Sizce daha erken mi ? Yardım istiyorum bayanlar..

toprakyagiznehirim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
401
292
53
31
İyi akşamlar kk üyeleri.. 5 aydır beraber olduğum biri var ciddi bir iliski içindeyiz mayıs gibi isteme ve söz eylül gibi de nişan düşünüyoruz sizce daha erken mi? Tanımam icin birbirimize zamanmı vermemiz gerekiyor? Fikirlerinize ihtiyacım var.

kişilere ve ilişkiye bağlı.
olacağı varda oluyorcuyum ben.
bi ton uzun ilişki yaşadım, sonra kocamla tanıştım 40 gündür tanıştığım adama evet dedim, 4. ayda nişanlandım, yıldönümünde evlendim. pişman oldum mu, hayır. beklesem ölür müydüm, hayır. önerir miyim, şart değil.

Yaşlarınıza bağlı. Ben de eşimle çıkmaya başladığımın 2.ayı o evlenme planlarından bahsetmeye başlamıştı. 1.yıldönümümüzde evlendik :nazar:

Olabilir çok uzun süre sevgili olup evlenip ayrılan da var kısa sürede tanışıp evlenip mutlu olan da. Sizin içinize siniyorsa neden olmasın.

5 ay bir insanı tanımak için gayet ideal bir süre ki daha bunun nişanlılık dönemi de var. Eğer hoşunuza gitmeyen şeyler olursa ya da pişman olursanız nişanı atarsınız.

Eylül gibi nişan olacakmış. Eeee, nişanlılık da bir tanıma aşaması zaten. Evlendiğiniz zaman bir seneyi aşkın süredir birlikte olmuş olacaksınız ki bunun nesi erken?

Tanıştıktan 3 ay sonra nişan oldu nişandan 5 ay sonrada evlendik. Toplam 8 ay içinde:) Kişilere bağlı tamamen. Ben karşıma çıktığı için eşim her zaman şükrediyorum.

Back
X