Sizce daha ne yapayım?

mor_salkim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
470
2
96
İzmir
kıslar geçen gün babam benle oturup konuştu bak dedi sende eline işini al nişanlında alsın o zaman evlenin dedi bende zaten ööle baba ededim farklı bişey düşünmüomki dedim ama babam nişanlımın devlette bi meslek sahibi olmasını istiyor ve devlette bi işe giremezse bu iş olmaz diyor özel sektör malum sonucta oda haklı benm iyiliğimi düşünüyor şu an nişanlım askerde kpss ye girdi olmadı ve bu kacıncı girişi ne yapacagım bilmiyorum yaa babama hak veriyorm daha nişanlımın bundan heberi yok askrden glince söyleyeceğim uygun bi dille artık ne olacak bilmiyorum :1no2::1no2::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

anlııorum cnm seni.. benim erkek arkadasımda askerde.. bana kimse böyle birsey demedi ama demeseler de her anne baba şaşmaksızın aynı seyi düşünür. ama onlardan önce ben öyle düşünoyrum bi iş güç meslek olmadan kendimi atamam ucunu bilmediğim bir kuyuya
"gec olsun ama güç olmasın canım.."

haklısın cnım ama kpss olacak gibi duruyordu olmadı işte bizde şok olduk birde sürekli nişan yapalıma rtık deyip duruyordu bir nevi kafası nişanda falan olmasın derste olsun diye yaptık aslında çünkü uzadıkca onu düşünüp duruyordu öyle işte ne olacak bilmiyorum yaa bana şimdi 2 yıl kpss ye girmicem diyor önce bi yerde düzgünce bi işe baslayıp kafam rahat olunca gireceğim diyor ama bizimkilerde restini çekti aslında bi nevi iyi oldu ya biraz sıksın dişini bende hazırlanacagım bu sene sınava benide meşgul etmesini isteşyorum en yapacagım ben biimiyorumki yaa valla artık kafayı yeme moduna geldim yaa

alla allaa ilginç yanii
babanız sizi verirkenn bu adama bunu şart koştumuu
yani sen devlette iş bulamazsan sana kızımı vermem mi dedi :umursamaz:
madem ölee
önce işi bulsaydıda sonra nişanlasaydı sizi
ne mantık bu anlayamadım..
hem kpss ye girdi diyorsunuz
öle kolaymı bi yere yerleşmek kaç bin kişi açıkta kalıyorr çok büyük bi şans buu :1no2:
bence sen babanla konuş onu ikna ett
bi insan zaten zeki tuttuğunu koparan biri ise her yerde iş bulur sengözlerimebaksanab
senide kimseye muhtaç etmezz
nişan atmak öle kolay bişeymişmi de baban öle kestirip atıyo hemenn çok yanlış bence lmaz:

illede devlet memuru ne alaka anlamış değilim benim eşim serbeset meslek diye geçinemiyomuyuz saçma geldi bana canım
galiba babana kendini tam ispat edememiş nişanlın .. hakkında hayırlısı olsun

sevgiler...........

branşı ne erkek arkadasınızın?bu sizin içinde onun içinde çok zor bir durum;insan bir tarafta gelecegini düşünmeli..Allah kahretsin bu sistemi ya;kaç arkadasım ayrıldı bu sebepten..baska bir çaresi yok mu peki;dersaneye falan girer;sözleşme imzalar..

