Sizce dış görünüş mü yoksa huy mu?

sevmiyosn bencede cnm sevdiğin zaman onun her hali sana okadar güzel geliyo ki

benım ıcın ıkısı de onemlı .
yanı dıs gorunuse de ıc guzellıgı olan huya da bakarım .
dıs gorunus dedıysem de ,dunya yakısıklısı demıyorum .
nedır mesela ; boyu benden kesınlıkle uzun olmalı
sureklı topuklu gıyen bırı oldugum ıcın ,benden kısa bırını ıstemem.
elı yuzu duzgun olmalı .sac sakal trasına da cok dıkkat ederım ben .
yanı kısacası yanıma yakısmalı .
dısarıdan gorduklerın de "bır kıza bak bır de erkege bak "seklın de yorumlanmak ıstemem .
yakısmalıyız çıft olarak

bence sen sevginden emin değilsin canım eğer çokk çok sevsen bence bu mesele olmaz ve aklını karıştırmazdı..ben birinden çok hoşlanıyordum hoşlanmak ta değil artık aşk diyebilirim bunun için çünkü kendimi harap etmiştim o yuzden her neyse arkadaslarım hep onun dış görünüşünü eleştirirdi beğenmezlerdi, ama bnm için bu hiç önemli değildi onun yanında olmak önemli olan ve istediğim tek şeydi..onunla olayım beş parasız pulsuz olayım bile demişimdir yani :) gerçekten seviyor musun bunu anlamaya çalış canım

bence ikiside önemli ilk başta dış görünüşe bakarsın ben kıyafetlerine bakarım temiz ve düzgün olmalı bir tarzı olmalı dışı dedigm bu genelde çirkin adamlardn hoşlanırım zaten:) içide artık şansına tanıdıkça anlıyorsun 1 yıl sonra gerçek yüzünü gösterebilir bazııı şakacı tiplerr

alınma ama bence sevmıyosun sen

daha yenı tandıgı bırını neden sevsın kı .
yıldırım askı degıl sonuc da.
ılk basda hoslnatı olur en fazla .
sonra ask sevgı olacak ıse olur.
hoslantı asamasında da herseyı gozlemler .
kusurları varsa dıkkat eder o kusurlara .
ama asık oldukdan sonra da o kusurları gozu gormez.
ama konu sahıbı henuz ılıskıye baslayıp baslamama evresın de gıbı .
ancak dıs gorunusunu begenmedıgını ıfade edıyor .
o zaman da hıc begenemdıgı bırıyle ne dıye ılsıkıye baslasın kı .
sırf ıyı dıye de baslanmaz kı

Son düzenleme:

hayatmda bir kere aşık oldum ve dış görünüşü pekte iyi degildi bütün arkadaşlarm eleştirirlerdi benim umrumda degildi ama benm için o dünyadaki en yakışıklı erkektii çok aşıktım halada unutamam neyse işte sen gerçekten sevmiyorsun bence görüşmemende fayda var derim çocuk iyiyse oyalama onu üzme bence...

Ben evlendiğimde 18 yaşındaydım ve eşim benden 8 yaş büyüktü.Allah için eşim o sıralar öyle zayıf ve tipsizdiki (safinazın erkek versiyonu gibi ) bizi gören bu kız bu adamla nasıl evlenmiş diyorlardı.Ama ben aşkıma öyle aşıktım ve huyuda o kadar iyiydiki gözüm hiç bir şeyi görmemişti.Yıllar geçtikçe eşim kilo aldı ve dahada yakışıklı oldu.Kısaca bence dış görünüş kesinlikle önemli değil.12 yıldır evliyim ve dünyaya yeniden gelsem yine eşimle evlenirdim

hem dışı hem ıçı önemlıdır

ıçı güzel olsun kı benı kırmasın, anlaşalım, huyu suyu güzel olsun

dışı güzel olsun kı bakınca gözüm gönlüm açılsın, neyleyım ben ıçımı karartan erkeğı

iç güzellik tabiki öenmli ama insan yanınada yakışsın da ister biraz yanii :44:

Onuu gerçekten sevseydiniz dış görünüşe bence takılmazdınız. Hatta başkasına çirkin gelse de size yakışıklı gelirdi. Bence tam da içinize sinmemiş. Hayırlısı olsun :)

Genel olarak bu soruya cevap vermem gerekirse tabiki iç güzelliği önceliklidir fakat tek başına yeterli değil. Biraz da göze hitap etmeli...

Kimi insan için karşısındakinin sadece manevi yönü,ruh güzelliği önemlidir dış güzelliğe pek önem vermez, kimi insan içinde huyunun güzel olmasının yanında dış güzelliğide mutlaka olması gerekir. Sen de dış görünüme önem veren, bu konuda kafasında belirli kriterleri olan birisin belliki, ondan dolayıda kendini suçlama,bu gayet normal bişey.İçine sinmiyosada sırf huyu suyu için kendini zorlama.

ben de şuan hayalimin çok dışında olan
biriyle birlikteyim..ilk zamanlar bu soru beni
çok sıktı..ama sonra düşündüm benim için asıl önemli olan nedir?
ona dokunurken ya da öperken uzaklaşmadım aksine huzur buldum,
kimi zaman tutku...huyu benim için ağır bastı..bazen güzel şeyleri bulmak
için eşelemek gerekiyor..belkide yaşınla ilgilidir bilmiyorum bu durum..
zamanla insan farklı düşüncelere bürünüyor çünkü..maddi kavramlar
yerini manevi kavramlarım yerine bırakıyor..bu demek değil ki her kişiyi
sevme potansiyeli taşıyalım..tabiki beğeni olucak..ona baktığında
gözleri mi,dudakları mı, boyu mu posu mu?? ne ilgini çekiyor?
bir tane bile beğendiğin bir özelliği yoksa senin için iyi bir arkadaştan
öte olamaz zaten..zamanla sevip aşık olmanın içinde fiziksel çekicilik,
beğeni de önemlii..ama işte isterse çok çirkin olsun sevdiğin gözüne
yine en güzeli geliyor..

