Sizce de bi tuhaflik var mı ben mi yanlış anladım ??

Havaalanina biraz gitmekde fayda var bizde öyle yapariz iceri almalari bilet kontrolüymüs fln o 1 saat sürüyor birazda icerde beklemen gerekiyor yine en fazla 2 saat önce gidersin ama cidden 4 saat baya fazla .. bizimle gelen yabanci olmadigi zaman bizle bekliyorlardi yani ayip olmus halan gilin hareketi ..

çok yaşayın.benim bile eşim 40 yaşında olmasına ve muazzam şoförlüğü olmasına rağmen ona güvenipte gecenin bir saati yola çıkmam ,çünkü direksiyon başında uyur eğer uykusunu almadıysa .şimdi ben yeğenimi bırakmak için hem kendi hem başkasının hayatını riskemi atayım.beklenilen yerde havaalanı üstelik üst düzeyde güvenlik önlemleri olan bir yer.

Okudumki kendin israr etmissin ... ozaman konu degisir senin sözünle yürümüsler ..bide hastalikli kadin.. tam tersi senin düsünmen gerekirdi o saatte baska birseyle gidiyim diye..

Uste
Üstelik halasi ve enistesi yine sabah havaalanina geleceklermis. Kızları için insanlar uykularinida almaları gerek.Hem kendi ısrar etmiş. Is yerinde soruşturma açılır diye.Banada misafirim böyle söylerse ben de erkenden götürürüm.

Haklı tabikide kocan. teyzemde bize gelmişti ucuz diye Sabiha Gökcen'den bilet almış İstanbul'da yaşayanlar bilir biz Avrupa yakasındayız. Sabah 6'ya bilet almış. babam gece 3te evden çıktı uyuyamadı adam teyzemi bıraktı eve geldi 1 saat uyudu işe gitti

Evde hastalık ve yolcu varsa misafirler biraz daha az ilgi görebilirler...
Normaldir. İstediğiniz saatte taksiyle de gidebilirdiniz.
Ama şu ormanın içine tek başına bırakılmış havanıza şaşırdım ben. "Bayansınız ya sonuçta..."

iyi de yaptığı yanlılş

bir saat uyku ile işe mi gidilir

teyzeni gece 11.30 ta evden çıkıp götürecekti; 12.30 da da yatıp uyuyacaktı

havaalanında bekleyince incileri dökülmez ki

Eşiniz sonuna kadar haklı o saatte yanlizsiniz tabi ki sinirlenir hadi erken bırakıyorlar belki bi aksilik olur diye beklesinler yanında ne olursa olsun misafirsiniz ayıp etmişler ben olsam bi daha gitmem ve esinizin de bırakacağını tahmin etmiyorum

Teyze olarak söylüyorum halan çok rahat ve umursamaz davranmış. Anne babanın olmadığı yerde yeğene sahip çıkılır. Ben böyle gördüm herhalde ondan tuhaf gelmiştir bana.
Erken bırakılmak istemiş olabilirsin ama gecenin köründe şehrin göbeğinde genç bir bayan bırakılmaz. Eşin çok haklı.

Dün gece eşimin üniversiteye başlayacak kuzeni memleketinden geldi. Kızcağız trafik yüzünden otobüsten sabah 4:30 da indi. Eşim aldı annesine bıraktı eve 5:30 da gelip yattı.
Ben olsam kimseye rahatsızlık vermem taksiye atlardım. Ama herkes benim gibi olmak zorunda değil.

siz onları düşünüp beni gece 5 de nasıl bırakacaklar bu yaşlı başlı insanlar dememişsiniz,düşünmemişsiniz ucuz bilet alayım bırakırlar diye düşünmüşsünüz sonra beni götürün demişsinz sonra da 4 saat önce niye bıraktılar diyorsunuz. sizin emrivakiniz de hiç hoş olmamış. yani onlar ayıp etmişse siz de ayıp etmişsinz.bence siz onlardan daha rahat birisiniz.sizin değer yargılarınıza göre yaptıkları yanlış ama kendi kızlarını tek başına avrupaya gönderen insan kendi memleketlerinde yeğenini 4 saat gece de olsa yanlız bırakır onlara göre çok doğal.

