Kuzucum sen daha nişanlı bir genç kızsın ne bu böyle cahil gibi elti çatışmasına girmişsin.Daha dur bakalım eltin bile sayılmaz o tam manasıyla.Niçin bu kadar yüzgöz oluyorsun. Kayınpedere kadar yansıyor konu.Eltini geçtim seni çok ayıplıyorum açıkçası.Sen nişanlısın.Bir ağırlığını koy.Otur evinde koştura koştura onların evine gideceğine.Bayramlığını, çikolatasını alıp ailece senin evine bayramlaşmaya gelsinler.2 sene nişanlı kaldım.11. yılımızda evlendik.Ama evlenene kadar siz diye konuştum hepsiyle.Paşa paşa 4 bayramda da çantasından ayakkabısına bayramlığımı, çikolatasını alıp ailece bayramın ilk günü bizim evimize bayramlaşmaya geldiler.Ben de bayramın 3. günü gittim, el öptüm geldim. Teyzelerime gidelim dedi bayramda, evlendikten sonra gittim.Kusura bakma ama herkes değerini kendisi biçer.
ablacım biz o treni kaçırdık çünki ve ben en başta mesafe olsun istedikçe onlar sürekli 2 aile birlikte olsunlar istedi sürekli görüşmek istedi ben yok desem annemi aradı bi şekilde izin istedi ve sonuç bu oldu bizim ailede hep git saygı duy fln diiyince böyle oldu aslın sorun şu normalde bizim sülalede kız okur bi işi olur evleneceğı adam gelir ister çok uzatılmadan düğün olur ben biraz işleri karıştırdım anlayacağın hepsi afalladı