- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi capricorn87
Nasıl arindiginizi bana da anlatır mısınız? Benim çok ihtiyacım var. Iç sesimle kavga etmekten yoruldum. Geçmişte yapamadığım şeyler için pişmanlık duymaktan da yoruldum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet doğru söylüyorsun erkekler öyle birşey yapmıyor niyeyse :)İstanbul'da otururken zırt pırt bursadaydim ve eşim asla İzmir e de gider misin demiyordu çünkü gozle görülür bir sorun yoktu sadede birbirimize çok bayilmiyoduk ama idare ediyorduk .O kavga,kusluk vs den sonra eşimin böyle talebi oldu .Ve geçen yıl benimle ciddi ciddi kavga etti en son pes etti ama bu yıl yine ilk günlerde laf arasında geçirdi bidaha lafı geçmedi bilmiyorum açıkçası yine tartışmaya vardirursa defol git onlarla yasa derim sanırımC capricorn87 sen eşini cocugunla yalnız ailene yolluyor musun?Büyük olasılıkla böyle birşey olmuyordur. Esin senin ailene ancak sen de geldiysen gidiyordur...sen böyle yapınca neden uzun açıklamalar yapman gereksin?
Evet istiyor çünkü kuslukten,kavgadan hoşlanan bı tip değil . Sadece aike değil iş yerinde de böyle sevmiyor .Ve bunu benim ailem yapsa orda tartisir ve kapatırdi öyle biri .O yüzden benim haklı olduğumu kabul ediyo ama o huzursuzluğu istemiyoDeğerle vs alakası yok
Barışın istiyor basitçe
Arinamadim hala :) bakmayın bende bu kadarı verelim kısa zaman oldu .Açıkçası geçmişteki basarisuzlijlarimi artık benim için hayırlı değilmiş diye düşünüyorum yoksa kafamı taşlara vurasim geliyor .Nasıl arindiginizi bana da anlatır mısınız? Benim çok ihtiyacım var. Iç sesimle kavga etmekten yoruldum. Geçmişte yapamadığım şeyler için pişmanlık duymaktan da yoruldum.
Yok hic ara düzeltmeye çalışmıyorum düzelmez zaten yani bu saatten sonra benim için bı yabancı gibi .
Evet bu konuyu eşime söylediğimde ben kimin ne olduğunu biliyorum eskidendi onlarn lafına inandığım zamanlar kimse tek laf edemez artık bana guvenmiyo musun 'a ceviriyo olayı .Ama daha önce demedugim şeyleri demişim gibi söyledikleri oldu ...
Oğlum şöyle 7-8 yaşında filan olsa gitmem izinde de .Esimde isterse benim aileme gelmesin zaten bayilmiyolar ona .Ama 3,5 yasinda asla tek yollamam .
Zaten dediğiniz gibi giderssem de yok gibi davranacagim ona bile sukretsinler aslında eşime de uyuz oluyorum ama böyle de evlilik yurutmuyo bilmiyorum belki de toptan kurtulmam lazım
Haklısınız izinde ben gitmesem çok mutlu olurlar .Eşime de bı güzel bak nasıl seni yalnız bıraktı diye dırdır ederler.Eşinizin ailesinin konusu ne kadar az geçerse aranız eşinle o kadar iyi olur. Esin sen yokken ailene gider miydi ? Bence gitmez o yüzden senin de gitmemeni sorun etmemesi lazım. O barışın da en azından normale dönün diye git istiyor ama esin yokken orda konuştuklarını ailesi yine çarpıtıp eşine der, eşin gitmeni istiyorum derse sen yokken sıkılırım senle gideriz dersin. Hem de onları kötülememiş olursun eşine. Eşinle gittiğin zaman da mecbur ayağımıza geldi diye düşüneceklerini düşünme hiç, bu yıllık izini eşinin ve karısı olarak o nereye gidiyorsa sen de yanında oluyorsun doğal olarak. Sen gitmesen eşin tek gitse izninde ekmeklerine yağ sürülüyor olur .
İzinde gideriz muhtemelen ...O zamsn eşimle nasıl bir konuşma yapmami önerirsiniz çünkü 5 dj içinde tartışmaya dönecek biliyorum ve evliliğimi bitirmeye kadar götürürüm cunku çok yorgunum
Tabiki silinmez ki silsin istemem de inanın .Benim ailemde çok kirildugim şeyler yaptı daha yeni ama insan kendi ailesine daha mı affedici oluoyr bilmiyorum .esinizle tartismaniza gerek bir durum goremedim ben,
zaten sizin tarafinizdaymis,
ancak aileyi silmek oyle kolay degildir ve de aslinda yapilmamalidir.
