- 4 Mayıs 2016
- 3.015
- 8.222
- 158
- 28
- Konu Sahibi Mystory-06
-
Kızlar merhaba eşimin temizlik konusunda hassas olmayışı beni artık bıktırdı.çok yoğum çalışıyor işten bazen geç geliyor ve bunu bahane ederek günlerce yıkanmadığı oluyor sabah yıkanırım diyor geçiştiriyor sabahları da yıkanmaz.yani evde artık kavga eder hala geldik sessiz kaldığımda 15 gün yıkanmadığını biliyorum.çay çok içer dişlerine özen göstermez.bazen fırçalar bazen unutur.bu durumdan dolayı eşimden soğudum ve ciddi ciddi ayrılmayı düşünmeye başladım.düzgün söylüyorum tamam diyor ama 2 gün sonra yine aynı durum.ailesi de böyle yani yaşam şekli olmuş farklı bir önerisi olan var mı?
Belki kim yıkanacak şimdi diye istemiyordur trajikomik ama bu durumu yaşayan arkadaşım var malesefBelki birliktelik olsaydı düzenli banyo yapardı
Belki kim yıkanacak şimdi diye istemiyordur trajikomik ama bu durumu yaşayan arkadaşım var malesef
Abovv bir de cenabet geziyorCinsellikten sonra banyo yapmıyor ki.kaç kere söylediysem de uykum var diyor sabah yaparım diye beni geçiştiriyor ama ben cinsellikten sonra banyo yaptığına hiç şahit olmadım.kışın sabrım bi derece oluyor ama yaz dönemi artık sabredemiyorum bunun sonu ayrılık kafama yerleşti iyice
Malesef öyle 3 yıldan beri değişmesi için çok çabaladım çok gözyaşı döktüm ama geldiğim nokta ilk yıllardaki gibi.bekarken dikkat etmemesini kişisel tercihi olarak normal kabul ettiğimi ancak artık evli olduğumuzu ve sorumluluklarımızın olduğunu temizliğin ve kişisel bakımın da saygı ve sevgi için en önemli kriterler olduğunu ne kadar anlatsam da olmadı.artık yapacak bişey kalmadı çok soğudum eşimden.ben öğretmenim kişisel bakım ve temizliğin önemini öğrencilerime anlatırken 34 yaşındaki adamın algılayamamasını hayret ve esefle izliyorum açıkcasıHayatın kuralı kimse değişmez.
Benim de artık başka çarem kalmadı buradaki mesajlarını da okutup kendisinin normal olmadığına ikna etmem gerekiyor doktora gitmek için.yoksa zaten daha fazla uğraşmaya gücüm kalmadıAbovv bir de cenabet geziyor
Bacım daha önce de senin konuna benzer konular açılmıştı forumda ama hiçbirinde değişim olmadı o adamların
Evet inancı zayıf cuma namazına gitmez oruç tutmaz vs.ama ben onu bu tercihlerinden dolayı hiç yargılamadım.isterdim öyle olsun ama hiç demedim neden böyle diye.böyle bişey yapabilir miyim evet yapabilirim ama zaten kendisi görevlerini yerine getirmezken dikkate alır mı pek ümidim yokEşiniz ilişkiden sonra yıkanmıyorsa yani gusül abdesti almıyorsa inancı mı zayıf acaba? Siz ona imanın şartlarından birininde temizlik olduğunu öğretseniz bazı kaynaklar bulup okutsanız falan İşe yarar mı acaba
Evet inancı zayıf cuma namazına gitmez oruç tutmaz vs.ama ben onu bu tercihlerinden dolayı hiç yargılamadım.isterdim öyle olsun ama hiç demedim neden böyle diye.böyle bişey yapabilir miyim evet yapabilirim ama zaten kendisi görevlerini yerine getirmezken dikkate alır mı pek ümidim yok
Nasıl dayanabiliyorsunuz ben tahammül etmeye de çalıştım ama olmuyor yani eşine sarılamadıktan sonra zorla banyoya götürmenin kavgasını yaptıktan sonra huzurum ve evliliğe dair bir isteğim kalmadı.bana dese ki ben böyleyim kabul ediyorsan et etmiyorsan bitsin dese zaten hemen gideceğim mahkemeye.ama sürekli haklısınlarla oyalayıp ben sormasam dişlerini günlerce fırçalamayacak zorla götürüyorum banyoyaBende birtek benim esim oyle zannediyordum anlattiklarinizin aynisini yasadim haftada bir zorla banyo yapar bir hafta ayni pantolonu tsortu ayni camasiri giyer ver degistiriyim dedigimde ise birak ben onlari giyicegim der ne yapsam degismedi bende karismadim artik cocuk gibi onla ugrasamadim yani sizde kafaniza takmayin ne hali varsa gorsun iliski olmadigi cok iyi ben kizken adetlerim duzenliydi evlendikten sonra enfeksiyon olustu ve 6 cm kist var suan kendisinden oldugunu dusunuyorm duzelir mi bilmiyorum gercekten Allah sabir versin kotu bir durum
Anliyorum benim baska sorunlarim oldugu icin ayriyim zaten ne isterse yapsin dava actim
sizin uzaklaşmaniz hiç etkilemiyor mu adamı? Bana biraz sizden vazgeçmiş gibi geldi.Çocuğumuz yok henüz.bu mevzudan dolayı eşimden çok soğudum.yanında bile olmak istemiyorum bazen.traş ol dişlerini fırçaladın mı banyo yap kaç günden beri yıkanmadın gibi cümleler kurmaktan çok bunaldım eminim eşim de kendisi gibi olamamaktan bunaldı 15 gün boyunca yıkanmadığı için ayrı odada yattığım oldu.Benin abarttığımı ve bunun normal olduğunu düşünüyor. Bu mesajları okutmayı düşünüyorum normal algısını kırmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?