• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce derdi ne?

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
198
Ben 6 yıl lik evliyim kaynim da yeni evlendi eltim 21 yasinda güzel aklı basinda ama 3 5 kez görüştük 2 kez evime geldi ben yemek yaparken insallah guzel olur ya pek iyi olmayacak sanki vs dedi ki yemegi kaynim ve onlar icin yapiyordum fazla bilmis dedim takmadim neyse 2.ci gelisinde de kek yapmistim iste sanki yanlış yaptin bence böyle olmayacakti falan dedi yine aldırış etmedim ki ilkokuldan beri yemek vs yaparim kv dem dahil herkeste yemeklerimi begenir ama dikkat ettim hep böyle ezme çabası içinde iste gorumcemin düğünde kuaför e gidecegiz gelinin yaninda ben gitmeyecem yengemde (beni kastederek)gelmeyecek demiş sonradan duydum simdi kuaför meraklısı gibi gorunmemek icin ses etmedim ki sonra anladım aklinca esimin kuzenine trip atmis bide kuaförü begenmemis neyse sonra bu abiye diktirmis kendine sakir sakir bembeyaz gelinlik gibi gelini golgede birakti bi güzel makyajini yaptı sonra da bana yenge sende biraz sonuk kaldin falan dedi simdi de her gordugunde aman yenge dikkat et bu cocuk hasta olacak deyip duruyor akil veriyor cocukla ilgili evlilikle ilgili bide gorseniz herseye atliyor ben yapabilirim ben bilirim falan sizce derdi ne

Umursanırsa kanser sebebi eltidir. KK kadınları bunun çözümünü biliyor; mesafe, mesafe, mesafe
Birde rica edeceğim aradada bana dua gönderirimisiniz, hakkında hayırlısı diye. . .

Laf olsun diye ota b.ka konuşuyor
Bilgic gorunmeye calisiyor aklinca takma
Kendini ifade etmekten cekinme her soylediginide fazla onemseme
Ilk zamanlar onemsemiyordum ama anneligimi alttan alta elestirmesine sinir oluyorum

Aboo.
Seni geçtim görümce saçını başını yolmadı mı onun yahu? Sen hiç muhatap olma, bayramda seyranda denk gelirsen de hee he de geç, bir müddet sonra herkes anlar zaten.

Çok canını sıkıyorsa yapıştır lafı;
Yemeğine mi kusur buldu " beğenmediysen yemezsin canım, pide söyleyelim?"
Çocuğuna mı karıştı, " sen doğurunca daha iyi bakarsın hayatım"
Görümcenin düğün fotoğraflarına bakarken " ahahahahah millet şaşırmıştır hangisi gelin diye yemin ederim şaka gibi :D"
Arsızla arsız olucan bacım.

Çocuk derim derdide cok acik kendini ispatlama cabasi.Bilincli yaptigini sanmiyorum.

Sen dogur senide göruruz de
Duymazdan gelmeye calis rahat ol her dedigi batiyor sana ne de olsa eltii
Yok gercekten iyi olalim istedim ta basindan beri ses etmedim hatta alinganlik yapiyorsun diye kendimi teselli ettim ama esim bile farkına varmis ezdirme kendini haddini bilsin falan dedi

Hey Allah'ım ya, 21 yaşında girdiği triplere bak. Gören de sanır 45 yaşında mahalle teyzesi. Yaşıtları hayatını yaşar; bunlar da böyle fettan elticilik oynar.

elune elune 'ye aynen katılıyorum; laflarınızı sokun, biraz da tepeden bakın, zamanla size karşı mesafesini ayarlar. Biraz da büyür herhalde. Zaten büyüme çağında daha.

Zaten mümkün oldugunca görüşmüyor um ama kv de de hep gidince mecbur görüyorum bide hep ariyor gel oturalim diye ama gitmedim
Oraya gidince karsilasirsan fazla konusmamaya calisirsin, beni de ararlar hala gel bilmem ne falan diye (3ude birbiriyle konusmuyor bu arada, yazik kardeslerde gorusemiyo hatta bu yuzden) 1 gitme 2 isim var 3 bahane uydur 4.yu aramazlar yada sure acilir :KK39: boyle boyle alisirlar, ben 2,5 senede guzel temiz sikintisiz bir mesafe koyabildim bu sekilde

Aboo.
Seni geçtim görümce saçını başını yolmadı mı onun yahu? Sen hiç muhatap olma, bayramda seyranda denk gelirsen de hee he de geç, bir müddet sonra herkes anlar zaten.

Çok canını sıkıyorsa yapıştır lafı;
Yemeğine mi kusur buldu " beğenmediysen yemezsin canım, pide söyleyelim?"
Çocuğuna mı karıştı, " sen doğurunca daha iyi bakarsın hayatım"
Görümcenin düğün fotoğraflarına bakarken " ahahahahah millet şaşırmıştır hangisi gelin diye yemin ederim şaka gibi :KK70:"
Arsızla arsız olucan bacım.
Samimiyetsiz bide evleneli 1.5 ay oldu kv deye annecim ayni annem gibisin annem neyse o da sensin demeler gorumceme seninle ben baciyiz kuzumlar vs. Bide herseye yorum yapmalar falan

Ay normalde hiç patavatsız değilimdir ama hadsizlerede haddini bildiririm :KK51: beyaz elbise yaptırcanı duyunca gelin senmisin diye tek lafımı sokardım hemen hiç kaçırmam böyle fırsatları :KK45:
Öteki konulara gelirsek 21 yaşında evlenmiş tipik kendini bi nok sananlardan takılma :KK66:

Aklınca kendini kanıtlamaya, cici, akıllı gelin modunda gözükmeye çalışıyordur.. Takmayın..:KK14:
Simdi kv dede teyzeler falan bi seviyorlar övüyor ki sorma esime dedim ama maskeler düşünce gorecem onlari diye

Back
X