Sizce doğru bir karar mi...yardım eder misiniz???

"Ama beni hala çok seviyor çok perişan durumda. Hatta ilerde pişman olabileceğini bile düşünüyor. Çoook pişman olacak"
"Aldatma şiddet ve çocuk yok eşim bana çok sadık çok seviyor beni."
Bu yukarıdaki cümleleri yazmışsınız.Aldatma yok,eşim bana sadık,beni çok seviyor gibi cümleler bana hep yanlış ve itici gelmiştir.Siz karşıdaki insanın kalbini bilemezsiniz. Hem öyle olsa neden boşanasınız

Çok isabetli olmuş. Diğer türlü çok yıpranırdın.

Şu açtığın konuda bile boşanma doğru karar mı yerine para pul düşünüyorsunuz. Yani çekişmeli açıp daha fazla şeyini alabilir miyim diye.. Bir yandan hala aşkım cicimli konuşuyoruz diyosun. Ben anlamadım senin amacın ne? Aşk mı para mı

Haklısınız emin olun çevremizde herkes sizinle aynı fikirde. Eşim ben yokken komşularıma Ağlamış. Eşim size emanet lütfen destek olun diye. Ama ailesi aramıza girdi diye düşünüyorum. Onun dışında bi sebep bulamıyorum. Ve evlilik olayını beceremedigimizi söylüyor keşke evlenmeden birlikte yaşasaydık diyor. Yani hiç mantıklı cümleler kurmuyor . Herkes şaşkın

Daha önceki konularımda bahsetmiştim o yüzden konuyu ayrıntılarıyla yazmadım. Eşim boşanmak istemişti . 3 aylık bir süreçte oldu Tüm bunlar. Olay tabi ki para değil haklarima sahip çıkma konusu. Aslında bunu bile almayi ilk başlarda düşünmüyordum

Kusura bakmayın ama şu yazdıklarınız ne kadar itici.
Ya öyle saçma şey olur mu? Hem deli gibi seviyor, çok pişman şimdiden, hem de boşanmak isteyen kendisi. Adam bariz kadın çirkefleşmesin, çekişmeli boşanmaya götürmesin olayı diye, aslındaa ben de seviyorum ama ikimiz için tek çıkar yol bu ayağına yatıyor.

Benim için fark etmez artık ne hali varsa görsün. Öyle olduğunu zannetmiyorum ama öyleyse bile onemsemem. Cunku ben onu silip attim. Bosandiktan sonra 3. Sahis oldugunu ogrensem bile umrumda olmaz. Çevrenin ( aile,arkadaşlar vs) desteği ve aldığım psikolojik destek sayesinde çok mutluyum huzurluyum. Düzenin değişmedi gencim güzelim mesleğim var ve az çok maddi birikimim olacak. O ise evlenmeden önce nasılsa şu an o durumda. Üstelik psikolojik olarak çökmüş vaziyette. Yani bu durumda kazanan benim. E tabi evliliğin bitmemesi için verdiğim mücadele sayesinde vicdanen rahat olmama dayanarak söylüyorum bunu. Ayrıca boşanmak cook zor bir süreç kimseye tavsiye etmiyorum çok yıprandim. Atlatan kadar tabi. Yarın mahkemeye başvurcaz bakalım sonrasını gorucem.

Benim için fark etmez artık ne hali varsa görsün. Öyle olduğunu zannetmiyorum ama öyleyse bile onemsemem. Cunku ben onu silip attim. Bosandiktan sonra 3. Sahis oldugunu ogrensem bile umrumda olmaz. Çevrenin ( aile,arkadaşlar vs) desteği ve aldığımpsikolojik destek sayesinde çok mutluyumhuzurluyum. Düzenin değişmedi gencim güzelim mesleğim var ve az çok maddi birikimim olacak. O ise evlenmeden önce nasılsa şu an o durumda. Üstelik psikolojikolarak çökmüş vaziyette. Yani bu durumda kazanan benim. E tabi evliliğin bitmemesi için verdiğim mücadele sayesinde vicdanen rahat olmama dayanarak söylüyorum bunu. Ayrıca boşanmak cook zor bir süreç kimseye tavsiye etmiyorum çok yıprandim. Atlatan kadar tabi. Yarın mahkemeye başvurcaz bakalımsonrasını gorucem.

