- 13 Haziran 2015
- 544
- 935
- 103
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
Tamam işte ihtiyaç olarak hissedilmemesi garip zaten.Birşeyler yolunda gitmiyor demekkiPeki bu bir ihtiyaç deniliyor ihtiyaç olsaydı böyle olmazdı ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam işte ihtiyaç olarak hissedilmemesi garip zaten.Birşeyler yolunda gitmiyor demekkiPeki bu bir ihtiyaç deniliyor ihtiyaç olsaydı böyle olmazdı ki
Ugrasmayacam deyip destan yazan arkadasim bencede sen ugrasma neyin cabasina giriyorsun ki herkeste bir fikir benim fikrim seni niye rahatsiz ediyor konu sahibi herkesin fikrini soruyor sanane sende konu ac orda tartis baskalarinin konusuna ne fikrine karisiyon isin mi yok.. az bucuk kadinla erkek arasindaki farkliliklara bak piskoloji kitaplari ve ya bu bolumle alakali kisilerle git gorus paylasimi yap insanlarin ozgurce yaptigi kisisel fikrinde sorun aramak yerine ozgurce dusunenlere saygi duymayi ogren. Benim nasil dusundugum senin hayatini gelecegini etkilemez sana zarari yok yani benim yorumuma gorusume cevap yazarak lutfen ugrasmak istemiyorum dedin ya issizler gibi ugrasma zaten. HadiAyyy ne buyuk birrr tespit "psikolojikte olabilir" demiş. Bu kimsenin aklina gelmezdi zaten, tabi ki psikolojik hanimefendi herkes biliyor onu ama neyin sebeb oldugu onemli.
Aşik olmayinca insanlar aseksüel olmaz. Hangi kaynaktan, psikologtan topladiniz bu bilgiyi? Cinsel isteginin olmasi başka sey, cinsellik yasamak baska sey. Cinsel istek var diye onune gelenle iliskiye girmiyor herkes.
Ugrasamicam bu vakis acisiyla![]()
Sizi daha önce alıntıladı. Herhalde unuttu yanlışlıkla ekledi. Yorumu size değildi bence.benim bu konuda yorumum yok konuyu da şimdi okudum.
beni nereden alıntılayıp ufkum hakkında yorum yaptınız pardon?
benim bu konuda yorumum yok konuyu da şimdi okudum.
beni nereden alıntılayıp ufkum hakkında yorum yaptınız pardon?
Sizi daha önce alıntıladı. Herhalde unuttu yanlışlıkla ekledi. Yorumu size değildi bence.
İnanın farkında bile değilim başka bi konudan yanlışlıkla alıntıladim sanırım buraya yapistirinca boyle oldu. Kusura bakmayın :)
Ben de bakmıştım. Neye oha demişsiniz diye.bende baştan sona iki kez baktım neye oha demişim diye:)
Ben de bakmıştım. Neye oha demişsiniz diye.
Kusura bakma bizim ufkumuz seninki kadar genis degil ben bu konusma tarzini sadece midesi genis erkeklerden beklerim tek gecelik iliskileriniz sizin nasil genislikte oldugunuzu acikliyor zaten kadinlar temiz varliklardir erkeklerinde hepsi icin soylemiyorum ama zina yapan erkekler de senin gibi..ben evli oldugunu dusunerek yorum yaptim senin cinselligin kendine yorumumdan rahatsiz duyacagina yaptiklarindan rahatsizlik duymalisin tek gecelik takilan arkadas..! zinanin telafisi allah katinda var mi bilmem ordada dar bakis aciyla bakmayin dersin tek gecelik takilanlardanim ihtiyac dersinbiraz arastir herkesi kendin gibi gorme kadinlarin bir cogu sadece esleriyle birlikte olur tek gecelik takilmaz yani ben konu sahibinin evli oldugunu dusunerek esiyle duygusal bagi olmadigi icin belki istek yoktur dedim yada 2. Bir secenek olrak piskolojik dedim. Kadinlarin bir cogu cinsellik ihtiyaci hani tek gecelik iliski boyutu yasayacak kadar olmaz senin gibi. Erkekler gibi cok ihtiyaci olmaz yani tabiki doganin konunu illa istek olur ama o kadarda degil( senin gibi degil yani) genel bakis acisisi.. hadi canim sen benle ben senle ugrasmiyayim konu acan kisiye yorum yap macera arama dae goruslu olmayan paylasimci arkadasim hadi..
Şimdi baktımaslında son okuduklarıma diyesim gelmedi desem yalan olur![]()
Ugrasmayacam deyip destan yazan arkadasim bencede sen ugrasma neyim cabasina giriyorsun ki herkeste bir fikir benim fikrim seni niye rahatsiz ediyor konu sahibi herkesin fikrini soruyor sanane sende konu ac orda tartis baskalarinin konusuna ne fikrine karisiyon isin mi yok.. az bucuk kadince erkek arasindaki farkliliklara bak piskoloji kitaplari ve ya bu bolumle alakali kisilerle git gorus paylasimi yap insanlarin ozgurce yaptigi kisisel fikrinde sorun aramak yerine ozgurce dusunenlere saygi duymayi ogren. Benim nasil dusundugum senin hayatini geecegini etkilemez sana zarari yok yani benim yorumuma gorusume cevap yazarak lutfen ugrasmak istemiyorum dedin ya issizler gibi ugrasma zaten. HadiAyyy ne buyuk birrr tespit "psikolojikte olabilir" demiş. Bu kimsenin aklina gelmezdi zaten, tabi ki psikolojik hanimefendi herkes biliyor onu ama neyin sebeb oldugu onemli.
