Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında sitede bir de dini konuların yer aldığı bölüm olsa fena olmazdı sanki :)Bilmiyordumm yeni üyeyim ztn![]()
ya millet birbirini yerAslında sitede bir de dini konuların yer aldığı bölüm olsa fena olmazdı sanki :)
Ben yeni üyeyim ya vallahi bilmiyordum ceza fln vermezler değil mi ?Dört kadın olayı gerçek, zoraki durumlar dedikleri durumlarda, madem erkek kalmadı benimkini paylaşayım mevzusu var yanlışınız yok, evet hem nisa34 ayetinde hem de veda hutbesinde kadının aklını başına getirmek için tartaklamak var bu da doğru, dinden çıkmış sayılmazsınız üzülmeyin.
Yalnız dini konu açmak yasak bildiğim kadarıyla az sonra konunuz kapanır.
Arkadaşlar merhaba arkadaşımla bir konu hakkında tartışıyorduk bana dedi ki bir erkek 4 kadınla evlenebirmiş dedi Müslümanlıkta böyle birşey varmış dedi bende ilk defa böyle bir şey duyduğum için şok oldum neden diye sordum bilmiyorum dedi eskiden evleniyorlarmış dedi bende iste çok sinir oldum sonra bana dediki İslamda kadınların kahkaha atması haram dedi bende dedim ki erkeklere de haram mı dedim hayır erkekler kahkaha atabilir dedi nasıl sinir oldum ben çok feminist bir insanımdır iste sinir oldum Kuranda kadın kahkaha atamaz ama erkek atar diye birsey hic duymadım dedim kadın kahkaha atamıyorsa erkekte atamasın o zaman dedim işte bilmiyorum Kuranda oyle yazıyor dedi bende çok sinir oldum bana kanıtla o zaman bunların hepsini dedim getir önüme dedim gözümle görmediğim bir şeye inanmam dedim ne demek ya dedim bir erkek 4 kadınla evlenebiliyor fln dedim o zaman kadınlarda 4 erkekle evlensin fln dedim baya bi sinir oldum ve o sinirden eğer Kuranda böyle şeyler yazıyorsa ben dinden çıkacam dedim müslüman değilim ben o zaman dedim ispat et fln dedim sonra işte ben araştırdım erkegin 4 kadınla evlenebileceğini öğrendim ama bunun mecbur olmadığını sadece sınır koyduklarını şart koşmadıklarını öğrendim yani neden böyle dediklerini öğrendim ve anladım sonra ve dediklerime çok pişman oldum tövbe fln ettim Allaha dua ettim o an sinirden öyle söyledim ama korkuyorum ya sizce dinden çıkmışmıyımdır eğer çıktıysam ne yapmam gerekir ya çok pişmanim keşke öyle bir sey demeseydim kafamda o kadar soru var ki mesela kadınlar akıllanmıyorsa incitmeden kadınlar dövülür diye bir ayet var mı
Saka takildim ben:) kimse kafasina gore 4 hatun alamaz bi kere sartlari var onun...yani bi yandan dusunuomda grup sexe evet deyip 4 hatuna neden karsi cikilir bilmiom :) neyse konu uzar giderEttim de hala kafam bir çok soru geliyor sürekli araştırıyorum var mı yok mu diye kafam çok karıştı artık
Haklısın ya o da doğru bi bekaret konusu Açılıyor orada bile millet birbirine giriyor dinde nasıl olur hayal edemedim şimdiya millet birbirini yer
Kimsenin kimseye ki bu dini konular ise tahamülü yok canım
Hangimiz daha dindarız diye de yarışma açsınlar hatta herkes kanıtlamaya çalışsın filanAslında sitede bir de dini konuların yer aldığı bölüm olsa fena olmazdı sanki :)
Ahireti düşünmüyor musunuz ?Ben uzun zaman once çıktım birsey olmuyor buralar gayet güzel![]()
Aynen, ki zaten denedik, aynı dine aynı mezhebe inananlar dahi kavga etti, farklı mezhepteki arkadaşlarımıza çok çirkin laflar edildi, Hıristiyan ve Yahudi üyelerimize söylenenlere hiç girmeyeyim bile ama tabii tam tersi durumda oldu yani Müslüman olup aşağılananlar da olunca, kavgalar da mahkemelik olunca dedik ki bu site laik olsun, kimse dini konu ya da yorum da bulunmasın çünkü ciddi derece de ötekileştirme oluyor.Hangimiz daha dindarız diye de yarışma açsınlar hatta herkes kanıtlamaya çalışsın filan
Herkesin inancı kendine burda Hristiyan Yahudi olanlar da var eşitlik olsun diye onlar için de açılsa konular bak bakalım kaç kişi İslamın hoşgörüsüyle hareket edebilecek![]()
Eğer çıktıysam ne yapmam gerekir cidden o an sinirle ağzımdan çıktı
Dinden çıktın diye ahkâm kesmek doğru olmaz. Bı kelime-i şehadet getir yinedeArkadaşlar merhaba arkadaşımla bir konu hakkında tartışıyorduk bana dedi ki bir erkek 4 kadınla evlenebirmiş dedi Müslümanlıkta böyle birşey varmış dedi bende ilk defa böyle bir şey duyduğum için şok oldum neden diye sordum bilmiyorum dedi eskiden evleniyorlarmış dedi bende iste çok sinir oldum sonra bana dediki İslamda kadınların kahkaha atması haram dedi bende dedim ki erkeklere de haram mı dedim hayır erkekler kahkaha atabilir dedi nasıl sinir oldum ben çok feminist bir insanımdır iste sinir oldum Kuranda kadın kahkaha atamaz ama erkek atar diye birsey hic duymadım dedim kadın kahkaha atamıyorsa erkekte atamasın o zaman dedim işte bilmiyorum Kuranda oyle yazıyor dedi bende çok sinir oldum bana kanıtla o zaman bunların hepsini dedim getir önüme dedim gözümle görmediğim bir şeye inanmam dedim ne demek ya dedim bir erkek 4 kadınla evlenebiliyor fln dedim o zaman kadınlarda 4 erkekle evlensin fln dedim baya bi sinir oldum ve o sinirden eğer Kuranda böyle şeyler yazıyorsa ben dinden çıkacam dedim müslüman değilim ben o zaman dedim ispat et fln dedim sonra işte ben araştırdım erkegin 4 kadınla evlenebileceğini öğrendim ama bunun mecbur olmadığını sadece sınır koyduklarını şart koşmadıklarını öğrendim yani neden böyle dediklerini öğrendim ve anladım sonra ve dediklerime çok pişman oldum tövbe fln ettim Allaha dua ettim o an sinirden öyle söyledim ama korkuyorum ya sizce dinden çıkmışmıyımdır eğer çıktıysam ne yapmam gerekir ya çok pişmanim keşke öyle bir sey demeseydim kafamda o kadar soru var ki mesela kadınlar akıllanmıyorsa incitmeden kadınlar dövülür diye bir ayet var mı
NOT: Yeni üyeyim dini konuların yasak olduğunu bilmiyordum bir ceza fln yemem değil mi ya?