Sizce devam etmeli miyim arınmaya ??

capricorn87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
2.011
1.714
83
İyi akşamlar arkadaşlar .Çok uzun yazıyorum bu sefer kısa kesmeye çalışacağım beceremezsem affola .

Konularimi bilmeyenler için ,hayatımda çeşitli sorunlar yaşadım .Eşimle ,ailemle,eş ailesiyle hatta kendimle ve hatta becerremedigim şeyler için (sınavlar) saçma bir şekilde sorumlu tuttugum( suç atmaya çalıştığım diyeyim ) 3,5 yaşındaki oğlumla bile ....
Yapı olarak maalesef kinciyim ,silip atma huylarim var ama artık konu atamayacagim insanlar olunca canım yanmaya başladı .Ve herkesi affedip bu yükten kurtulsam mi diye bir konu açtım bana verilen bir tavsiye üzerine ...
İki gündür annemle oturduk dokulduk diyebilirim %80 diyebilirim bu da büyük birşey .Eşime karşı aşırı kin doluydu anlattığı şeylerin bir kismini yanlış anladığını kabul etti vs kendi kitginliklsrimdan konuştuk neyse bu bana iyi geldi böyle böyle rahatlıyirum gibi geliyor .

Gecenlerde biraz eşimle de mesajlastik normalde 5 dj sonra tartışmaya varirdi bu kez daha sakin karşıladı .Tabi çok derine inmedik .

Şimdi kaldı eşimin ailesi...Daha önce sormuştum biliyorum ama bu kez sebebim kendimi arındırmak olduğu için tekrar danışmak istiyorum sizlere ...onlarla ciddi bir tartışma yaşadık daha doğrusu kv fitilledi Gorumceler atladı ve hakaret etti bana ve aileme beni şikayet etmeye kalkıp onları da karıştırdı gorumce.Esimle o zamandan beri görüşmüyoruz ama kv araya birilerini sokarak vs mesafeli de olsa hayatımızın içinde az az yer aldı .

Bir kaç hafta önce görümce özür diledi .Bir süre cevap vermedim sonra içimde ne varsa döktüm her seferinde özür dileyerek pişman oldugunu soylereek cevap verdi .Bı daha da muhatap olmadım .
Şimdi sizce buradan İzmir'e gidip hazır esimde yokken onlarla da yüzleşip rahatlayayim mi ?

Eşimle geçen yıl oraya gidip gitmeme konusunda tartışma yaşadık ve gitmedim .Bu yıl ağız ucuyla söyledi bidaha laf açmadı gitsem gitme demez .O konuşmamızda lafi açtığımda ,sana asla tek bir kelime ,tek bir ima da bulunamazlar ,Ağızlarının payını aldılar .Tek bir hata şansları dahi yok olurda o hataya duserlerse annem araya tüm dünyayı da soksa yuzumu göremez bana güven dedi .

O şehirde vakit geçirebileceğim başka kişilerde var .Geçen yaz kv ile koylerine gittik ve gayet ilimliydi çok muhatap olmadım .Yani sorun çıkarmazlar gibi geliyor çünkü çıkarsa ucunda boşanmak dahi olsa bı daha gitmem gerekirse eşimi de silerim Bunu çok iyi bilirler .
Yine uzattım kusura bakmayın gidip ,yüzleşip o kangren olmuş dokuyu da atayım mi ??

Bence gerek yok,elbet bi ara yüzyüze gelirsiniz,o zaman konu açılır herşey tatlıya bağlanır.Hususi bunun için gitmek ne bileyim,sonra pişman olmayın da
Ayrı sehirlerdeyiz ancak yıllık izinde denk gelebiliriz çünkü illaki gidiyoruz başka akrabaları da var o sehirde ...evet pişman da olabilirim işte o zaman gerçekten biter herşey

Gitme.
Biz kinci ve hafızası güçlü insanlar aslinda hassas da oluyoruz hassas olmasak kafamiza takmayız,kafamıza takmasak zaten unuturuz,unutamadiklarimiz nefretlendiriyor bizi
Ufacık bir sey derler yanlış falan anlarsın
Onlar gelelim derlerse ama hayır deme. Misafirdir da.
O konuda birsey diyemicem ben olsam yani peki gelin derdim
Ben de kaynanayla görüşmüyorum ama gelmek istese yok demem garip bir durum

Ben gitmezdim. Mesafe iyidir. Kangren olan doku kansetlesebilir. Tam mesafeyi koymusken tekrar ailenizin icine oturabilirler. Affet derken insanlar git gorus demediler. Icinden affet ama zamani gelince. Affedince de gorusmek zorunda degilsin. Sen kendi icinde affet onlarin bilmesine gerek yok. Zaten oyle bir aile de uzak olsun.