ya özel sektörde yapamayacagını düşünüyor bende bişey düşünemiyorum artık ne yapacagımı şaşırdım hayr zaten nişanlım öğretmen mezunu e haliyle öyle olunca ailemde devlem memuru olack gözüyle bakıyordu kpss ed olmayınca ne olack bimiom kaç senedir durum böyle hala bi iş sahibi olamadı bende bunun ezikliğini yaşıyorum ya nişan yapsamda yapmasamda değişen bişey yok bizim i.çin zaten herkes biliodu sadece yüzük takıldı yani nişan olsada olmasada bişey değişmicekti babamın pek gönlü yoktu zaten nişan olmasına ama onun aiesi ve bizim isteiğim üzerine oldu bende pişman değilim sadece ne yapacgım onu bimiyorum o kadar karmısık bi haldeyimki bunladım iyice ne yapsam bilemiyorum
tatlım dersanelerin durumu malum istemiolar gelceği yok diolar şimdi herkes devlete girmeye calısıyor dersaneler öğretmen kasabından başa bişey değil bilemiyorum yaa çıkılmaz bi işin içine girdim battıkça batıyorum ne yapacagım bilemiyırum

valla bu sebeple ayrılmak en son düşüneceğiniz şey olmalı;Atanamadın ayrılalım olmaz bence;eğer karşıdakinde çalışma azmi yoksa;yatıyorsa o zaman tamam;ama gayret gösteren öğretmen adayları var sizde biliyorsunuz;siz atandınız mı peki?

canım daha sen dün bir konu acıpta.........
deli ediyor bu adam...........hayatı gır gır şamata.........
hayatı tiyiye oluyor........hiç bir işe başvurmuyor...........etrafına sürekli şakalr yapıyor..kimsede ciddiye almıyor.......herkes dalga geciyor........ailesine guvenıp........onun rahatlıgıyla yaşıyor........
iş bir işte tutunamıyor.........
beni deli ediyor diye bir konu açmıştın........
tartıştıgını söylemiştin........

şimdide askerde ve kpss ye girdi olmadı........özel degılde devletten işe bakıyor........
sonucta beni düşünüyor demişin.........

aklımkarıştı ne olduda nişannın birden degişti.........kafamçokkarıştıCADIARZU

ben bu sene gireceğim sınava hazırlanıyorum ya aslında ailesinden hiç zorluk görmedi maddi anlamda herşeyi rahattı alıştı rahat yaşamaya pek maddi şeyleri kafaya takmıo ama ben deli oluyorum verilen bi işi en iyi şekilde yapıoyr ama biraz daha gayret gösterse ne bileyim ya cok rahat biri bana diyor bende bıktıma rtık en verimli yaşımda boş boş duruyorum diyor çalışmak istiyoruma ertık diyor ama ne yapacak bilmiyorum çok dedim dersaneye gir vs die etrafında o akdar cok bilen varki yok şunu yap yok bunu yap deyip durdular bi sürü yere basvurdu banlkaların sözlü mülakatalrına cagrıldı ama torpilden kaybetti aradı ne odu diye sizin evrak dosyası kayboldu cevabı aldı büyük bi bankadan artık düşünün ne olacak bilmiyorum hayr düzgün bi işe baslasa kendini göstercek bundan adım gibi eminim ama bi baslayamadıki cok sosyal biridir hemen kendini belli eder ama ne olacak bilmiyom yaasenağlama

arakdasım konular farklı durum farklı o kişiliği durumu hakkıında ben tersi bişeyi savunmadımki o konuda deli ediyor etmiyor değil bu konu farklı deli ediyor die ayrılayımmı heemn herkes herksei deli ediyor ben herhangi bi cümlemde ayrılma lafını gecirdimmi ebn ailesine güveniyor demedim ailesinde bi sıkıntı görmemiş dedim bi işte tutunamıyordan kastım basvuruyor olmuyor dedim ben bu yönünden dolayı iş kacırdıd emedim istersen eniden oku derim a rkdasım yargılamadan önce ben sadece gerksiz yerde gereksiz zaman sulu olmasına falza samimi şakacı olmasına kızıyorum dedim bu yüxden iş bulamıyor demedim sadece insnlar yanlış tanıyor kendini ayrıca sen benim o baslaga en son yaxzdıgımı okumdaın sanrım bi okuman tavsiye ederim konular farklı haa o konuda tavsiyeni çok begendim orası ayrı konu

