Sizce de bir problem yok mu?

masumum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2009
2.535
19
158
Diğer
Arkadaşlar gece gece bugün yaşananlar kafama takıldı birde sizden fikir almak istiyorum. Konu eltimle ilgili kaynım bundan 8-9 ay önce evlendi. Eltimi de bu süre içerisinde 5- 6 defa gördüm. Yani çok sık görüşmemiz olmadı ama kaynımla evlenmeden önce bir süre birlikte yaşadılar, sonra bizi ziyarete geldiler hatta eltimi o kadar sıcak bulmuştum ki kaynımı nikah için ikna etmeye bile kalktık ve ettikte zaten bizden gittikten 1 hafta sonra da evlendiler. Gene nikaha sadece ben, eşim, görümcem ve eşi gittik. Aileden başka kimse gelmedi. Sonra ki görüşmelerimizde hep bir mesafe hissettim hatta sorduğumuzda, eşi çocuğunu aldığı için üzgün olduğunu falan söyledi. Numarasını istedim, hattını değiştireceğini sonra vereceğini söyledi. Bir gün eşim ağbisini arayarak benimde eltimle görüşmek istediğimi eve gidince bizi aramasını söyledi ama kaynım halen arayacak. Ben buraya kadar bir art niyet aramadım taki görümcem dün eltimin ramazanda, bizimle aynı yerde oturan büyük kaynımı, kendisini birde kaynımın oğlunu iftara çağırdığını ama kendisinin gidemediğini söyledi.Bende sadece bizi mi çağıramamış dedim. Bugün eşim gene dayanamamış ağbisini aramış oda geleceklerini söyleyince eşim işten geldiğinde apar topar k.valideme gittik. Bir diğer kaynım onların öbür kaynıma (İftara çağırdıkları) gittiklerini oradan da bize geleceklerini söyleyince bizde arkalarından gittik ki, çoktan evlerine döndüklerini öğrendik. Küçük eltimide alarak evlerine gitmişler. Tabi biz hiç bir şey demeden eşimle sadece bakıştık. Ben eşime ara ağbini problem ne öğren diyorum. eşimde yüzyüze görüşeyim, telefonla olmaz diyor ama tabi kimbilir ne zaman görecek. yani sizce bir problem yok mu yoksa bizmi abartıyoruz. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

eltinle evlenmeden önce nasıl birlikte yaşadılar canım,kızın ailesi falan biliyormuydu?senin kayınvalide ve kayınpeder niye nikahta yoktu? eşinin ailesi seni seviyormu?hiç arkandan konuştukları birşey falan varmı duydunmu yani?

anlattıklarına bakılırsa ortada bir sorun var gibi duruyor sizinle aynı ortamda bulunmak istemiyor sanki ama başlangıcı öğrenirsek yorum yapmak kolaylaşır.

İlgin için sağol canım, eltimin 2.evliliği, kaynımın ilk evliliği, kaynımın eltimle tanışmadan önce başka bir bayanla 15 yıllık beraberliği vardı, sonra eltimle tanışınca birlikte yaşadığı bayandan ayrılıp eltimle evlendi. Yani ikiside kendi kararlarını alacak yaştalar. K.validem yaşlı gitmek istemedi, eşimin ailesindense bu eltimle samimi olan görümcem beni hiç sevmez keza diğer eltimde öyle, sevmemelerinin nedeni ise beni fiziken eşime layık görmemeleri ya değilse bugüne kadar yaşanan bir tatsızlık olmadı hiç. Eşimde ablasının neden olduğunu düşünüyor ama bilemiyorum tabi.

bence siz takıyorsunuz görüşmeyene çokta tın yani..nie bukadar takıyorsunuzki kendisi arasın geleyim die

hiç canınızı sıkmayın bnce anlıyorm insan bi arkadaş ya da çok sevdği eşinin ailesyle bağ kurmak ister ama görmce zaten sevmiyorsa bu insanların sizden uzak olması her zaman sizin ruh sağlığınız açısından daha iyidir hiç onlara dahl olmaya çalşmayın

bence siz takıyorsunuz görüşmeyene çokta tın yani..nie bukadar takıyorsunuzki kendisi arasın geleyim die

