e tabii doğru bir karar.yıllarca aynı yastığa baş koyduğun biri ile çirkinleşmeden kavga gürültü olmadan ayrılmak en güzeli bence.Kızlar bu gün avukatla görüştüm eşim de avukatla görüşmüş. Anlaşmalı boşanmaya karar verdik. Uzatıp birbirimiziyipratmayalim adına. Ben eşimden evin yarisi, takilar ve 10 bin tl istedim. Benim arabam ve tüm ev eşyaları da bende kalcak (arabanin kredi borcunu ödemeye devam edeceğim ). Eşim de kabul etti. Sizce anlaşmalı bosanma karari Doğru bir karar mi. Fikirlerinizeihtiyacım var.
hımm o zaman evet anlaşmalı boşanma iyidir sizin için.Daha önceki konumda belirtmistim. Eşim boşanmak istedi. Gerekçesi farklı yönlerini zin çok fazla olması ve bundan dolayı birbirimizi üzmemek adina sürekli kendimize engeller koymamiz. Hayatı doya doya yasayamamamiz. Bu evlilik onun için eziyet. Tabi benim için de öyle .
çoluk çocuk var mı
neden boşanıyorsunuz
gelir durumlarınız ne
bundan sonra hayatınızı kazanacak eğitiminiz ya da tecrübeniz var mı
yoksa bu soru yeterince almış mıyım, ederim bu mu gibi bir anlama gelir ki bu da çirkin olur yani
Eski konumda belirtmistim. Öğretmenim. Eşim boşanmak istiyor. Karakter olarak farklı olduğumuzu düşünüyor. Aldatma şiddet çocuk vs yok. O da perişan durumda. Aslında ben çekişmeli boşanmayı düşünüyordum vazgeçtim bu sebeple kararsız kaldım. Bunları kabul etsem mi yoksa çekişmeli mi bosansam .....çoluk çocuk var mı
neden boşanıyorsunuz
gelir durumlarınız ne
bundan sonra hayatınızı kazanacak eğitiminiz ya da tecrübeniz var mı
yoksa bu soru yeterince almış mıyım, ederim bu mu gibi bir anlama gelir ki bu da çirkin olur yani
Evi beraber aldık . Onun da arabasi onda kalacak ve kredisi devam ediyor.Ev evlendikten sonra mi alindi? Herseyi bolusun bence kredisini sen odedikten sonra arabanin sende kalmasinin anlami yok ki
Eveteşin seni seviyor çok pişman ancak boşanmak istiyor öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?