Zaten mahkeme de daha fazlasini vermez cekismeliyle ugrasmaya gerek yok

Kazanan benim demissiniz bunu hic dogru bulmadim siz bir evlilik yasadiniz yarisma degil ..okadar psikolojik cöküntü yasamis sa ve buna ragmen bosanmak istiyorsa .. sanki siz bunaltmissiniz gibi geliyor bana bide bu kazanan benim diyip egonuzu yükseltmenizle.. umarim ilerde sizde pisman olmazsiniz esiniz belliki sonrasini düsünerek karar vermis ..

Beni ve eşimi tanımadığınız için bu yargıya varmaniz gayet normal zira tanısaydiniz hak verecektiniz. Hatta bi an once bosanalim kurtul dicektiniz. Ben bu evliliğin bitmesini asla istemedim her şeye rağmen. Bitmemesi için harcadığim çaba sayesinde eşimin ve ailesinin egosu o kadar çok şişti ki.... biraz da ben sisireyim de kendimi tatmin edeyim.... zaten yeteri kadar ezildim..

Arkadaşlar bakıyorum da siz ağlayan psikolojisi bozuk arkadaşlarımıza dik dur üzülme vs gibi tesellilerde bulunuyorsunuz...eee ne oldu şimdi ben dik duruyorum gucluyum ve karşımda kendi ettiğini bulan bir erkek var... neden tepki gostetiyorsunuz.ben bu duruma gelmek için cook çaba harcadım. Asla oturup ağlamaya tercih etmedim.ağlamak istediğim zaman ağladım. Dün arkadaşımdan eve gelene kadar arabada hıçkıra hıçkıra ağladım. Her türlü duyguyu yaşıyorum. Dik durmaya çalışıyorum. Mutluyum ağlaSam da mutluyum. Birilerinin gözüne sokmak için değil kendim için mutluyum....

Ben sizi yargilamiyorum uyariyorum sadece .. biraz okudum yazdiklarinizi, siz ayrilmak iyimi olur düsüncesinden cok kimin cani daha cok yancak diye düsünüyorsunuz buda cok yanlis benim gözümde cünkü bu ilerde pisman olcaginizi gösteriyor.. cünkü belliki siz suanin öfkesiyle hareket ediyorsunuz simdiki ve sonraki hisleriniz ayni olmicak bu yüzden.. kafanizi dinlemediniz mutluda degilsiniz, siz halen esinizin bosanmayalim demesini bekliyorsunuz yoksa psikolojisini görüntüsüne bukadar önem vermezdiniz .. yapmak istediginiz pismanlik vermekti ama olmadi oda istiyor cünkü karsinda cabalayan bir es degil kazanmak isteyen bir es var mutlu olmak isteyen degil distan nasil göründügünüz sizi ilgilendiriyor iciniz degil .. insALLAH mutlu olursunuz pisman olmazsiniz her iki tarafta öfkesine yenik düsüp pisman olmaz diye umuyorum

Haklısın ama önceki konulaşımı okumanı da tavsiye ederim... düşüncenin biraz değişebilir... ben galibiyet derdinde değilim. İkimiz de yenik durumdayız. Ama ikimiz arasında galip olan benim. Maddi olarak değil tabi vicdanen galibim.. Bu arada adım atmaya cesareti yok is işten geçti ailem istemiyor. Ben ve ailesi arasında tercih yapmaya zorlandı ve tercihini ailesinden yana kullandı. Kendince o da galip. Ailesini kaybetmedi... evlilik bu kadar basit mi yani . Biz anlasamiyoruz deyip çekip gitmek. Ya da sırf seninle mutlu olacam diye ailemi birakamam diyerek gitmek ki benim asla böyle bi teklifim olmadı ailesiyle de sorunum yok . Bence herkes evlenmemeli ..

yaşınız kaçtı sorması ayıp olmazsa,birde kaç yıllık evlisiniz?Evlilikten korkar oldum.Allah yardımcınız olsun.10 bin az değil mi?

29 yaşındayım 4 yıllık evliyim. 10 bin azsa da Allah a havale ediyorum bana yeter.

Bugün anlaşma protokolünü yazdık. 20 ekimde hakim karşısına cikicaz hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…