- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
bu seferde siyasete geldik kim dediki laik değiliz GAYETTE MEMNUNUM lAİK BİR ÜLKEDE YAŞAMAKTAN siz beni başkalarıyla karıştırdınız ama kendinizlede karıştırmayın lütfen içki falan bu muhabbetlere girecek değilim beni ilgilendirmez kim içer kiminle içer...........söylediğim sözlerin dibine kadar arkasındayım konuyu oraya buraya çekiştirmeyin nereli olduğum da nasıl yaşadığımda beni bağlar egeliysen napalım sevindim senin adına.....sizin kadar politik olup ensestten ahlaka sapıklığa medeniyete laikliğe islam uygulamalarına konuları taşıyan sizlersiniz ben değilim..........Laik bir ülkede yaşıyoruz en azından şimdilik ve ben ve çevrem de islama göre bir hayat sürmüyoruz. Çevremde de islami hayatta kimse yok. Kendi çevrenizden örneklerle bizlere normalleştiremezsiniz. Durup durup aynı şeyleri yazmayın lütfen.
Biz anneanne ve dedelerle içki de içen bir aileyiz beraber uyuyan oynayan ve büyüyen de çocuklarız. İlk içkimi ben halam ve amcamla ve kuzenlerle yazlıkta içtim daha hala islam demeyin lütfen.
Her aile ve komşu öyle değil. Ben egeliyim ve yaşadığım yerde her akrabam ve komşum da böyle bizim çevre sizin gibi değil ve dolayısıyla islam uygulamaları da beni zerre alakadar etmiyor çünkü laik bir devletteyiz.
bu seferde siyasete geldik kim dediki laik değiliz GAYETTE MEMNUNUM lAİK BİR ÜLKEDE YAŞAMAKTAN siz beni başkalarıyla karıştırdınız ama kendinizlede karıştırmayın lütfen içki falan bu muhabbetlere girecek değilim beni ilgilendirmez kim içer kiminle içer...........söylediğim sözlerin dibine kadar arkasındayım konuyu oraya buraya çekiştirmeyin nereli olduğum da nasıl yaşadığımda beni bağlar egeliysen napalım sevindim senin adına.....sizin kadar politik olup ensestten ahlaka sapıklığa medeniyete laikliğe islam uygulamalarına konuları taşıyan sizlersiniz ben değilim..........
Risklerinin bu kadar büyük olduğunu bile bile nasıl bu şekilde özendirirci konuşabiliyorsunuz? Çevrenizdekiler sapasağlam maşallah ama benim çevremdeki akraba evlilikleri sapasağlam değil onu napıcaz? Kuzen akrabadır gay olaylarına neden girdiniz konuyla alakası nedir? O başka bu başka gay evlilikleri bizim ülkemizde zaten yasak ve bu evliliklerin sonucunda çocuk dünyaya gelmiyor. Ama kuzenle evlilik son derece yanlış sakıncalıdır normalleştirmeye çalışamazsınız.Hayir zaten gay evliligi yapilan ulkelerde kuzen evlilikleri yasak ...bunu ornek verdim diye normal demedim. Sapla samani karistiran asil lafi baska yerinden anlayanlar. ..hayat iste..mutluysa niye olmasin? Tanidiklarim var turp gibi cocuklari var, mutlular.. Kardes degilsin sonucta..o gozle bakabiliyorsan asiksan olabilir..belli riskleri var tabii..ama her ozurlu cocugu olanda akraba evliligi yok.. Tani asla olmaz filan demiyorum ben.. Hani bu buyuk konusan arkadaslar var ya burda? Bir gun gelir bu sozu yemek zorunda kalabilirsiniz.. Ne belli cocugunun basina gelmeyecegi? Yada soyunun sopunun? Herneyse yineliyorum..kuzenle evli olmakta sakinca gormuyorum.. Riskleri var diyorum..
Ağzınıza sağlık...Risklerinin bu kadar büyük olduğunu bile bile nasıl bu şekilde özendirirci konuşabiliyorsunuz? Çevrenizdekiler sapasağlam maşallah ama benim çevremdeki akraba evlilikleri sapasağlam değil onu napıcaz? Kuzen akrabadır gay olaylarına neden girdiniz konuyla alakası nedir? O başka bu başka gay evlilikleri bizim ülkemizde zaten yasak ve bu evliliklerin sonucunda çocuk dünyaya gelmiyor. Ama kuzenle evlilik son derece yanlış sakıncalıdır normalleştirmeye çalışamazsınız.
benim yanimda ama annesine de deger veriyo kararsizim
ALLAH ına kurban ya işte bilim adamı işin içinden ne güzel çıkıyor valla hayran kaldım.......bende yırtınıyorum bu mantığa nasıl bu kadar ahlaksızlık olarak bakarlar diye en güzel örnekle açıklamışsınız bravo.........Söylediklerinizin tamamında mantık hatası var.