Kucuk cocugunuz var anladigim kadariyla, bu surede siz de onlarla gidin, sonrasinda siz gitmezsiniz yanliz gonderirsiniz.
Gittiginizde de evde bunaliyorsaniz, ara ara baska planlar yapip onlari yanliz birakabilirsiniz. Ben kayinvalideme gittigimde genelde alisverise cikarim, kuafore giderim, cocuklar kucuk oldugu icin kendi yasadigim yerde bunlari yapmakta daha zorlaniyorum cunku, kimse de bir sey demedi bugune kadar.
Hindistan guzel fikirmis :)) evet aslında kendi kensi kendime yapmam gerek ,içimde biturmem gerek haklısınız .Bence durun, devam etmeyin. Bu arınma değil çünkü.
Arınma dediğiniz şey kendi kendinize de yapabileceğiniz bir şey. Yok kendi kendinize yapamıyorsanız Hindistan'a gidin ama kv ye gitmeyin.
Evet eşim farkında ,ama küslük,huzursuzluktan nefret eden birisi olduğu için içten içe de sorun bitsin istiyor sanırım .Ve ben tamam sirunumu hallettim demedikce de kendinin de kinusamayacagini düşünüyor .Çünkü epey inatçı ve kinci bir kişiliğim var maalesef .Bu yuzden de gideyim halledeyim o gittiğinde de huzursuzluk yaşamasını istemiyor diye düşünüyorum .Maalesef bu konu üzerinde çok uzun konusamiyoruZ çünkü geriliyorum ve tartışma yla sonlaniyor.Esimin mantığı su,"evet yılarca sana haksızlık ettim ama hatamı anladım senin arkanda oldugumu herkes biliyor artık .Onlara ağzının payını da verdim herkes çenesini kapattı .Ama sen benim yaptığım hiçbir fedakarlığı görmüyorsun ben senin için ailemden vazgeçtim sen benim için 2 gün bile gitme fedakarlığı gostermiyorsun" geçen yıl olay buraya vardı bu yıl da laf açıldığında bu olacak .Yanlış anlaşılmasın eşimden bı çekincem yok açıkçası boşanma vs korkumda yok.Esimle bu kişiler dışında ciddi bir tarisma konumuzda yok desem yeri .Sanırım bu yüzden yuzleseyim biraz da onlar sinir olsun diye düşündüm bilmiyorum .Ben her zaman bu gibi durumlarda eşlerin ne düşündüğünün çok önem arz ettiğine inanıyorum.
Eşiniz de anladığım kadarı ile kayınvalide ve görümcenizin hatalarının farkında.
Zaten görümceniz ile siz gerekli şekilde yazışmış, konuyu kapatmışsınız.
O dilemesi gereken özürleri dilemiş, siz de içinizi dökmüşsünüz.
Fazlasını kurcalamaya gerek yok bence, gerektiğinde resmi ve mesafeli şekilde görüşürsünüz olur biter.
Herşeyi olması gerektiği kadarıyla yapmakta fayda var, sonra iş çığırından çıkıyor.
Kayınvalide konusuna gelince, eşiniz olmadan İzmir'e gitmenize karşıyım.
Eşiniz ile birlikte bir aile ziyareti konusu geçtiğinde gidersiniz, o zaman istediğiniz şekilde yüzleşir sorunları kapatırsınız.
Onsuz bir şekilde gitmeniz çok doğru değil bence, yanınızda eşinizin olması avantaj sağlayacaktır.
Onlar eşiniz olmadan da sorun çıkartmayacak dahi olsalar, ben şahsen bu riski göze almazdım.
Çok fazla yüzleşmeye de kendinizi kitlemeyin derim.
Her zaman yüzleşmek ve eteklerdeki taşları dökmek iyi fikir olmayabilir.
Bırakın aranızdaki mesafe kalsın, bazen bizim bilmediğimiz şekilde hayır olabiliyor bazı konular.
Belki böylesi sizin için daha iyidir, henüz farkında değilsinizdir.
Her ne olursa olsun, gidip yüzleşin veya yüzleşmeyin ama öncesinde kendinizi ve karşı tarafı iyi tartın derim.
Aynı zamanda eşinizi de iyi tartın, o ne kadar "beni kaybederler" düşüncesi olsa da, kimse parmağını canlı canlı kesemez ve atamaz. Bunu da unutmayın derim.