Aşik olmayinca insanlar aseksüel olmaz. Hangi kaynaktan, psikologtan topladiniz bu bilgiyi? Cinsel isteginin olmasi başka sey, cinsellik yasamak baska sey. Cinsel istek var diye onune gelenle iliskiye girmiyor herkes.
Ugrasamicam bu vakis acisiyla![]()
Yeni nesil diyorsunda sen hangi nesilden soz ediyorsun sana benim yorumumdan dini inancla ilgisini gec midesizliklerden sozediyorsan sen sana yorum yapilmasina karisamazsin herkese acik bir yorum yapma ozaman. Sen gumbur gumbur gitte patlama sonra. Evet kadinlar temiz varliklardr midesiz degilllerdir. Sadece ask degil illaki ask olacak diyebir kaide yok kadin dedign esinden etkilenmiyirsa heleki duysal bir bagi yoksa yani sevgide yoksa istemez herkes senin gibi her erkekle etkilesime gecmez yani ihtiyac deyip. Sizin hayatiniz kendinize gercekler ne yazik ki sizin dogrulariniz gibi degil. Orumcek beyinli anlayisiniz dini acidansa sadece ben bu dini gorusumden memnunum. Ha bu arada dini gorus olarak sadece zinayi dogru bulmadigimi bunun ne buyuk gunah oldugunu savunuyorum. Biz domuz degiliz ve ya cok esli yaratilmadik hanfendi yasin benden kucuk ve ya buyuk bilmem, yeni nesil dedigin benim neslim senin hangi kabileye nesile ait oldugunu bilmem dini gorusun var ya da yok benide ilgilendirmez ama ben araplasan bir toplum gorusu gibi dusunen insanlaridan degilim.. zinayi dogru bulmuyorum senin dogrularin sana doyrudur ama genel bir bakis acisi vardir sanirim sen bu dunyadan degilsin hayir yani en azindan yasadigin toplumun nasil oldugunu ogren ben genel olarak konustum seni de rahatsiz etmesin bende yasadigim toplumun bazi sacmaliklarindan ozellikle kadini insan gibi gormeyen insanlarin dusuncelerini kiniyanlardanim ama dogruyu yanlisi ayirt edebiliriz. İyi ve kotu gibi beynin var sonucta iyi aksamlarYaa bırakın lütfen her sizi eleştirene bi "hadi hadi" çekmeleri olumsuz eleştiriyi kabullenememeler falan buraya yaziyosaniz eleştiriye açık olacaksınız maalesef. Bi de belalti vurmaya calismissiniz kendinizce, sizin dini inancıniz beni ilgilendirmiyor siz istediğiniz mottoyla yaşayabilirsiniz ama "kadınların çoğu" diye genelleyemezsiniz. Bi de kadınlar temiz varlıklardır demiş temizlik sadece cinsellikle alakalı heralde o da bi tek kadınlarda gozunuyo batiyoben yaptığım hiçbiseyden rahatsızlık duymuyorum türünün tek örneği değilim çok şükür yeni nesil örümcek beyinlilere tepki olarak geliyor gümbür gümbür. Son olarak konuyu saptırmayin, sizin "piskolojik" olabilir demenize yazmadım ben yorumumu, kadınların aşık olmadığı erkeklere cinsel istek duymadığını iddia ettiğiniz için yazdım.
Olabilir tabiki insansin yani kimisi ister kimisi istemez tercih meselesiBi kadının hiç cinsellik istememesi normal mi? Öpüşmek bile istemeyen bi bayan düşünün. Kusura bakmayın böyle bir sorun için çevreye sorulmaz ki böyle şeyler
Kesinlikle katılıyorum.ayni durumdayım.öpusmek bile miğdemi bulandırıyor.Bi kadının hiç cinsellik istememesi normal mi? Öpüşmek bile istemeyen bi bayan düşünün. Kusura bakmayın böyle bir sorun için çevreye sorulmaz ki böyle şeyler
Bazı kötü şeyler yaşadım ondan olabilirHep mi boyleydiniz donemsel mi?
Bende de o durum var.Eşim yanaşınca hadi oluyor bişeyler ama önceden böyle değildim,çocuktan sonra oldum sanırım.Hiç öpmek içimden gelmezBi kadının hiç cinsellik istememesi normal mi? Öpüşmek bile istemeyen bi bayan düşünün. Kusura bakmayın böyle bir sorun için çevreye sorulmaz ki böyle şeyler