Siz akraba yani kardeş bu durumda evlilik olmamalı diyorsunuz. Yani kardeş kardeşle evlenemez değil mi? Peki neden kardeş kardeşle evlenemez? Çünkü ahlaki normlar bunu gerektiriyor. Peki ahlaki normlarımızı neye göre oluşturuyoruz? En azından bizim ülkemizde yaşayan insanların büyük çoğunluğu buna dini kriterler diye cevap verecektir.
Peki din yani bir kişinin kardeşiyle asla evlenemeyeceğini söyleyen kurum size kuzeninle evlenebilirsin diyorsa buna karşı çıkmak ne kadar mantıklı? Tüme varım hak getire. Neyse bu konuda tartışmayacağım.
sizinle muhatap olmuyoruz hanimefendi. agzini toplayin fazla oldunuz artik konuyu uzatmiyoruz cunku sizinle ayni ortamda konu tartismaktan utanc duyarim ben. siz ne cahil bir insansiniz ya.aynı şeyleri yazdım cnm ama çok battı neyse zaten söyleyebilecekleri söz olmayınca tek kelimeye takılı cvp yazıp eleştrilerinin dozunu ayarlamaya çalışıyorlar bu seferde ...medeniyette ahlakta bana bu sözleri söyleyenlerin tekelinde zaten asıl sizin olsun hepsi......
o yüzdenmi ikide bir alıntılıyorsunuz başkalarıyla bile olan yorumlarımı.....inanın sizin gibi bu tarz konuları eleştrirken takındığım tavrı cahilce buluyorsanız bu bana mutluluk verir zira sizinle aynı seviyede yada tecrübede ve eğitimde olmakta bana utanç verir...daha fazla muhattap olmayın....sizinle muhatap olmuyoruz hanimefendi. agzini toplayin fazla oldunuz artik konuyu uzatmiyoruz cunku sizinle ayni ortamda konu tartismaktan utanc duyarim ben. siz ne cahil bir insansiniz ya.
şu sahis yuzunden kk dan sogudum. kendimi tutup cevap vermiyorum korkup kactilar diyor. boyle insanlarla ayni ulkede yasadigim icin iliklerime kadar utaniyorum. laftan anlamiyor cahilligiyle ovunuyor susuyosun korkuttum saniyor.pes ya. insani cileden cikarir laftan anlamayan insan. susmuyor uzatiyor da uzatiyor. anladim ki ne desem anlamayacak uzatmayim dedim hala konusuyor ne gereksiz ne sacma ne anlayisi dar ne garip ne ne nee bicim bir beyin...allah korusun boyle insanlardan. Siz
İslam ülkesinde yaşıyoruz diye çeken sizdiniz konuyu. Ben de islam ülkesinde yaşamıyoruz dedim. Dolayısıyla bana ahlaksızlık geliyor zira ben islama inanmak zorunda değilim. Kastımı çarpıtmayın lütfen
Söylediklerinizin tamamında mantık hatası var.
Siz akraba yani kardeş bu durumda evlilik olmamalı diyorsunuz. Yani kardeş kardeşle evlenemez değil mi? Peki neden kardeş kardeşle evlenemez? Çünkü ahlaki normlar bunu gerektiriyor. Peki ahlaki normlarımızı neye göre oluşturuyoruz? En azından bizim ülkemizde yaşayan insanların büyük çoğunluğu buna dini kriterler diye cevap verecektir.
Peki din yani bir kişinin kardeşiyle asla evlenemeyeceğini söyleyen kurum size kuzeninle evlenebilirsin diyorsa buna karşı çıkmak ne kadar mantıklı? Tüme varım hak getire. Neyse bu konuda tartışmayacağım.
o yüzdenmi ikide bir alıntılıyorsunuz başkalarıyla bile olan yorumlarımı.....inanın sizin gibi bu tarz konuları eleştrirken takındığım tavrı cahilce buluyorsanız bu bana mutluluk verir zira sizinle aynı seviyede yada tecrübede ve eğitimde olmakta bana utanç ver
öffffffffffffff
şu sahis yuzunden kk dan sogudum. kendimi tutup cevap vermiyorum korkup kactilar diyor. boyle insanlarla ayni ulkede yasadigim icin iliklerime kadar utaniyorum. laftan anlamiyor cahilligiyle ovunuyor susuyosun korkuttum saniyor.pes ya. insani cileden cikarir laftan anlamayan insan. susmuyor uzatiyor da uzatiyor. anladim ki ne desem anlamayacak uzatmayim dedim hala konusuyor ne gereksiz ne sacma ne anlayisi dar ne garip ne ne nee bicim bir beyin...allah korusun boyle insanlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?