Canım aslında takmıyorum, bunu söylemek değil ama geldiklerinde 1 hafta bende kaldılar, herşeyle ilgilenen bizdik, hatta nikah günü eşimin ehliyeti olmamasına rağmen kaynımın ısrarıyla İstanbula arabayla gittik bunca ilgiye rağmen neden olduğunu merak ediyorum. Ya değilse bu saatten sonra,eltim haklı veya haksız benden eski beni göremez.

anlamaya çalıştıkça kendi kendini yersin canım anlamaya çalışma yaptığın iyilik sana geri döner..herkes layığını yapar bırak derdi neyse ney. kaçıyor anladığım kadarıyla hiç üzerine düşmezdim yerinde olsam kendi haline bırak böyle insanları.sorma bile inan sorun ne diye...kadın sorunlu bi tip anladığım kadarıyla..

sorularımın cevaplarını alınca olayın düşündüğüm gibi olduğunu anladım,görümcen ve diğer eltin yeni eltiyi sana karşı doldurmuşlar bence.çağırma etme,konuşma fazla,samimi olma falan demişlerdir.
kadın da o yüzden seninle muhabbete girmek istemiyordur.problem yapma, sen de davet etme,gitme vs. sonuçta aile büyüğü değil bişey değil, hürmette bulunman gereken bir insan değil yani...

çok muhabbet tez ayrılık getirir,diğer eltinle yeni eltin ve görümcen mutlaka bir anlaşmazlığa düşerler ve yeni eltin "seni bana çok yanlış tanıtmışlardı" diyecektir.o zaman beni hatırla:31sıkma canını.

*

Eltiniz belli bariz sizinle görüşmek istemiyor..
Telfon no vermemesi, evinize gelmemesi, büyük kaynınıza gitmesi vs..
Niye umursuyorsunuz dert ediyorsunuz kii
paşa gönlü bilir.
Hiç öyle biri yokmuş gibi davranırım umursamam :82:

Hiç kafaya takmaya gerek yok.İyi niyetle yardım etmişsiniz,destek olmuşsunuz.Kıymet bilmemişler.Aman boşverin.Sizde bir daha arayıp gelin derse gitmeyin.

Bugün küçük eltim çaldırıp kapattı ben aradım. İşte dedi akşam gelicem beni alırmısınız falan konuştuk, yengemi vereyim sen ona anlat dedi, diğer eltim aldı. İşte hal hatır sordu, sizi bekleyemedik dedi ama resmiydi bende mesafeli konuştum. Önemli değil başka zaman görüşürüz dedim dğrumu yaptım bilemem ama sizli bizli konuştum. Ben eminim bir sorun olduğuna ama sizinde dediğiniz gibi artık umurumda değil. Aslında tahmin edebiliyorum. Görümcem kaynımın daha önce birlikte yaşadığı bayandan ayırmak için çok mücadele etmiş ve başarmışta. Kaynımda aileden ilk kez görümcemle tanıştırmış eltimi, eltim zannediyor ki kendisi görümcemle iyi olursa herkesle iyi olur. İşte aileye kabul ettirir gibi o görümceminde bizle arası iyi değil. sırf o yüzden olduğunu düşünüyorum. Ama artık sizinde dediğiniz gibi çokta tın, eşime söyliycem kaynıma falan da sormasın.

Arkadaşlar dün konu açtığım eltimin babasının vefat ettiğini duydum. Eltimin bende telefonu yok ama eşimde hem ağbisinin hemde eltimin numarası var ama eşim inat ediyor aramıyor bende bunun ölüm olduğunu ne olursa olsun aramamız gerektiğini söylüyorum. Eşimi nasıl ikna edebilirim. Yada aramamalımıyız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…