Ciddi anlamda hoşlansan bunu görmezdin canım..

Kabul etmeme sebebin görüntüsü ise bu durumdan sadece sen rahatsız oluyorsan ve bunu aşamıyorsan eğer
Sadece sana karşı iyi olduğu için, merhametli olduğu için, seni sevebileceğini düşündüğün için ruhunu okşayacağı için
sana yakın geliyordur..
Ama sevmiyorsundur iyi bi ilişki olur belki, belki çok sevilirsin,AMAAA AŞKK Duygusunu asla yaşayamazsın
sadece iyi geçinirsin....

Kabul etmeme sebebin çevresel yorumlardan çekindiğin ve yanına yakışmadığını düşündüğün içinse
KENDİ KARARLARINI ÖZGÜRCE ALAMAYAN VE ÇEVRE TARAFINDAN YÖNETİLMEYE VE YAŞAMAYA MAHKUM BİRİ OLARAK KALIRSIN..

günaydın tatlım...

dış görünüş geçici huy kalıcıdır... bu yuzden insanları dış görünüşlerine göre yargılama... o önem verdiğin dış görünüş zaman gelip yaşlanınca geriye huy kalacak bunu unutma

katılıyorum yazdıklarına.yarın bir gün bir arkadasın yaa bu cocuk sana yakısmıo ne bilim daha yakısıklısı yokmuydu filan dese cephe almıycaksanız iyi.kadına sormuşlar Aşk mı Para mı diye kadında 'aşk olsun tabiki para' demiş o hesap ikiside olmalı bence.sırf iyi biri diye de kabul etme sen daha aşk nedir sevgi nedir bilmiyosun gibime geldi kızmayın ama bi msjda gördüm aşk yok ama seviyorum galiba yazmısınız.bence aşk ,ilk zamanlardaki onu gördüğünde heyecanın, kalbinin atıslarının hızlanması, hafif sarhoşluk ve bunun gibi kişiye karsı yogun yaşanan duygulardır.ama sevgi ölümüne baglılıktır sesini duymadıgında özlemek her an seninle olmasını istemek ömrünü onunla gecirmeyi istemektir yani.ikisi farklı seylerdir diye düşünüyorum.sen önce duygularından emin ol sonra ne yapmak istediğine karar ver bence.yolun acık olsun mutluluklar diliyorum

Tabiki önemli olan huydur. çok yakışıklı olsa dövüp, sövüp, huzur vermese o daha kötü...
Önemli olan, Değerini bilmesi, sana kıymet vermesidir. kendinden önce seni düşünmeli, ekmeğini paylaşabilmeli.
Dış görünüşte gerekli mutlaka, iki ayrı cins bir birini beğenmeli. fakat aynı evin içine girince (evlenince) daha çok o çatı altında yalnız kalan şey HUYLAR...
Çiftler karşılıklı sevgi, saygı, anlayış ve sadakat gösteriyorsa, herkes sorumluluğunu biliyorsa mutluluk kendiliğinden gelir zaten...

Eğer ben bu adamla yapabilirim, bu adam beni mutlu eder, kıymet verir diyorsan ozaman kaçırma, sonra üzülürsün.
gelecek görmüyorsanda ümit verme yazık, günahtır..

Son düzenleme:
Bence konu sahibi aşık değil. zaten aşık olsa ona yakışıklı görünür karşındaki. ve tip olayını aşamıyorsan hiç girme bence. hiç kimse karşısında antonio banderas istemiyor ama yüzüne bakılacak kadar olsa kafi. buna rağmen sıkıntı varsa ileride aşamazsın girdiğin ortamlarda rahatsız olursun.

10 yıl oldu evleneli hala eşimin arkasından hayran hayran bakarım, bir toplumun içinde hemen seçilir fark edilir, vayyy beee derim içimden en yakışıklılarıda benim kocam.yada o benim olduğu için bana öyle gelir....
Değer verdiğim bi ablam hep derdi ki, bir gece koynunda yat, sabah kalkınca dünyanın en güzel erkeği benim ki dersin derdi..
Arkadaşım sen belli ki bazı şeyleri aşamamışsın, kendini kandırma.Bundan yıllar evvel teyzemin kızı bi futbolcuyla evlendi, açıkcası çocuk çok iyi huylu olmasına rağmen biraz tipten kaybediyordu.Saçları seyrekti ve aşırı zayıftı.Sonra ne mi oldu insan içine çıkarmaya utandılar garibimi.Eşiyle kolkola girip gezmedi bir gün, ama herkes biliyo oğlanın huyu pırlanta gibi.
İyice düşün taşın gerçekten seviyor musun?

tipten neden utanır ki bir insan...biri onu seçmişse başkası ne diyebilir. Ayrıca siz çevrenizde gördüğünüz insanlar çirkin diye farklı davranıyor musunuz? siz diyorum da üstünüze alınmayın yazdığınıza karşılık yazınca hitabet böyle oldu.O da Allah'ın yarattığı. Çevrede yok mu ne kadar çirkin erkekler harika kızlarla birlikteler. Harun Tan çok mu yakışıklık ama Ebru Şallı... Sadece adamın parası var sanırım. Aynı tipi bir lokantaya garson olarak koyun kimse bahşiş bile vermez. Futbolcu diyorsunuz da piyasadaki futbolcular seçme gibi hepsi çirkin evlilikler nasıl??Volkan'ın eşi Zeynep nasıl? Sanırım para güzellik katıyor. Biraz derin bi konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…