Gerek yok bence .Esinizle birlikte gidin meraba meraba o kadar
Fazlasina lüzum yok .
Kabuklanmıs bir yarayi tekrar kanatmanin alemi yok bu sefer esiniz de yara alacak neye faydası olacak .
Onlar anneniz degil ki size onun gibi yaklaşsın .

Gitme.
Biz kinci ve hafızası güçlü insanlar aslinda hassas da oluyoruz hassas olmasak kafamiza takmayız,kafamıza takmasak zaten unuturuz,unutamadiklarimiz nefretlendiriyor bizi
Ufacık bir sey derler yanlış falan anlarsın
Onlar gelelim derlerse ama hayır deme. Misafirdir da.
O konuda birsey diyemicem ben olsam yani peki gelin derdim
Ben de kaynanayla görüşmüyorum ama gelmek istese yok demem garip bir durum
Onların gelmesi çok daha sıkıntı çünkü 23 saat mesafenin var ve geldikleri zaman kaliyorlar .Eşim hemen bilet almaya kalkıyor gitsinler çok durmasinlar diye sonra annesi alınıp ağlıyor filan ve bunlarda hiç bir payim yok .O kavgadan beri eşim annesiyle de mesafeli çünkü kırgın ama görüşüyoruz az az da olsa ve izinde gideceğiz çünkü Bursa'ya da gelmek istiyo eşim .Ben gitnesem illa torun diye yapisiyolar oğlumu tek göndermem asla çünkü o kadar büyük değil off yalnızken içimi dokeyim diye düşündüm çünkü eşim varken şov yapiyolar ayilmalar bayılmalar

Ben gitmezdim. Mesafe iyidir. Kangren olan doku kansetlesebilir. Tam mesafeyi koymusken tekrar ailenizin icine oturabilirler. Affet derken insanlar git gorus demediler. Icinden affet ama zamani gelince. Affedince de gorusmek zorunda degilsin. Sen kendi icinde affet onlarin bilmesine gerek yok. Zaten oyle bir aile de uzak olsun.
Aslında gitmeyi dusunme sebebim eşim yokken rahat rahat. Yüzleşmek .Çünkü o varken şov yapiyolar boşa gerginlik oluyor.Zateb öyle hemen affedilmez ama eşim izin zamanı kendi ailesine de benim aileme de gitmek isteyecek ki şimdi de bekliyorum yine bir kaç gün uğrar misin diyecek ve patlayacagim ona

Onların gelmesi çok daha sıkıntı çünkü 23 saat mesafenin var ve geldikleri zaman kaliyorlar .Eşim hemen bilet almaya kalkıyor gitsinler çok durmasinlar diye sonra annesi alınıp ağlıyor filan ve bunlarda hiç bir payim yok .O kavgadan beri eşim annesiyle de mesafeli çünkü kırgın ama görüşüyoruz az az da olsa ve izinde gideceğiz çünkü Bursa'ya da gelmek istiyo eşim .Ben gitnesem illa torun diye yapisiyolar oğlumu tek göndermem asla çünkü o kadar büyük değil off yalnızken içimi dokeyim diye düşündüm çünkü eşim varken şov yapiyolar ayilmalar bayılmalar
Esin yokken de canını sıkacak sekilde davranabilirler mi?

Bence yüzleşmek iyi fikir değil siz içinizde affedin onlara, öfke biriktirmeyin ha zamanı gelir bir şekilde bir araya gelirsiniz laf lafı açar o zaman konuşursunuz ama durduk yere daha önce yaşanmış şeyleri gündem yapmanın da bir manası yok.

Gerek yok bence .Esinizle birlikte gidin meraba meraba o kadar
Fazlasina lüzum yok .
Kabuklanmıs bir yarayi tekrar kanatmanin alemi yok bu sefer esiniz de yara alacak neye faydası olacak .
Onlar anneniz degil ki size onun gibi yaklaşsın .
Tabiki kendi ailem gibi yaklaşmaz benden özür dileme sebepleri de kendi oğullarını kaybetme korkusu buna çok eminim aslında ...Benim ailemin de esime bu tip hataları oldu ve eşim hep gitti ve tek kelime cevap vermedi geçen yılki kavgamizda bunu öne sürdü .Şimdi de olayı bana guvenmiyo musun a getirdi uzun süredir lafını acmadik .Ve bu kez yine ben senin için o lafları unuttum sen benim için 2-3 gitseydin vs de derse ayrılığa kadar götürürüm sanıyorum çünkü yüzleşip rahatlamasını bu nefretin gitmiyor k yuzden böyle düşündüm

Esin yokken de canını sıkacak sekilde davranabilirler mi?
Davranirlarsa eşim çok iyi biliyor ki asla ne evime gelebilirler ne de ben ve çocuğum gider eşim direnmeye kalkarsa da bosanirim.Gercekten ağızlarının payını almış gibi gorunuolar çünkü o görümce özür dileme huyu olmayan bir tip tabi biliyorum .

