• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce derdi ne?

En fazla 1-2 yıldır (bu maximum) muhabbet.. Eşiniz doğru söylemiş.. Maskeler düşer, yada şapka düşer kel görünür:KK48:

Ayri ama kv deye beraber oturalim diyor kaynim da kizdi acayip madem ayni evde oturacaktik niye bu kadar borca girip esya aldirdin dedi
Otursunlarda gördün gününü☺☺hayatta kabul etmez etliniz kurnaz

La havleee
Yengeler sevsin seni deseydiniz.
Tek bir öneri uymayın sakın. Kafadan kontak herhalde. He diyin geçin.

Bide surekli yaslanmissin yenge deyip duruyor bende 28 yasindayim 18 degil dedim bi de makyaj nasil degistiriyor ya insani ben makyaj yapmam da eltimi bi kere makyajsiz gördüm bildiginiz şaşkınlıktan agzim acik kaldi

Ayri ama kv deye beraber oturalim diyor kaynim da kizdi acayip madem ayni evde oturacaktik niye bu kadar borca girip esya aldirdin dedi
O beraber oturalimöae palavra is ciddiye binse bal bakalim oturur mu ...
Biliyorum zaten keske dedim otursada görse anne yi
Agiz yapiyor sadece otur desw oturu sanki yalanlara bak ama sen fazla yüz vermisin bir iki agzinin payini ver susar elbet

Inan ugrasmak istemiyorum kv de zaten 5,5 yilimi yedi bide eltiyi çekmek ugrasmak istemiyorum

Bide surekli yaslanmissin yenge deyip duruyor bende 28 yasindayim 18 degil dedim bi de makyaj nasil degistiriyor ya insani ben makyaj yapmam da eltimi bi kere makyajsiz gördüm bildiginiz şaşkınlıktan agzim acik kaldi
Basbaya komlekslisin sen sen niye durmadan benimle ugrasiyorsunki de sor acik acik ... ben olsam sorarim ne demek sen yaslanmisin hem iyle olsa bile ona ne bundan. Sizi kiskaniyor olabilirmi? Hatun cok kompeksli orasi belli ztn

Basbaya komlekslisin sen sen niye durmadan benimle ugrasiyorsunki de sor acik acik ... ben olsam sorarim ne demek sen yaslanmisin hem iyle olsa bile ona ne bundan. Sizi kiskaniyor olabilirmi? Hatun cok kompeksli orasi belli ztn
Neyimi kiskanacak ki

İyi sabrediyorsun valla, biri bana diyecek öyle yemek pek güzel olmayacak gibi diye "Güzel olmazsa yemezsin, aç oturursun" derdim.

Yaptigin yemeğe güzel olmayacak sanki dedigin de hic bisey soylemedin mi,
Yaslanmissin falan diyor, senin adina kararlar alip uyguluyor ( kuaför olayi)
Valla çok sabirli gordum seni, ben yapamazdim.

Back
X