- 29 Haziran 2017
- 182
- 187
- 103
- 38
- Konu Sahibi Mystory-06
-
Hayır çok defa düzgünce söyledim yeri geldi kavga ettim her zaman haklısın der ama yapmaz iki gün sonra sil baştan aynı durum sürekli kontrol etmem gerekiyor her işten geldiğinde bir önceki günler yıkanmadıysa zorla banyoya gir diye söyleniyorum ama artık çok yoruldum ve soğudumBencede değismez. Gercekten cok kotu bir durum bu, neden bir insan kisisel temizligine dikkat etmez ki. 15 gun banyo yapmayan bir insanin yayacagi kokulari dusunmek bile istemiyorum. Esinize bu durumdan dolayi sogudunuzu soyleseniz daha cok mu ters teper acaba,bilemedim..
Hayır çok defa düzgünce söyledim yeri geldi kavga ettim her zaman haklısın der ama yapmaz iki gün sonra sil baştan aynı durum sürekli kontrol etmem gerekiyor her işten geldiğinde bir önceki günler yıkanmadıysa zorla banyoya gir diye söyleniyorum ama artık çok yoruldum ve soğudum
Söyledim ama kabul etmiyor çünkü bu durumu normalleştirmiş.nişanlıyken oldukça dikkatliydi aslında ama evlendikten sonra tekrar eski haline döndü 3 yıldır evliyim ama 30 yıl olmuş gibi hissediyorum bu durumun stresindenPsikiyatra goturun ,ciddi anlamda sorunu var
Çocuğumuz yok henüz.bu mevzudan dolayı eşimden çok soğudum.yanında bile olmak istemiyorum bazen.traş ol dişlerini fırçaladın mı banyo yap kaç günden beri yıkanmadın gibi cümleler kurmaktan çok bunaldım eminim eşim de kendisi gibi olamamaktan bunaldı 15 gün boyunca yıkanmadığı için ayrı odada yattığım oldu.Benin abarttığımı ve bunun normal olduğunu düşünüyor. Bu mesajları okutmayı düşünüyorum normal algısını kırmak içinHer akşam işten geldiğinde banyonun kapısını açın 5 dakikalık duş iyi gelir diye ikna edin.. çocuğunuz varsa hijyen onun için de önemli deseniz olmaz mı?
Çocuğumuz yok henüz.bu mevzudan dolayı eşimden çok soğudum.yanında bile olmak istemiyorum bazen.traş ol dişlerini fırçaladın mı banyo yap kaç günden beri yıkanmadın gibi cümleler kurmaktan çok bunaldım eminim eşim de kendisi gibi olamamaktan bunaldı 15 gün boyunca yıkanmadığı için ayrı odada yattığım oldu.Benin abarttığımı ve bunun normal olduğunu düşünüyor. Bu mesajları okutmayı düşünüyorum normal algısını kırmak için
3 yıllık bir ilişkim olmuştu aileler tanıştı sözlenme tarihi belli oldu ve aynı bu durum oldu. Tertemiz çocuk bakımsızlıktan öldü yanıma saçlar yağ içinde geldi dişlerini fırçalamayı unuttu saçını kestirmeyi ihmal etti vs vs defalarca konuştum haklısın dedi 1 sene düzeltmeye çalıştım düzeldi de Ben iyice tiksinip tamamen bitirince. Belki biraz daha sert tavır almalısınız çünkü ciddiye almayıp geçiştiriyorlar, evlendi diye tapunu aldı sanmasın kişisel hijyen başkası için değil kendisi için yapması gereken bişey öncelikle. Ama belki depresyondadır orası sizin bileceğiniz iş ama uzun süredir böyleyse tatlı dilden anlamıyorsa çocukluk yapıyorsa sertleşin. 5 yaşında Çocuk değil ki zorla yıkayasınız başına tasla vura vura
Evet cinsellik zaten uzun süredir yok çünkü yaklaşmak istemiyorum bu mevzular yüzünden zaten sürekli kavga içerisindeyiz aynı evin içinde.eşimin de öyle bir isteği yok yok denecek kadar az.Cinsellikte yasamak istemiyor ve yasamiyorsunuz o zaman ciddi psikologa gitmeli.
Calisan normal bir insan hergun dus alir hergun kiyafet degistirir tras olur gunde 2 3 kez dis fircalar.
Evet cinsellik zaten uzun süredir yok çünkü yaklaşmak istemiyorum bu mevzular yüzünden zaten sürekli kavga içerisindeyiz aynı evin içinde.eşimin de öyle bir isteği yok yok denecek kadar az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?