V vegann Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Kasım 2010 847 275 123 Diğer 1 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ElifRoza #61 canım ben senin önceki konunu da okumuştum hakkında hayırlısı olsun uç duygular yaşıyor olman normal inşallah ettiklerini çekerler
canım ben senin önceki konunu da okumuştum hakkında hayırlısı olsun uç duygular yaşıyor olman normal inşallah ettiklerini çekerler
E ElifRoza Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2014 216 153 23 39 1 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ElifRoza #62 vegann .!.: canım ben senin önceki konunu da okumuştum hakkında hayırlısı olsun uç duygular yaşıyor olman normal inşallah ettiklerini çekerler Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım hayırlısı artık ne diyelim.
vegann .!.: canım ben senin önceki konunu da okumuştum hakkında hayırlısı olsun uç duygular yaşıyor olman normal inşallah ettiklerini çekerler Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım hayırlısı artık ne diyelim.
pelin- Pelin- Kayıtlı Üye 5 Eylül 2014 14.245 50.138 598 1 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ElifRoza #63 Cok seven adam bosanmak istemez, dönüp arkaniza bile bakmayin, anlasmali bosanin bitsin, uzadikca cirkinlesir cunku.
Cok seven adam bosanmak istemez, dönüp arkaniza bile bakmayin, anlasmali bosanin bitsin, uzadikca cirkinlesir cunku.