- Konu Sahibi mor_salkim
-
canım daha sen dün bir konu acıpta.........
deli ediyor bu adam...........hayatı gır gır şamata.........
hayatı tiyiye oluyor........hiç bir işe başvurmuyor...........etrafına sürekli şakalr yapıyor..kimsede ciddiye almıyor.......herkes dalga geciyor........ailesine guvenıp........onun rahatlıgıyla yaşıyor........
iş bir işte tutunamıyor.........
beni deli ediyor diye bir konu açmıştın........
tartıştıgını söylemiştin........
şimdide askerde ve kpss ye girdi olmadı........özel degılde devletten işe bakıyor........
sonucta beni düşünüyor demişin.........
aklımkarıştı ne olduda nişannın birden degişti.........kafamçokkarıştıCADIARZU
arakdasım konular farklı durum farklı o kişiliği durumu hakkıında ben tersi bişeyi savunmadımki o konuda deli ediyor etmiyor değil bu konu farklı deli ediyor die ayrılayımmı heemn herkes herksei deli ediyor ben herhangi bi cümlemde ayrılma lafını gecirdimmi ebn ailesine güveniyor demedim ailesinde bi sıkıntı görmemiş dedim bi işte tutunamıyordan kastım basvuruyor olmuyor dedim ben bu yönünden dolayı iş kacırdıd emedim istersen eniden oku derim a rkdasım yargılamadan önce ben sadece gerksiz yerde gereksiz zaman sulu olmasına falza samimi şakacı olmasına kızıyorum dedim bu yüxden iş bulamıyor demedim sadece insnlar yanlış tanıyor kendini ayrıca sen benim o baslaga en son yaxzdıgımı okumdaın sanrım bi okuman tavsiye ederim konular farklı haa o konuda tavsiyeni çok begendim orası ayrı konu
kıslar geçen gün babam benle oturup konuştu bak dedi sende eline işini al nişanlında alsın o zaman evlenin dedi bende zaten ööle baba ededim farklı bişey düşünmüomki dedim ama babam nişanlımın devlette bi meslek sahibi olmasını istiyor ve devlette bi işe giremezse bu iş olmaz diyor özel sektör malum sonucta oda haklı benm iyiliğimi düşünüyor şu an nişanlım askerde kpss ye girdi olmadı ve bu kacıncı girişi ne yapacagım bilmiyorum yaa babama hak veriyorm daha nişanlımın bundan heberi yok askrden glince söyleyeceğim uygun bi dille artık ne olacak bilmiyorum :1no2::1no2::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?