tipten neden utanır ki bir insan...biri onu seçmişse başkası ne diyebilir. Ayrıca siz çevrenizde gördüğünüz insanlar çirkin diye farklı davranıyor musunuz? siz diyorum da üstünüze alınmayın yazdığınıza karşılık yazınca hitabet böyle oldu.O da Allah'ın yarattığı. Çevrede yok mu ne kadar çirkin erkekler harika kızlarla birlikteler. Harun Tan çok mu yakışıklık ama Ebru Şallı... Sadece adamın parası var sanırım. Aynı tipi bir lokantaya garson olarak koyun kimse bahşiş bile vermez. Futbolcu diyorsunuz da piyasadaki futbolcular seçme gibi hepsi çirkin evlilikler nasıl??Volkan'ın eşi Zeynep nasıl? Sanırım para güzellik katıyor. Biraz derin bi konu
Valla kimse yakışıklı erkeğe yok demezŞaka bi yana sen eski erkek arkadaşın yakışıklı olduğu için bu çocuğu onunla kıyaslıyosun belki de..Ama dış görünüşü takıntı yapmışsın besbelli...Fakat gerçek duygular dış görünüşün ötesinde o kişinin yanındayken hissettiğin duygulardır...Yanında güven hissediyorsan, içten içe sevgi hissediyorsan, mutlu huzurluysan asıl gerçek hisler bunlardır bence...
Kızlar meraba nasıl başlasam ki benim bayadır görüştüğüm bir çocuk var aslında çok iyi çok merhametli kişilik olarak çok düzgün hem bana hem çevresine karşı,bayada sevilen birisi ama çok yanlış biliyorum ve bunu aşamadım bir türlü dış görünüşe çok mu önem veriyorum hep buna takıldığımdan teklif etmişti bana ama hep erteliyorum türlü bahanelerle, seviyorumda çok da iyi ama işte takıldım dış görünüşe of yaa nasıl atlatacam bunu
pek yakışıklı değil ama gözleri çok güzel masmavi o bana aşık ama bende sadece sevgi var aslında aşkta var gibi hep onu düşünüyorum ama işte bu konu aklıma gelince bir şeyler beynimi kemiriyor off
Kızlar meraba nasıl başlasam ki benim bayadır görüştüğüm bir çocuk var aslında çok iyi çok merhametli kişilik olarak çok düzgün hem bana hem çevresine karşı,bayada sevilen birisi ama çok yanlış biliyorum ve bunu aşamadım bir türlü dış görünüşe çok mu önem veriyorum hep buna takıldığımdan teklif etmişti bana ama hep erteliyorum türlü bahanelerle, seviyorumda çok da iyi ama işte takıldım dış görünüşe of yaa nasıl atlatacam bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?