eltinle evlenmeden önce nasıl birlikte yaşadılar canım,kızın ailesi falan biliyormuydu?senin kayınvalide ve kayınpeder niye nikahta yoktu? eşinin ailesi seni seviyormu?hiç arkandan konuştukları birşey falan varmı duydunmu yani?
anlattıklarına bakılırsa ortada bir sorun var gibi duruyor sizinle aynı ortamda bulunmak istemiyor sanki ama başlangıcı öğrenirsek yorum yapmak kolaylaşır.
bence siz takıyorsunuz görüşmeyene çokta tın yani..nie bukadar takıyorsunuzki kendisi arasın geleyim die
Canım aslında takmıyorum, bunu söylemek değil ama geldiklerinde 1 hafta bende kaldılar, herşeyle ilgilenen bizdik, hatta nikah günü eşimin ehliyeti olmamasına rağmen kaynımın ısrarıyla İstanbula arabayla gittik bunca ilgiye rağmen neden olduğunu merak ediyorum. Ya değilse bu saatten sonra,eltim haklı veya haksız benden eski beni göremez.
İlgin için sağol canım, eltimin 2.evliliği, kaynımın ilk evliliği, kaynımın eltimle tanışmadan önce başka bir bayanla 15 yıllık beraberliği vardı, sonra eltimle tanışınca birlikte yaşadığı bayandan ayrılıp eltimle evlendi. Yani ikiside kendi kararlarını alacak yaştalar. K.validem yaşlı gitmek istemedi, eşimin ailesindense bu eltimle samimi olan görümcem beni hiç sevmez keza diğer eltimde öyle, sevmemelerinin nedeni ise beni fiziken eşime layık görmemeleri ya değilse bugüne kadar yaşanan bir tatsızlık olmadı hiç. Eşimde ablasının neden olduğunu düşünüyor ama bilemiyorum tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?