Tatlım E="kaldi2sene, post: 42767801, member: 686431"]Yani Hayır gördüğüm kadarıyla olmadı hiç. . Ben istedim 1 de gideyim ucak kacmasin diye ama bilemedim ki hayır mı demeleri gerekirdi sizce ?
Yada ne bileyim ya . Esim de diyor ki ne var 50 km yi yarım saatte giderlerdi neden aştı de seni otobüsle gonderdiler diyor[/QUOTE]
Tatlim sen istemis sin ne bilsin ihtiyarlar açık açık deseydin

Yazılanları okumadım ama zaten 2 saat önceden hava alanına gitmek gerekiyor. Servis ne kadar sürede götürüyor? 3'te hava alanında olacak şekilde bıraktılarsa sorun yok.

Valla canım arkadaşlarım bize gelirdi babam apartmana kadar götürürdü bırakırken, içimiz rahat etmezdi dolayısıyla ben akrabanın bunu yapmasını anlamadım

KV ye gidince tokuz da desek önümüze donatır sofrayı bu da ona benziyo sen istemiyorum desen bile sus kız diyecekti

Benim de yatili misafirim gelir.sabah 5-6 gibi ucak saati olunca sinir olurum.En son esimin amcasi geldi.3 saat once havaalanina gitmek istedi ve biz de onu beklicekmisiz.....6 da kalkip alana birakip geldim.işim yok onu mu beklicem ya

Sıkıntı olmasın diye düşünmüş olabilirler belki. Geçenlerde uçak kalkışından 3 saat önce gittik havalimanına ben söyleniyordum ne işimiz var bu kadar erken diye, bavul taşıma bantları bozulmuş vs. Bir ton aksilik çıktı, son anda diplomatik geçiş kullanarak zar zor yetiştik, hatta bir sıra önümüzde bekleyen aile vardı, onlar kaçırdılar uçağı. Uçak saatine göre bayağı erken gitmek daha iyi oluyor havalimanlarına, zaten oyalanacak bir ton mağaza kafe bulursunuz içinde, sadece direk havalimanına bıraksalarmış iyiymiş

Canim belki gece uyuyakalirlar diye getirmisler yani eger sizi istememe gibi bir durumlari yoksa

Eşin kesinlikle bunun temkinli olmakla ne alakası var ki. O saatte ne trafiği olacak ki? 4 saat önceden temkinli mi olunur. O kadar saatte İstanbul'dan Ankara'ya gelirsin. Yanında beklememişler bile. Bir gece uykularından feragat edememişler mi hala bu. Benim arkadaşımın babası bile ben uçağa binene kadar beklemişti.

ama ben bu yazdıklarınızdan hiç yalnız sokağa çıkmadığını

ama bu apartmanın kapısına götürmek değil ki

havaalanı orası herkes bekliyor zaten

başında bekleyince ne olacak; konu sahibi zaten bekleyecek yani; ekstra kişilerin beklemesinin ne önemi var

bu biraz da alışkanlık; algı meselesi

babam kalp krizi geçirdi; kalbi durmuş 20 dakika; kurtaramadık vs demişler bunlar Cumartesi gecesi olmuş

Pazar gecesi yoğun bakımda yatıyor; dayım gece bekleyecek dışarda vs diyorum; ne gereği var beklemesin gitsin diyordu

ben böyle yetiştim; kimse beni havaalanına götürsün bir de orda beklesin diye hiç beklentiye girmedim

yukarıda da yazdım kendi babam da havaalanı kapısının önünde arabadan indirir gönderir beni bu arada evi havaalanına yakın; yani, şehir içinde olsa idi serviste bırakırdı buna eminim

konu sahibi; bu arada enişteniz ve halanız annem ile babamın kayıp kardeşleri mi acaba?

İnsanın başına her yerde birsey gelebilir ihtiyaç duyabilir, o örnekti, havaalanı olsa orda da beklerdik biz

Bu mantıkla taziyeye falan da gitmemek gerekir ölen ölmüş beklemenin mantığı ne diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…