- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 358
- 34
valla cehaletinizi ayakta alkışlıyorum. Teyze oğluyla sozlenmek nedir ya! Kandır candır kardeştir o. Nasıl bir birinşze o gözle bakabiliyorsunuz. Kuzen ya kuzen. Benim yetiştirilme tarzıma çevreme o kadar aykırı ki bu durumu asla idrak edemiyorum. Hele seviyoruz kendimiz istedik falan dedikçe benim gözümde iş sapıklığa gidiyor. O kadar tahammülsüzüm bu konuda. Hadi işin ahlaki boyutunu geçtim millet bangır bangır bağırıyor akraba evliliği yapıp çocuklarınızı karanlık bir geleceğe sürüklemeyin diye. Yan komşum teyzesinin kızıyla evlendi 2 çocukları var ikisi de problemli. Yazık! Günah! O teyzen de emin ol bin beter kaynana olur dediklerine göre. Sizin eşin olacak kuzenine aranda geçen en ufak tartışma aile faciasına davetiye olacak. Hele ki annen teyzeme duşkunse yani birbirine düşkün kardeşlerse sen hep arada kalan ezilen olacaksın. Yol yakınken vazgeç bu sevdadan.kizlar teyzemin ogluyla sozluyum,birbirimizi sevdik kendimiz istedik yani sozlumden yana hicbir sikayetim yok ama annesi yani teyzem biraz takintili ufak seyleri buyutup bizim aramizi bozmasindan korkuyorum sizce sadece erkekle degil ailesiylede evlenilir sozu dogrumu yoksa onemli olan sozlumle aramizdaki bag mi? kvden yakinanlari gordukce ister istemez tedirgin oldum..
valla bana uygun olmayanı dibine kadar eleştiririm. Sende beni eleştirebilirsin istersen. Bana resmen sapıklık gibi geliyor. Asla sindirebileceğim birşey değil. Sizin aile de normalmiş ya böyle şeyler Allah bilir daha ne cahillikler normaldir böyle bir ailede. Kardeş gibi yetişmedik ne demek bir kere ya teyzenin oğlu amcanın oğlu halanın dayının oğlu onlar zaten senin kardeşin ekstradan bir kardeşlik eğitimin verilmiyor zaten bizlere. Bak siz kardeşsiniz evlenemezsiniz denmiyor yani. Çok şükür aklı selim insanlarız bizHepiniz kardeş gibi büyümüş olabilirsiniz ama asla bu durumu eleştiremezsiniz. Ne var yani teyzesinin oğluyla sözlüyse ?? Ben de teyzemin oğluyla evliyim ve bizim ailede garip bir durum değil bu çünkü kardeş olarak büyümedik gayet de mutluyuz seviyoruz birbirimizi de bu kdar büyük tepkiler veremezsiniz her aile farklı çünkü. Ayrıca konu sahibi için de şunları söyleyeceğim: eğer sen karışmalarını istemezsen ve eşinde sana yeterince sahip çıkarsa kimse aranıza giremez yuvanıza karışamaz.. Sadece mesafeyi iyi koruman gerekiyor teyzen de olsa
Akraba evliliklerini tek tek ortaya çıkartıp konuşamayacağımıza göre? Kan bağı evlilikleri bana tuhaf geliyor. Başka diyecek birşey yokDemek istediğim benim rahatlığım veya rahatsızlığım değil. Sizin böyle abartarak rahatsızlığınızı söylemeniz de bize abes geliyor çünkü rahatsız olacak bir durum yok bana göre de ve bu tepkiler de beni rahatsız etti konu sahibi baya eleştirilmiş çünkü bu yüzden. Sanki sadece o akraba evliliği yapmış 2016 olmuş yıl sanki hiç yok başka akrabasıyla evlenen. Bunu geri kafalılık olarak düşünmek de ayrı bir şey bence.
benim bir arkadasım evlendi teyzesinin oğluyla malesef cocugunun biri gelişim geriliği ile doğdu cocuk cok küçük yaştan beri bir sürü ameliyat oldu ve hep anne babasını suçluyor birbirinizden başka evlencek insan yok muydu diye doktorlar akraba evliliğine bağlamışlar cocugun durumunu.kizlar teyzemin ogluyla sozluyum,birbirimizi sevdik kendimiz istedik yani sozlumden yana hicbir sikayetim yok ama annesi yani teyzem biraz takintili ufak seyleri buyutup bizim aramizi bozmasindan korkuyorum sizce sadece erkekle degil ailesiylede evlenilir sozu dogrumu yoksa onemli olan sozlumle aramizdaki bag mi? kvden yakinanlari gordukce ister istemez tedirgin oldum..
teyze ne ya.. insan teyze oğluyla evlenir mi.. hadi eskiden cahillik varmış.. şimdi yakışıyor mu..kizlar teyzemin ogluyla sozluyum,birbirimizi sevdik kendimiz istedik yani sozlumden yana hicbir sikayetim yok ama annesi yani teyzem biraz takintili ufak seyleri buyutup bizim aramizi bozmasindan korkuyorum sizce sadece erkekle degil ailesiylede evlenilir sozu dogrumu yoksa onemli olan sozlumle aramizdaki bag mi? kvden yakinanlari gordukce ister istemez tedirgin oldum..
Tatlim sen onu bu zamana kadar da teyze olarak gormemissin hic. O senin icin potansiyel kayinvalideymis zaten. Teyzenin ogluyla evlenme ihtimalini normal karsiladigin icin. Bu kafada insanlar hala yasadigi icin ve bu kadar rahat konustugu icin cok uzgunum..teyzem teyze olarak iyi bi teyze ama kv olarak guvenemiyorum iste bu zamana kadar teyze gozuyle gordugum icin kotu yonlerini farketmemistim
kesinlikle haklısın son derece eleştirilicek bir konu tam bir cehaletvalla bana uygun olmayanı dibine kadar eleştiririm. Sende beni eleştirebilirsin istersen. Bana resmen sapıklık gibi geliyor. Asla sindirebileceğim birşey değil. Sizin aile de normalmiş ya böyle şeyler Allah bilir daha ne cahillikler normaldir böyle bir ailede. Kardeş gibi yetişmedik ne demek bir kere ya teyzenin oğlu amcanın oğlu halanın dayının oğlu onlar zaten senin kardeşin ekstradan bir kardeşlik eğitimin verilmiyor zaten bizlere. Bak siz kardeşsiniz evlenemezsiniz denmiyor yani. Çok şükür aklı selim insanlarız biz
aynen hata oluyor..Size göre yanlış ama bana göre değil ?? Herkesin doğrusu yanlışı kendine konu sahibi için doğrudur ama genele göre yanlış olunca hatamı oluyor bizim bu yaptığımız ?
benim yanimda ama annesine de deger veriyo kararsizim[/QUO
hakikaten benim kafam almıyor annesine değer vermese ve hep sizi haklı görse daha mı iyi
akıllı erkek arada bırakmaz, akıllı kadında kocasına anenesini kötülemez, bırakın annesinin hataları varsa kendisi görsün siz gözüne sokmayın. Sizde eşinizi annen mi ben mi potasına sokmayın ki kaınvalideniz teyzeniz haliyle işiniz hem daha kolay, hem daha zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?