Sizce çokmu anormal??

Pardon bu nasıl bir yanlış genelleme yahu.
Genelleme demissin adi uzerinde kadinlar duygusal varliklardir her kadin duygusal yaklasir herseye, ben hic gormedim duymadim sevmedigi bir erkegi opme istegi cinsell yakinlasma istegi sen duydun mu?.. seven kadin cinsellik dusunur. Demek ki bu kadin ya partnerinden etkilenmiyor bir bag yok ya da psikolojik normal bir durum degil yani.

Bi kadının hiç cinsellik istememesi normal mi? Öpüşmek bile istemeyen bi bayan düşünün. Kusura bakmayın böyle bir sorun için çevreye sorulmaz ki böyle şeyler
Bir travma sonucu mu bu gelişti, yoksa doğuştan mı böylesiniz onu sorun kendinize.
Doğuştan ise bunun adına, "aseksüellik" deniyor. Diğer türlüyse, bilinçaltınız savunma geliştirmiş gibi görünüyor.

Bir travma sonucu mu bu gelişti, yoksa doğuştan mı böylesiniz onu sorun kendinize.
Doğuştan ise bunun adına, "aseksüellik" deniyor. Diğer türlüyse, bilinçaltınız savunma geliştirmiş gibi görünüyor.
Ruhsuz bir insan gibi ya nasıl bişey anladım gitti

Psikolojik veya hormonal bir sıkıntı olabilir.
Kendin için soruyorsan onca şey yaşadıktan sonra kocan olacak herife istek duymaman gayet normal. Evli bir kadın olarak başkasına da istek duyamazsın zaten.

Genelleme demissin adi uzerinde kadinlar duygusal varliklardir her kadin duygusal yaklasir herseye, ben hic gormedim duymadim sevmedigi bir erkegi opme istegi cinsell yakinlasma istegi sen duydun mu?.. seven kadin cinsellik dusunur. Demek ki bu kadin ya partnerinden etkilenmiyor bir bag yok ya da psikolojik normal bir durum degil yani.
ben size kendimi duyarayim madem :D benim icin cinsellik bir ihtiyac , bekarken de cinsel yasamim vardi genel olarak hayatimda hep aktiftim. doguma gitmeden bir gün önce bile cinsel iliskim olmustur, bekarken de illa asik olmam gerekmiyordu , cinsel yönden cekici buldugum biriyle de sevismisligim var. neyseki 20 yildir evliyim de , bir cok sorun cözüldü :)

konu sahibi de bence kesinlikle normal degil. bahsi gecen kisi bir doktora görünüp bu durumun fiziksel bir sorun mu yoksa psikolojik bir sorunmu oldugunu ögrenmeli ve istiyorsa tedavi olmali. bir kere herseyden önce varolus nedenimize aykiri bu durum. insan icgüdüseel olarak üremeyi arzular . gecmis olsun

Erkeksin de sevgilin böyle bir kadın mı yoksa? Yada bu kadın senmisin? Birine karşı böyleyse ,sevgisi,ten uyumu yoksa gayet normaldir. Yok hiç istek yoksa aseksüeldir.

Erkeksin de sevgilin böyle bir kadın mı yoksa? Yada bu kadın senmisin? Birine karşı böyleyse ,sevgisi,ten uyumu yoksa gayet normaldir. Yok hiç istek yoksa aseksüeldir.
Doktora gitmek gibi bir durum olmadı ama öyle çevremde kadınların anlattığı gibi bişey arzu istek yok

Bi kadının hiç cinsellik istememesi normal mi? Öpüşmek bile istemeyen bi bayan düşünün. Kusura bakmayın böyle bir sorun için çevreye sorulmaz ki böyle şeyler
Canım bunu cinsellik bölümüne açsaydın ban yersin

Back
X