• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce derdi ne?

Yaptigin yemeğe güzel olmayacak sanki dedigin de hic bisey soylemedin mi,
Yaslanmissin falan diyor, senin adina kararlar alip uyguluyor ( kuaför olayi)
Valla çok sabirli gordum seni, ben yapamazdim.
Ugrasmak istemiyorum sadece daha 1 ,5 ay oldu evleneli bide kaçtı bu uzuluyordum ama acayip kurnax kiz

Karakteri sanırım biraz akıl verici tip . .
Sık görüşmeyerek huzur bulabilirsiniz. .
Hiç eltim yok . .
3tane olacak olursa :)

Kiz 21 yasinda ama bilmem kac senedir çalışıyormuş tezgahtarlik kreste abla lik kuaför bildigim bu kadar

Telefonla annesini ablası ni yönetiyor bildiginiz

Al karşına ayar ver. Valla ima etmezsen ikerde cok basina cikar. Ne bu haddini bilmezlik haspam:KK67:

Cahille cahil olma kaale alma gül geç zamanla herkes anlar...

Al karşına ayar ver. Valla ima etmezsen ikerde cok basina cikar. Ne bu haddini bilmezlik haspam:KK67:
Tek birsey desem ben kötü olurum kv de ve gorumce onu tutar esimede gördün mu gecimsiz olan senin karin derler sonra ugras dur başka yolu yokmu

Ben 6 yıl lik evliyim kaynim da yeni evlendi eltim 21 yasinda güzel aklı basinda ama 3 5 kez görüştük 2 kez evime geldi ben yemek yaparken insallah guzel olur ya pek iyi olmayacak sanki vs dedi ki yemegi kaynim ve onlar icin yapiyordum fazla bilmis dedim takmadim neyse 2.ci gelisinde de kek yapmistim iste sanki yanlış yaptin bence böyle olmayacakti falan dedi yine aldırış etmedim ki ilkokuldan beri yemek vs yaparim kv dem dahil herkeste yemeklerimi begenir ama dikkat ettim hep böyle ezme çabası içinde iste gorumcemin düğünde kuaför e gidecegiz gelinin yaninda ben gitmeyecem yengemde (beni kastederek)gelmeyecek demiş sonradan duydum simdi kuaför meraklısı gibi gorunmemek icin ses etmedim ki sonra anladım aklinca esimin kuzenine trip atmis bide kuaförü begenmemis neyse sonra bu abiye diktirmis kendine sakir sakir bembeyaz gelinlik gibi gelini golgede birakti bi güzel makyajini yaptı sonra da bana yenge sende biraz sonuk kaldin falan dedi simdi de her gordugunde aman yenge dikkat et bu cocuk hasta olacak deyip duruyor akil veriyor cocukla ilgili evlilikle ilgili bide gorseniz herseye atliyor ben yapabilirim ben bilirim falan sizce derdi ne
mesafeyi koru ve uzak dur.

mesafeyi koru ve uzak dur.
Uzak durmaya calisiyorum ama tek gitmesemde esim kardeslerine ve annesine cok bağlı misal kaynim kv deye gitti demi esimi arıyorlar sizde gelin diye gitmeyecem desem ben kötü oluyorum

Uzak durmaya calisiyorum ama tek gitmesemde esim kardeslerine ve annesine cok bağlı misal kaynim kv deye gitti demi esimi arıyorlar sizde gelin diye gitmeyecem desem ben kötü oluyorum
sen kendini düşün, boşver, hastayım gribim vs, yalanmı yok canım....öfff, kafaya çok takmışsın...

kafaya takmadim aslinda acaba bosa alinganlik mi yapıyorum diye düşünüyor dum
valla bilemem, onu tanıyan gören sensin, ne niyetle söylediğini bilemem, ne söylediğinden çoknasıl söylediği önemli, eğer emin değilsen bir şans ver, belki de kötübirideğildir.bazıları boşboğazdır, boş boş konuşur, onlardan olmasın

Back
X