• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce derdi ne?

Tek birsey desem ben kötü olurum kv de ve gorumce onu tutar esimede gördün mu gecimsiz olan senin karin derler sonra ugras dur başka yolu yokmu

Hayret bisey 6 yillik geline mi inancaklar daha 2 gunluk geline mi? Bi tuhaf valla kv gorumce. Ama bence boyle dusunme niye seni haksiz bulsunlar. Ortada bariz bi hadsizlik var. Diyelim sen bozdun kizi sonra kocana kotulediler seni, kocan annesine mi inanir sana mi

valla bilemem, onu tanıyan gören sensin, ne niyetle söylediğini bilemem, ne söylediğinden çoknasıl söylediği önemli, eğer emin değilsen bir şans ver, belki de kötübirideğildir.bazıları boşboğazdır, boş boş konuşur, onlardan olmasın
Kasıtlı bence ama neden takti anlamadim

Hayret bisey 6 yillik geline mi inancaklar daha 2 gunluk geline mi? Bi tuhaf valla kv gorumce. Ama bence boyle dusunme niye seni haksiz bulsunlar. Ortada bariz bi hadsizlik var. Diyelim sen bozdun kizi sonra kocana kotulediler seni, kocan annesine mi inanir sana mi
Kv de benim golgemle bile ugrasir esimi de bilemiyorum inan önceden benden yanaydi ama kv cok güzel acindırıyor yalanlar beddualarin biri bin para en son Kuran a el basınca kendimi anlatmaktan vazgectim

Esim annem ya biliyorsun bosver der ama kv yüzünden de cok kırıyor

Az bilen cok akil verir

Duymamazliktan gelme ver cvbini daha dunku cocuk, bik bik konusmasin oyle..

Sen onu yalnizken bir güzel agzibib payini ver birseyde derse desin.kocan senin tarafini tutnicakmis neden madem kendide fark etmis diyorsun seni ezrirmeyi seviyor galiba

Aklı sıra ben bilirim,ben yaparım havalarında ama hiç bir şey bildiği yok eltinin ben senin yerine olsam tatlı bir dille buyur yap canım bende göreyim hatta aa çok güzel yapıyorsun vs vs diye diye pestili çıkana kadar bütün ev işleri ve yemekte kullanırdım :D :D :D

Canım ben 6 yıllık evliyim de bas kahkahayı senin yemeklerini de görelim de. Sen ondan daha bilmiş davran bence altta kalma. Manyak karı

Ay ben hiç gelemem öyle ukala tiplere. Yani önce bir evlensin, sonra samimiyeti kursun..
Üstelik abinin eşi olarak daha ağır görmesi lazım seni.
Tavrını koy.

Ben 6 yıl lik evliyim kaynim da yeni evlendi eltim 21 yasinda güzel aklı basinda ama 3 5 kez görüştük 2 kez evime geldi ben yemek yaparken insallah guzel olur ya pek iyi olmayacak sanki vs dedi ki yemegi kaynim ve onlar icin yapiyordum fazla bilmis dedim takmadim neyse 2.ci gelisinde de kek yapmistim iste sanki yanlış yaptin bence böyle olmayacakti falan dedi yine aldırış etmedim ki ilkokuldan beri yemek vs yaparim kv dem dahil herkeste yemeklerimi begenir ama dikkat ettim hep böyle ezme çabası içinde iste gorumcemin düğünde kuaför e gidecegiz gelinin yaninda ben gitmeyecem yengemde (beni kastederek)gelmeyecek demiş sonradan duydum simdi kuaför meraklısı gibi gorunmemek icin ses etmedim ki sonra anladım aklinca esimin kuzenine trip atmis bide kuaförü begenmemis neyse sonra bu abiye diktirmis kendine sakir sakir bembeyaz gelinlik gibi gelini golgede birakti bi güzel makyajini yaptı sonra da bana yenge sende biraz sonuk kaldin falan dedi simdi de her gordugunde aman yenge dikkat et bu cocuk hasta olacak deyip duruyor akil veriyor cocukla ilgili evlilikle ilgili bide gorseniz herseye atliyor ben yapabilirim ben bilirim falan sizce derdi ne
bildiğin çok bilmiş şımarık cahil tiplerden sallama gül hatta konustuklarına

Ben 6 yıl lik evliyim kaynim da yeni evlendi eltim 21 yasinda güzel aklı basinda ama 3 5 kez görüştük 2 kez evime geldi ben yemek yaparken insallah guzel olur ya pek iyi olmayacak sanki vs dedi ki yemegi kaynim ve onlar icin yapiyordum fazla bilmis dedim takmadim neyse 2.ci gelisinde de kek yapmistim iste sanki yanlış yaptin bence böyle olmayacakti falan dedi yine aldırış etmedim ki ilkokuldan beri yemek vs yaparim kv dem dahil herkeste yemeklerimi begenir ama dikkat ettim hep böyle ezme çabası içinde iste gorumcemin düğünde kuaför e gidecegiz gelinin yaninda ben gitmeyecem yengemde (beni kastederek)gelmeyecek demiş sonradan duydum simdi kuaför meraklısı gibi gorunmemek icin ses etmedim ki sonra anladım aklinca esimin kuzenine trip atmis bide kuaförü begenmemis neyse sonra bu abiye diktirmis kendine sakir sakir bembeyaz gelinlik gibi gelini golgede birakti bi güzel makyajini yaptı sonra da bana yenge sende biraz sonuk kaldin falan dedi simdi de her gordugunde aman yenge dikkat et bu cocuk hasta olacak deyip duruyor akil veriyor cocukla ilgili evlilikle ilgili bide gorseniz herseye atliyor ben yapabilirim ben bilirim falan sizce derdi ne

Kendini bir şey sanma sendromu
sen ondan bayağı büyüksün sanırım
yenge dediğine göre tecrüben yaşamışlığın ondan fazladır
tamam akıl yaşta değil baştatır fakat zırt pırt milletin işine burnunu sokan da boş konuyordur çoğunlukla
kendini ön plana çıkarma çabaları sen bilmezsin ben bilirim halleri
öğüt vermeye kalktığında özellikle de çocuk hakkında x kaç tane çocuğun var ? bu çocuğu bu yaşına kadar senin öğütlerinle büyütmedim de
ve yahut yemeklere karıştığında tutuştur eline doğrusunu yapta yiyelim de

Esim de mesafe koydu kaynim cagirsa bile gitmiyor

Sen önce sümüğünü sil sonra gelip bana akıl ver diyebilirsin

esim çok asabi bi adam 3 4 hafta kadar önce o kız yüzünden seni üzerlerse başlarına yıkarım evi falan dedi birazda o yüzden korkuyorum zaten kızla mesafe koyuyorum ama yapışkan bi tip geçen hiç haber vermeden çatkapı geldi

Back
X