Sizce çokmu anormal??

Genelleme demissin adi uzerinde kadinlar duygusal varliklardir her kadin duygusal yaklasir herseye, ben hic gormedim duymadim sevmedigi bir erkegi opme istegi cinsell yakinlasma istegi sen duydun mu?.. seven kadin cinsellik dusunur. Demek ki bu kadin ya partnerinden etkilenmiyor bir bag yok ya da psikolojik normal bir durum degil yani.

Bu ne sacma bir genelleme😂😂😂😂

Cinsel istek icin illa hayatinda biri olup, o kisiye asik olmak mi gerekmiş😁😁😁

Hayatimda hic kimse yokken bile cinsel istegim oluyordu benim. Cinselligi illa bir kişiye yoneltmek gerekmiyor zira bu ic gudusel bisey. Sadece birine asik olunca libido calisiyor, yalnizken tum herşey kapaniyor mu? Ekonomi paketinde mi bu😆

Uyu
Bu ne sacma bir genelleme😂😂😂😂

Cinsel istek icin illa hayatinda biri olup, o kisiye asik olmak mi gerekmiş😁😁😁

Hayatimda hic kimse yokken bile cinsel istegim oluyordu benim. Cinselligi illa bir kişiye yoneltmek gerekmiyor zira bu ic gudusel bisey. Sadece birine asik olunca libido calisiyor, yalnizken tum herşey kapaniyor mu? Ekonomi paketinde mi bu😆
sacmalaik senin mesaja yanit vermen niye biliyor musun piskolojikte olabilir dedim neden okuyup anlamadigin seye yorum yapiyorsun bence sende bir kilinige gorun 🤣

Tuhaf da değil anormal de, aseksuellik diye birşey var, kişi öpüşmek sevişmek istemiyosa normal davranmaya calisiym diye zorla sevisecek hali yok ya. Söz konusu kişi kimse sikmasin canini anormal falan değil, sadece aseksuel.

Uyu
sacmalaik senin mesaja yanit vermen niye biliyor musun piskolojikte olabilir dedim neden okuyup anlamadigin seye yorum yapiyorsun bence sende bir kilinige gorun 🤣

Ayyy ne buyuk birrr tespit "psikolojikte olabilir" demiş. Bu kimsenin aklina gelmezdi zaten, tabi ki psikolojik hanimefendi herkes biliyor onu ama neyin sebeb oldugu onemli.

Aşik olmayinca insanlar aseksüel olmaz. Hangi kaynaktan, psikologtan topladiniz bu bilgiyi? Cinsel isteginin olmasi başka sey, cinsellik yasamak baska sey. Cinsel istek var diye onune gelenle iliskiye girmiyor herkes.

Ugrasamicam bu vakis acisiyla 🤯

ben hic gormedim duymadim sevmedigi bir erkegi opme istegi cinsell yakinlasma istegi sen duydun mu?..

çok dar bi bakış acisiyla genelleme yapıyorsunuz, ben duydum sevmediği erkeği öpen ya da cinsel yaklaşımda bulunan kadinlar, biri de ben oluyorum hatta, adına da yer yer "cinsel ihtiyaç" , duruma gore de "tek gecelik ilişki" diyoruz. Genişletin ufkunuzu.

Aseksüel olabilirsiniz, bence ayrıntılı olarak aseksüelliği internette araştırın. İmkanınız varsa bir de psikoloğa gidin, yoksa da bu yönelimle ilgili kitaplar bulup okuyabilirsiniz bence.

Şöyle bir yazı buldum.

Son düzenleme:
kime göre neye göre? aseksüellik çoğu araştırmacı tarafında heteroseksüel, homoseksüel, biseksüel gibi bir cinsel yönelim olarak kabul ediliyor.

Bilim insanlarının kabul etmesi normal hale getirmiyor ki. Toplum kabul ederse normal oluyor maalesef. Çünkü alışılagelmiş, kabul edilmiş oluyor. Bana göre ise, kimseye zararı olmayan kişinin kendisi de dahil, herşey normal ama,sadece bana göre.

Yani hangi açıdan baktığınıza bağlı.
Mesela ben cinsel çekim hissetmediğim birinin elini bile tutmam, tutasım gelmez.
Ama sevdiğime eşime karşı böyle hissetmem imkansız, sevdiği insana karşı böyle hisseden insanın da tuhaf olduğunu düşünürüm.

