Sizce dogru bir adim mi atiyorum?

Kalben_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
82
19
88
29
Merhabalar.
2 hafta önce bir ilişkiye başladım.Kendisini eskiden tanıyorum ve beni çok sevdiğini biliyorum.Bende ona değer veriyorum bende onu seviyorum yanindayken cok mutluyum huzurluyum tabiki ama nasıl desem yanına giderken heyecan normal düzeyde 2 gün görmesem özlemden ölmüyorum son ilişkimde bu duygularım çok yoğundu şimdi ise normal düzeyde yaşıyorum bunları.Son ilişkimde çok seviyordum çok aşıktım ona o kadar diyebilirim ama evlilik konusunu okursanız beni anlarsınız vazgeçmek zorunda kaldım ondan.O iliskim
beni çok yordu çok hırpalandim çok acı çektim.
Suan hayatımda olan insan ise beni el üstünde tutuyor gözümün içine bakıyor beni çok sevdiğini anlayabiliyorum.Evliliğe kadar geldi konumuz.Bu biraz mantık iliskisi aslında benim için çünkü ben artık gercekten sevilmek istiyorum hırpalanmak istemiyorum.Onu seviyorum ama aşık degilim.Sizce doğru bir adım mı,ona haksızlık mı ediyorum?

Önceki konunuzu okumadım.. Bu ilişkinize zaman verin bence, evlilik için acele etmeyin.. Gördüğünüz ilgiye, sevgiye karşılık veremeyeceğinizi hissederseniz, aklınız hâla eski ilişkinizde kalmaya devam ederse yolunuzu ayırın bu adamdan..

Zaten tanıdığın bir insanmış. Bence bir şans ver 👍🏻 Zamanla paylaşımlarınız artığında sevginde yoğunlaşabilir. Çok yükseklerde yaşanılan ilişkiler hep hüsranla bitiyor. Bende duygularımdan ziyade mantığımla hareket etmeyi isterdim. Beceremedim.

2 haftada nasıl sevgi oluşuyor? Kişiyi istemeden yara bandı olarak görüyor olabilir misiniz?
Eskiden gelen bir sevgi var iş yüzünden şehir değişikliği yaşadı olamadık o zaman araya zaman girdi benim de onun da hayatında başka insanlar oldu ama yeniden başlamaya karar verdik diyelim

Yerinizde olsam bir çırpıda silip atmazdım. Tanıdığınız bildiğiniz insan sonuçta. Onu daha fazla tanımaya çalışırdım, daha çok zaman geçirirdim. Bana olan tavrına bakardım. Hayata bakış açısına bakardım. Çok yara aldığınız için belki yeniden kapılmak istemiyorsunuzdur. Bence şans verin, yeniden sevebilirsiniz.

zaman verin 3 ay iyi bir süre bu sürede bir
şeyler olursa olur baktınız olmuyor ayrılırsınız

Sevgi zamanla olacak bir sey paylasiminiz arttikca ona baglandiginizi sevginizi hissedersiniz ve bu en saglikli olani yavastan sevmek daha kalici ve sagliklidir bence

2 hafta az bir sure bence, onceden de gorussmussunuz araya zaman ve baskalari girmis, onceden gorustugunuzde cok mu heyecanliydiniz da simdi oyle hissetmiyorsunuz?

Back
X