Arkadaşlar gece gece bugün yaşananlar kafama takıldı birde sizden fikir almak istiyorum. Konu eltimle ilgili kaynım bundan 8-9 ay önce evlendi. Eltimi de bu süre içerisinde 5- 6 defa gördüm. Yani çok sık görüşmemiz olmadı ama kaynımla evlenmeden önce bir süre birlikte yaşadılar, sonra bizi ziyarete geldiler hatta eltimi o kadar sıcak bulmuştum ki kaynımı nikah için ikna etmeye bile kalktık ve ettikte zaten bizden gittikten 1 hafta sonra da evlendiler. Gene nikaha sadece ben, eşim, görümcem ve eşi gittik. Aileden başka kimse gelmedi. Sonra ki görüşmelerimizde hep bir mesafe hissettim hatta sorduğumuzda, eşi çocuğunu aldığı için üzgün olduğunu falan söyledi. Numarasını istedim, hattını değiştireceğini sonra vereceğini söyledi. Bir gün eşim ağbisini arayarak benimde eltimle görüşmek istediğimi eve gidince bizi aramasını söyledi ama kaynım halen arayacak. Ben buraya kadar bir art niyet aramadım taki görümcem dün eltimin ramazanda, bizimle aynı yerde oturan büyük kaynımı, kendisini birde kaynımın oğlunu iftara çağırdığını ama kendisinin gidemediğini söyledi.Bende sadece bizi mi çağıramamış dedim. Bugün eşim gene dayanamamış ağbisini aramış oda geleceklerini söyleyince eşim işten geldiğinde apar topar k.valideme gittik. Bir diğer kaynım onların öbür kaynıma (İftara çağırdıkları) gittiklerini oradan da bize geleceklerini söyleyince bizde arkalarından gittik ki, çoktan evlerine döndüklerini öğrendik. Küçük eltimide alarak evlerine gitmişler. Tabi biz hiç bir şey demeden eşimle sadece bakıştık. Ben eşime ara ağbini problem ne öğren diyorum. eşimde yüzyüze görüşeyim, telefonla olmaz diyor ama tabi kimbilir ne zaman görecek. yani sizce bir problem yok mu yoksa bizmi abartıyoruz. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.