Bilim insanlarının kabul etmesi normal hale getirmiyor ki. Toplum kabul ederse normal oluyor maalesef. Çünkü alışılagelmiş, kabul edilmiş oluyor. Bana göre ise, kimseye zararı olmayan kişinin kendisi de dahil, herşey normal ama,sadece bana göre.
haklısın.ama toplumun ne dediği de beni ilgilendirmiyor.topluma göre hareket etmiyorum.bilim ne derse odur.bana akıl mantık irade verilmiş, pozitif bilim insanıyım.toplum yeri geliyor ineğe de tapıyor, kadınları da taşlayıp diri diri gömüyor.toplum benim için bir kıstas değil.her birey kendinden sorumludur.bir kişinin aseksüel ya da biseksüel vs olmasının hiçbir anormal tarafı yok.özgürlük savunucusuyum.

kime göre neye göre? aseksüellik çoğu araştırmacı tarafında heteroseksüel, homoseksüel, biseksüel gibi bir cinsel yönelim olarak kabul ediliyor.
Normallik kıstaslarına göre anormal. Normal dediğimiz olgu çoğu kişi tarafından olağan kabul edilen, o türün çoğu bireyinde görülen özellikler için kullanılır. Nedir bu işte aciktigimizda yemek yeriz bu normaldir. Hiç yemek yememek anormal. Gibi gibi. Cinsel yönelimin farklı olması da normal bir şey değil ki. Ama bu topa girmeyecegim bu tartışmalar hala bir sonuca ulaşmış değil çünkü.

haklısın.ama toplumun ne dediği de beni ilgilendirmiyor.topluma göre hareket etmiyorum.bilim ne derse odur.bana akıl mantık irade verilmiş, pozitif bilim insanıyım.toplum yeri geliyor ineğe de tapıyor, kadınları da taşlayıp diri diri gömüyor.toplum benim için bir kıstas değil.her birey kendinden sorumludur.bir kişinin aseksüel ya da biseksüel vs olmasının hiçbir anormal tarafı yok.özgürlük savunucusuyum.
Tabiki de. Toplum bulunduğu koşullara göre oluşturur normlarını. Ben de çoğunu kabul etmiyorum ;)

çok dar bi bakış acisiyla genelleme yapıyorsunuz, ben duydum sevmediği erkeği öpen ya da cinsel yaklaşımda bulunan kadinlar, biri de ben oluyorum hatta, adına da yer yer "cinsel ihtiyaç" , duruma gore de "tek gecelik ilişki" diyoruz. Genişletin ufkunuzu.

benim bu konuda yorumum yok konuyu da şimdi okudum.
beni nereden alıntılayıp ufkum hakkında yorum yaptınız pardon?

Kusura bakma bizim ufkumuz seninki kadar genis degil ben bu konusma tarzini sadece midesi genis erkeklerden beklerim tek gecelik iliskileriniz sizin nasil genislikte oldugunuzu acikliyor zaten kadinlar temiz varliklardir erkeklerinde hepsi icin soylemiyorum ama zina yapan erkekler de senin gibi..ben evli oldugunu dusunerek yorum yaptim senin cinselligin kendine yorumumdan rahatsiz duyacagina yaptiklarindan rahatsizlik duymalisin tek gecelik takilan arkadas..! zinanin telafisi allah katinda var mi bilmem ordada dar bakis aciyla bakmayin dersin tek gecelik takilanlardanim ihtiyac dersin 🤣 biraz arastir herkesi kendin gibi gorme kadinlarin bir cogu sadece esleriyle birlikte olur tek gecelik takilmaz yani ben konu sahibinin evli oldugunu dusunerek esiyle duygusal bagi olmadigi icin belki istek yoktur dedim yada 2. Bir secenek olrak piskolojik dedim. Kadinlarin bir cogu cinsellik ihtiyaci hani tek gecelik iliski boyutu yasayacak kadar olmaz senin gibi. Erkekler gibi cok ihtiyaci olmaz yani tabiki doganin konunu illa istek olur ama o kadarda degil( senin gibi degil yani) genel bakis acisisi.. hadi canim sen benle ben senle ugrasmiyayim konu acan kisiye yorum yap macera arama dae goruslu olmayan paylasimci arkadasim hadi..

Back
X