Sizce değişir mi?

Böyle konularda beni fenalık basıyor.. ay bide bu sıcakta off ya. cinsel hayat filan kaldı mı hani sana yaklaşmak istemiyorum böyle pis olduğunda desen?

Valla ben Olsam bi gün sağlam bi cinnet kriz mriz neyse geçirip olayı ayrılma noktasına getirip şart koşardım barışmak için, her gün banyo + sabah akşam diş fırçalama diye. Kararlı olun böyle iş olur mu ya

Cinsellikten sonra banyo yapmıyor ki.kaç kere söylediysem de uykum var diyor sabah yaparım diye beni geçiştiriyor ama ben cinsellikten sonra banyo yaptığına hiç şahit olmadım.kışın sabrım bi derece oluyor ama yaz dönemi artık sabredemiyorum bunun sonu ayrılık kafama yerleşti iyice
Belki kim yıkanacak şimdi diye istemiyordur trajikomik ama bu durumu yaşayan arkadaşım var malesef

Abovv bir de cenabet geziyor
Bacım daha önce de senin konuna benzer konular açılmıştı forumda ama hiçbirinde değişim olmadı o adamların

Hayatın kuralı kimse değişmez.
Malesef öyle 3 yıldan beri değişmesi için çok çabaladım çok gözyaşı döktüm ama geldiğim nokta ilk yıllardaki gibi.bekarken dikkat etmemesini kişisel tercihi olarak normal kabul ettiğimi ancak artık evli olduğumuzu ve sorumluluklarımızın olduğunu temizliğin ve kişisel bakımın da saygı ve sevgi için en önemli kriterler olduğunu ne kadar anlatsam da olmadı.artık yapacak bişey kalmadı çok soğudum eşimden.ben öğretmenim kişisel bakım ve temizliğin önemini öğrencilerime anlatırken 34 yaşındaki adamın algılayamamasını hayret ve esefle izliyorum açıkcası

Abovv bir de cenabet geziyor
Bacım daha önce de senin konuna benzer konular açılmıştı forumda ama hiçbirinde değişim olmadı o adamların
Benim de artık başka çarem kalmadı buradaki mesajlarını da okutup kendisinin normal olmadığına ikna etmem gerekiyor doktora gitmek için.yoksa zaten daha fazla uğraşmaya gücüm kalmadı

Eşiniz ilişkiden sonra yıkanmıyorsa yani gusül abdesti almıyorsa inancı mı zayıf acaba? Siz ona imanın şartlarından birininde temizlik olduğunu öğretseniz bazı kaynaklar bulup okutsanız falan İşe yarar mı acaba

Evet inancı zayıf cuma namazına gitmez oruç tutmaz vs.ama ben onu bu tercihlerinden dolayı hiç yargılamadım.isterdim öyle olsun ama hiç demedim neden böyle diye.böyle bişey yapabilir miyim evet yapabilirim ama zaten kendisi görevlerini yerine getirmezken dikkate alır mı pek ümidim yok

Siz anlatın kaynaklar bulun okutun o şekilde geziyor olmasının günahından bahsedin elbet işin mantığını anlayacaktır.
OlmaZsa dayanabilirseniz iki üç gün mıtfaktaki çöpü atmayın bu ne koku diye tepki verirse cevabı yapıştırırsınız ;(

Büyük konuşmak istemem aynı oda da uyumam .inşallah düzelir.

Bende birtek benim esim oyle zannediyordum anlattiklarinizin aynisini yasadim haftada bir zorla banyo yapar bir hafta ayni pantolonu tsortu ayni camasiri giyer ver degistiriyim dedigimde ise birak ben onlari giyicegim der ne yapsam degismedi bende karismadim artik cocuk gibi onla ugrasamadim yani sizde kafaniza takmayin ne hali varsa gorsun iliski olmadigi cok iyi ben kizken adetlerim duzenliydi evlendikten sonra enfeksiyon olustu ve 6 cm kist var suan kendisinden oldugunu dusunuyorm duzelir mi bilmiyorum gercekten Allah sabir versin kotu bir durum

Nasıl dayanabiliyorsunuz ben tahammül etmeye de çalıştım ama olmuyor yani eşine sarılamadıktan sonra zorla banyoya götürmenin kavgasını yaptıktan sonra huzurum ve evliliğe dair bir isteğim kalmadı.bana dese ki ben böyleyim kabul ediyorsan et etmiyorsan bitsin dese zaten hemen gideceğim mahkemeye.ama sürekli haklısınlarla oyalayıp ben sormasam dişlerini günlerce fırçalamayacak zorla götürüyorum banyoya

Geçmiş olsun belki yaşamayan için boşanma sebebi gibi gözükmese de benim de artık tahammülüm kalmadığı için ben de ciddi bir şekilde düşünüyorum.evlilik erkek ter bu üçlü bana uzak olsun artık
Anliyorum benim baska sorunlarim oldugu icin ayriyim zaten ne isterse yapsin dava actim

sizin uzaklaşmaniz hiç etkilemiyor mu adamı? Bana biraz sizden vazgeçmiş gibi geldi.

Temizlik benim içinde olmazsa olmaz birşey ancak boşanmak biraz ağır olmuyor mu... direkt, duş almadığında kokuyorsun ve bu soğumama uzaklaşmama neden oluyor deseniz.. belki ağır olduğundan sonuç verir.

Allah yardımcınız olsun benim yakın akrabalarımdan var bildiğim adam bildiğin pis
ve yanına yaklaşılmıyor istediğin kadar söyle değişmiyor çok zor

sanırım değişmez, alışkanlığı böyle belli ki
eh aileden de aynısını gördüyse elbette normal gibi görüyor
15 gün yıkanmamak nedir yahu, ben 2.gün kaşınmaya başlarım.
zor bir durum allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…