Sizce doğru bir karar mi...yardım eder misiniz???

ElifRoza

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
216
153
23
39
Kızlar bu gün avukatla görüştüm eşim de avukatla görüşmüş. Anlaşmalı boşanmaya karar verdik. Uzatıp birbirimiziyipratmayalim adına. Ben eşimden evin yarisi, takilar ve 10 bin tl istedim. Benim arabam ve tüm ev eşyaları da bende kalcak (arabanin kredi borcunu ödemeye devam edeceğim ). Eşim de kabul etti. Sizce anlaşmalı bosanma karari Doğru bir karar mi. Fikirlerinizeihtiyacım var.

Boşanma sebebini de yazarsanız daha iyi olur . Aldatma şiddet vs. var mı ? Hakların değişebilir duruma göre .

Hiç bir detay vermemişsiniz, boşanma sebebiniz,kaç yıl evli olduğunuz vb...

e tabii doğru bir karar.yıllarca aynı yastığa baş koyduğun biri ile çirkinleşmeden kavga gürültü olmadan ayrılmak en güzeli bence.

Anlaşmalı doğru bir karar, çekişeceksinizde ne olacak. Madem istediklerinizide veriyor. Atın imzayı gitsin. Ne kadar çabuk biterse o kadar iyi

çoluk çocuk var mı

neden boşanıyorsunuz

gelir durumlarınız ne

bundan sonra hayatınızı kazanacak eğitiminiz ya da tecrübeniz var mı

yoksa bu soru yeterince almış mıyım, ederim bu mu gibi bir anlama gelir ki bu da çirkin olur yani

bence en doğru kararda eşinizle boşanma sebebinize göre değişir belki çok ucuza boşanıyorsunuzdur

Bu süreçte canını sıkmaktansa anlaşmalı boşanmak en iyisi.
Hakkında hayırlısı olsun canım

Daha önceki konumda belirtmistim. Eşim boşanmak istedi. Gerekçesi farklı yönlerini zin çok fazla olması ve bundan dolayı birbirimizi üzmemek adina sürekli kendimize engeller koymamiz. Hayatı doya doya yasayamamamiz. Bu evlilik onun için eziyet. Tabi benim için de öyle .

Eğer aldatma şiddet yoksa doğru karar. Çocuk içinde nafaka alacaksınız değil mi?

hımm o zaman evet anlaşmalı boşanma iyidir sizin için.

Ama beni hala çok seviyor çok perişan durumda. Hatta ilerde pişman olabileceğini bile düşünüyor. Çoook pişman olacak

Eski konumda belirtmistim. Öğretmenim. Eşim boşanmak istiyor. Karakter olarak farklı olduğumuzu düşünüyor. Aldatma şiddet çocuk vs yok. O da perişan durumda. Aslında ben çekişmeli boşanmayı düşünüyordum vazgeçtim bu sebeple kararsız kaldım. Bunları kabul etsem mi yoksa çekişmeli mi bosansam .....

Bu evlilik bir şekilde bitecekse neden çekişmeli olup da birbirinizi yıpratasınız ki.
Kaldı ki iki taraf da anlaşmadan memnun görünüyor..

acaba birbirinizi tanımadan,evliliğe hazır olmadan mı evlendiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…