Bence yüzleşmek iyi fikir değil siz içinizde affedin onlara, öfke biriktirmeyin ha zamanı gelir bir şekilde bir araya gelirsiniz laf lafı açar o zaman konuşursunuz ama durduk yere daha önce yaşanmış şeyleri gündem yapmanın da bir manası yok.
Belki de içten içe bu konuyu içimden atamadikca eşime sardigim için bunu düşündüm çünkü gerçekten birisiyle sorunumu hep konuşarak cozerdim . Konusamadikca içimde birikiyor sanırım o yüzden atmak istedim

Davranirlarsa eşim çok iyi biliyor ki asla ne evime gelebilirler ne de ben ve çocuğum gider eşim direnmeye kalkarsa da bosanirim.Gercekten ağızlarının payını almış gibi gorunuolar çünkü o görümce özür dileme huyu olmayan bir tip tabi biliyorum .
O zaman git bence canım

Peki sizce eşim neden benimle geçen yil bunun için. Kavga etti yada bu yıl ağız ucuyla da olsa söyleme gereği duyuyor ?Bana değer vermiyor mu yani ben onun için sorun çözmesi gereken bir masa miyim ??kafama takıldı şimdi

Belki de içten içe bu konuyu içimden atamadikca eşime sardigim için bunu düşündüm çünkü gerçekten birisiyle sorunumu hep konuşarak cozerdim . Konusamadikca içimde birikiyor sanırım o yüzden atmak istedim
Eşinizin sararak evliliğinize zarar veriyorsunuz farkındasınızdır, gidip konuşup atacaksınız içinizden öyle yapın maden de eşinizi rahat bırakın :)

Tabiki kendi ailem gibi yaklaşmaz benden özür dileme sebepleri de kendi oğullarını kaybetme korkusu buna çok eminim aslında ...Benim ailemin de esime bu tip hataları oldu ve eşim hep gitti ve tek kelime cevap vermedi geçen yılki kavgamizda bunu öne sürdü .Şimdi de olayı bana guvenmiyo musun a getirdi uzun süredir lafını acmadik .Ve bu kez yine ben senin için o lafları unuttum sen benim için 2-3 gitseydin vs de derse ayrılığa kadar götürürüm sanıyorum çünkü yüzleşip rahatlamasını bu nefretin gitmiyor k yuzden böyle düşündüm
Rahatlama saglamiyacak ki .Tekrar günyuzune çıkacak

O zaman git bence canım
Kafam çok karışık gerçekten ,sadece gidersem kafamdan atarım düşüncesi vardı birde saçma bir hareket yaparlarsa esimin tek bir yüzü olmaz bundan sonra rica bile edemez diye düşündüm sanırım bilmiyorum çok karıştı kafam

Eşinizin sararak evliliğinize zarar veriyorsunuz farkındasınızdır, gidip konuşup atacaksınız içinizden öyle yapın maden de eşinizi rahat bırakın :)
Evet maalesef :( eşim kavga ettiğimizde ben daha ne yapayım görüşmüyorum orada ağızlarının payını verdim oldurmem mi geekiyordu yeter çok yoruldum bu huzursuzluktan annem yazın köyde tek kelime edebildi mi ?edemez çünkü biliyorlar bundan sonraki aşamanın ne olduğunu bana biraz güven zamanında o yüzü vermişim onlara Allah beni kahretsin. Artık telafi etmeye çalışıyorum diye söylendi .Sanırım ben onlarla önceden sorunumu halledeyim ki izinde tekrar aynı şeyi yasamayayim diye istedi bilmiyorum ama sanırım hem yüzleşmek hemde eşimin çenesini kapatmak istiyorum

Rahatlama saglamiyacak ki .Tekrar günyuzune çıkacak
Ben kv ile kavgami ettim onunla değil sadece benden özür dileyen gorumceyle konusacagim.Tel da döktüm icimdekileri ama yüzüne söyleyeceğim şeylerde var .Normalde öyle kavgacı bı tip değildi hatta o aileden en rahat kinusabildigim kişiydi .O gün o yaptığına o kadar şaşırdım ki ...Evet haklısınız tekrar açılacak belki ama yaptıkları çok ağırdı herkes payına düşeni alsın

Back
X