Son düzenleme:

dünkü actıgın konu ve yazdıkların ........
ya nişanlım o kadar saf ki anlatamam yaa sürekli gır gır şamata hahahah hihihihi ile yaşıyor yaaa şöyle bi ciddi oturup sohbete katılma şeyi pek yok ya yine konu ciddi olunca gerektiği gibi davranıyorda ama sürekli espri espri herkes dalga gecio yani kimse pek kaale almıyor ortamda kendi akrabaları bile kaale almıo küçük görüyo umursamıyor pek ona sorarsanızda ailede onun sözlerşne çook değer veriolar bu saftirik farkında deil durumumun işi yok hala bi türlü bulamadı ben sinirden delirecem bişeyler olsun die o hala hahahah hhihihi biraz ciddi ol diorum herkesle dalga gectirme kendini diroum oda ne edem benm içimdekiler bilsen çoktan hayat küserdim böyle yaparak unutmaya calısıom dio ama yetti artık daha yeni tanıstıgı biri bile hemen samimiyet kuruo herkes dalga gecio ne yapacagım ben yaa o kadar sinirim bozukki bi şöyle adam gibi adam durmuyor yaa

canım......şimdi bana kızmışın.......bende dünkü actıgın konuyla bu konun farkını fark ettigim için dedim zaten.......
sende okursan ikisi arasındaki farklılıkları
banada hak veriri ve bir çelişki oldugunuda kabul edersın......
ikisininde farklı oldugunu düşünerek sordum zaten nişanlın ........
vurdum duymaz bir işte barınamaz kimse dikkate almıyor .....
kendide bir çaba göstermiyor dedin bende o yüzden sordum......
bugün ne olduda nişanlının özel bile istemez devletten iş ister oldu diye.....
daha birde askerde........
ve şimdiden iş tasasına düşmüş diye.....
ha ben ayrılacaktın yada ayrılayımmı dedinde demedim.....
ayrılık lafıda etmedım......
o kunuyada yorumu yaptım o konunda bile ayrıl demedım........
sende benım dünkü yazdıgım yorumu okursan ayrılık lafı etmedım
sen ettınde demadım zaten.......
sadece şaşırdıgım din öyleydi bugün böyle oldu
ne olduda degişti dedim o kadar.....

o zaman devlet isinde birini bulsaymis yada bastan deseymis..benimkide ozelde bazen bende dusunuyorum ama umutsuz olmamak gerekir..siparisle olmuyor..

tamada tatlım farklı bişey yok değişen bişey yok sen eger hala bi iş bulamdı kısmını diyorsan o cümlennin o konuyla ilgisi yok o sadece durumunu söyledim bi iş bulamadı daha diye, işte bi işi olmadıgında dolayı sürekli hayatı tiye alıyormuş bana öyle diyor ben buna kızıyorum bende onun kadar üzlüyorum ama böylede hahah hihihi yapmıyorum beni deli eden kısmıda o, hal öyle olunca kimse bu ciddi bişey düşünmüyor diye görüyor babamda dahil bende bugun babam gecen böyle dedi diye bu konuyu actım çünkü o tavırd olaunca özelde bişey yapamaz diye görüyor ve bana böyle diyor sence bi fark varmı, nşanlım her zman devlet istiyor ama olmayınca özel düşünmeye basladı ababmda özelin durumunu biliyor bi öğretmen mezunu için o yüzden bunu dedi ben herhangi bi zıtlık göremedim bunda

babanızı dinleyin lütfen. konularımı okuyun. aşk da biter sevgi de. benim yaptığım hataları yapmayın.. babanız ne diyorsa haklıdır. benim babam bana bunları söylemedi.siz şükredin ve babanızın sözünden çıkmayın.

babanızın o düşüncesine katılmıyorum özel sektör açmıı kalıyor lmaz: ben özel sektördeym ve iyi para alıyorum herşey kendini kanıtlamakla alakalı...sorumsuzluğu varsa alın karşınıza kesin konuşun seviyorsa kaybetmek istemezse çabalar zaten sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…