı atalım. Sokakta güzel zayıf seksi kadın dolu. Burda rahatsızlık verici olan arkadaşının karısına bakması. Bu çirkin. Ayrıca kiloluysanız dış görünüşünüzle ilgili bir sorununuz varsa şikayet etmek yerine düzelteceksiniz. Boğazınızı tutup kilo vereceksiniz. Bölgesel zayıflama araştıracaksınız. Bakım yapacaksınız. Bu kadar basit. Çünkü bu tarz kadınlar kocanızın karşısına hep çıkacak. Kendinizi doldurmayın bu yüzden atak yapın. Diyete girin.

Canım ben de eşimi zamanında böyle saçma şeylerden kıskandım, sonu iyi olmuyor. İşi gereği hep genç kızların içinde adam, o yüzden kendime verdikçe verdim gazı. Bence siz spora başlayın kendinizden memnun değilseniz, yeni evli çiftte neden evinize geliyor onu da anlamış değilim....

Allah Allah .. bu kk beni her gün şaşırtıyor. Yahu eş ailesi bile gelse 4 gün kalsa bunun hakkinda hiç iyi yorum yapmazsınız . Rahatın bozulur dersiniz . Kimsenin kimseyi rahatından etmeye hakkı yok dersiniz.
Elalem gelmis yeni evli çift 4 gün kalıyor olur mu yani ? Hepiniz bunu hoş karsilarsiniz yani ? Peki..

Yeni evli, koşa koşa arkadaşa yatıya gitmiş hem de dört gün, daha da ordan balayına gidecek, pandemi var, sen istemediğin bi durumdasın hem de evindesin, ay içim sıkıldı. Pandemi olmasa herneyse ama almayın kardeşim evinize şu yabancıları. Evinizin huzurunu bozacak kişileri de almayın evinize. Dışarıda görüşün bitsin gitsin bu tantana. Başkasının evine dört gün çökmek hiç hoş değil otele gidebilirler mesela.
huzursuz olacağınız kimse eve alınmaz.
ve eve alınan misafire öyle sapık gibi bakılmaz.
Öyleydi böyleydi deme hakkını görüyorsan kendinde onu evine alma. Döndük yine başa

Öncelikle aşırı yeni evli çift (balayı öncesi) size gelip 4 gün neden kalıyor.
Hadi yeni evli kaldı siz tam tanışmıyorsunuz sanırım nasıl kalıyor etti 2
Açılıp sacilmasinı önemsemiyor ise bende biraz tuhaf karşılıyorum. Yani bir kadında çıkıp benim vücudum deyip açılıp sacilmamali. Bundan kasıt bende açık biriyim ama öyle memisler yariya kadar açılmış, egilirken sudyene kadar görülüyor, konusurken catal hep meydanda hoslanmam. Askili da giyerim elbise de ama açılmasına musade etmem catalima kadar. Ona göre egilirim, egilirken tutarım, konusurken bol ise dikkat ederim frikik vermeyeyim diye.
Ama eşinde bakıyorsa baktığı halde deniz deniz diye tutturuyorsa ya bir temiz kavga etmen lazım ya da özgüvenli olup o denize gidip bakımlı olup eşinin ağzınin payini vermen lazım. Bana kalirsa esine hayir dediginde hayırdır o bu kadar uzatmasi cok manasiz.

Benim anlamadığım yeni evli çiftin balayı öncesi direk düğün sonrası ne diye konu sahibinin eşi davet etmiş karısı tanımıyor bile Ya da direk düğün sonrası değilde balayına mı geç gidiyorlar öncesinde davet edildi diye geldiler bu da saçma erkekler tanıyor sadece birbirini bir gün de değil dört gün absürt o yüzden sanmıyorum düğün sonrası geldiklerini yoksa adam duvara tırmanırdı Bir de pijamadan nasıl bir yerleri açılıyor üstten mi açık giyindi çözemedim pijamadan bir yer açılmaz ki ben mi pijamalarda cahilim bilemedim

Yaz günü ne bileyim benim tüm geceliklerim askili ve sortludur . Sanırım acilacak tarzda kiyafetle gelmiş. Ben bir yere gitsem kisa kollu ve kapri ile giderim misal.
Yani o düğün sonrası kalmali arkadas olayina akil sir erdiremedim bende

''kızmak veya saygısızlık yapmak'' içerikli bir ifadem varsa bana gösterin lütfen. yoksa bir şeyi varmış gibi yapıp, sonra üstüne cevap inşa etmeyin.

ayrıca o 10 kişiyi nereden çıkardınız? biri uydurdu siz de inandınız sayın sosyolog hanım. inşallah bilimsel çalışmalarınız hep böyle söylenenlere/uydurulanlara inanma şeklinde gelişmiyordur.

ayrıca erkeler de başımızın tacıdır bizim. ama bu, mesafeyi korumayacağımız anlamına gelmez.

Ehh yani oldukca

Valla ben de şaşkınlıkla okuyorum yazılanları. 10 yıldır yaz ve kış tatillerinin çoook büyük bölümünü birlikte yaptığımız arkadaşlar var. Otele de gittik, yazlık da kiraladık. Haftasonları, tüm yılbaşıları herhangi birimizin evinde de sabahladık.

İnsanların zihniyeti midemi bulandırıyor.

İnançlarından dolayı kadın-erkek ayrı kalınmasını kesinlikle yargılamıyorum, haddim değil. Böyle bir yaşam seçiliyorsa elbette gerekliliklerini yapacaklardır. Ama bu demek değil ki biz en güzelini yapıyoruz diğerleri ahlaksız.

uftade siz eğer “birlikte otursak etkilenme olur” demek yerine “biz dini gerekliliklerimizden dolayı ayrı oturuyoruz” deseydiniz konu uzamazdı diye düşünüyorum.

Bir de ben evime girecek kadar yakın arkadaşlarımla neler konuşuyorum birkaç konu başlığı vereyim:

- Bir kısmımız eğitimciyiz. Öğrencilerimiz ve onlar hakkında planlarımız, projelerimiz. Derslerde yaşadığımız bazı ilginç anılar.

- Okuduğumuz kitaplar, ki erkekler genelde kitap okumaz. Ama bizi heyecanla dinlerler.

- Gezi planlarımız. İşte yazın nereye gidelim, haftasonu ne yapalım.

- Hepimizin çocukları var onlar hakkında bir sürü şey oluyor. Eğitimleri, sağlıkları, arkadaşları.

- Gün içinde yaşadığımız komik veya ilginç olaylar.

- Birlikte film izleriz, sonra kritiğini yaparız. Ya da çok tiyatro gideriz biz, en son gittiğimiz oyunu konuşuruz.

- Ülkemizin politikalarını değerlendiririz. Hani şu yapıldı iyi oldu ya da aslında şurda bunu yapsalardı daha yararlı olurdu gibi. Yeri gelir Trump ya da Putin’i çekiştiririz. Ha bir de İngiltere Kraliyet ailesi dedikodumuz var bence en süperi o, ne Elizabeth kalıyor ne Charles

- Arabalardan da futboldan da estetikten de modadan da konuşuyoruz yarım yamalak.

Aklıma gelmeyen daha birçok şey var. Ama dediğim gibi bunları konuşabildiğim insanla arkadaşım zaten, bu kişilerle evde görüşüp tatile gidebiliyorum. Yoksa bazı arkadaşlarımın eşleri ile “Merhaba” dan öte bir iletişimimiz yok. P piraye

Hayır, bilimsel çalışma böyle olmuyor.Biri uydurmadı yani.Şu an yaptığım çalışmayı ,çeşitli toplumsal grupların içine girip yapıyorum ve bu tez aşaması 3 yıldır devam etmekte.Konumuza gelirsek, nedense üslübunuzda böyle bir ifade sezdim.Dediğim gibi; erkeklerle mesafeyi korumayanlara, çok yakın erkek arkadaşı olanlara, “kızlı,erkekli” oturanlara karşı anlayışlı, saygılı olmak herkes zorundadır.İnsanların hayat görüşüne hepimiz saygı duymalıyız.

Balayı öncesi sizde kalmaları cok saçma geldi.Bu duyguları bu gereksiz misafirlik tetiklemiş.Balayina gitselermis direkt keske

Benimkilerde şortlu vs de konu sahibi kadını o kadar kıskanmış şort gecelik olsa direk yapıştırırdı şortu geceliği diye. Pijama diyince direk aklıma altı uzun ustten belki askılı vs giydi belki açık olmasada güzel geldiği için konu sahibine her şey batmış olabilir

Benim bir erkek normal arkadaşım vardı okulda bütün cilt bakımı ondan öğrendim ya her oturduğumuzda kesin bunlardan da konulurduk elektra organik makyaj ürünleri buldum( kendisi bakımlı bir erkek hepimizi şuracıkta cildi katlar çarpar ) yeri geliyordu diğer arkadaşlarımızla gıybet bile yapardık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…