Sizce doğru mu yapıyorum?

Skyword

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2018
407
510
103
Merhaba hanımlar yeniden bir sorunla daha buradayım. Bir arkadaşım var yurtdışında yaşayan. İnternet üzerinden tanışmıştık yedi ay önce. Ortak paydada bulunduğumuz pek çok konu var, iyi anlaşıyoruz kısaca. Çoğu kez yaptığımız iş (film ve kitap eleştirisi) üzerine konuşur ya da geyik yaparız çoğu genç gibi. Ancak kafamı kurcalayan bir şey var ben bu arkadaşıma mesaj attığımda kendimi rahatsız hissediyorum. Yakın bir süre önce kendisi bir kızla tanışma evresine girdi ki bu da biraz benim ona gaz vermemle oldu :KK48:
Şöyle ki bizim sohbet saatimiz genelde akşam olur ve geceye kadar uzar arakadaki saat farkından dolayı. Ben kendimi rahatsız hissediyorum bazen çünkü kendimi şu an onun tanımaya çalıştığı kızın yerine koyuyorum. Acaba benim yaptığım ne kadar doğru diye. Bu yüzden size soruyorum ne kadar doğru ?

ben şuan sevgilimden , az konuştuğu ve başka ilde olan ' yakın arkadaşı ' yüzünden ayrıldım...
o yüzden hiç hoş bakmıyorum böyle şeylere .
şöyle ki siz biriyle tanışıp konuşuyor olsanız ve o geceleri bi bayan arkadaşıyla geyik yapsa hoş karşılar mısınız ?
belki ilişkileri çok yeni önemli değildir ama ilerde problem olcaktır belki bu durum . .
ben bu yüzden şuan ayrıyım çok moralım bozuk o yüzden yanlış anlamayın beni lütfen .

benim bi erkek arkadaşım varsa hayatına biri girince hemen kendimi geri çekmişimdir. çok samimi olmadığım halde iyice geri çekmişimdir.
ben böyle düşünüyorum ..

Onun tanımaya çalıştığı kızın yerine kendinizi koyduğunuzda, sizi rahatsız eden nedir? Yaptığınız sadece konuşmaksa, flörtöz muhabbetler yoksa, sorun ne?
Flörtöz bir konuşmamız yok. Ben karsimdaki insanlarla hep çok rahat konuşurum. Espri yaparım, gülerim takılırım kısaca. Ölçüm vardır ama yinede rahat konuşurum çoğu zaman. Kendisi de konuştuğu kızın beni öğrendiğinde kıskandığına dair bir laf etmişti sohbet arasında. Ben çok üzerinde durmadım başta ama sonra kafama takıldı. Acaba yanlış mı yapıyorum diye.

Kız arkadas adayı varsa internetten tanısmıssınız yani gercek arkadas bile değilsiniz henüz aksamları bu kadar uzun konusmanız banada sacma geldi
Hoslanıyormusunuz
Bir dönem ikimizin de zor zamanları oldu biraz birbirimize destek olduk bu zamanlarda. Dolayısıyla hoşlanma yok sadece alıştık diyelim. İki gün konusmasak uçüncü gün birimizden biri mesaj atar mutlaka. Telefonda çok konuşmayız, ara sıra. Çoğu kez mesajlasiriz. Hoşlanma yok hayır

ben şuan sevgilimden , az konuştuğu ve başka ilde olan ' yakın arkadaşı ' yüzünden ayrıldım...
o yüzden hiç hoş bakmıyorum böyle şeylere .
şöyle ki siz biriyle tanışıp konuşuyor olsanız ve o geceleri bi bayan arkadaşıyla geyik yapsa hoş karşılar mısınız ?
belki ilişkileri çok yeni önemli değildir ama ilerde problem olcaktır belki bu durum . .
ben bu yüzden şuan ayrıyım çok moralım bozuk o yüzden yanlış anlamayın beni lütfen .

benim bi erkek arkadaşım varsa hayatına biri girince hemen kendimi geri çekmişimdir. çok samimi olmadığım halde iyice geri çekmişimdir.
ben böyle düşünüyorum ..
Ben bu yazdığınızdan yola çıkarak bundan sonra daha dikkat edeceğim aramızdaki samimiyete, tesekkurler yorumunuz için.

Birinin hayatına sevgili girdi diye biz arkadaşlarımızı kaybetmek zorundamıyız, eşim sağolsun en yakın erkek arkadaşımı sepetletti, birbirimizi görünce bana didemim diyip koşardı, eşimden önce arkadaşım olmasına rağmen eşim çıldırırdı, oysa düğünümüze gelirdi gezerdik zor mu bunlar, kısacası üzücü

Birinin hayatına sevgili girdi diye biz arkadaşlarımızı kaybetmek zorundamıyız, eşim sağolsun en yakın erkek arkadaşımı sepetletti, birbirimizi görünce bana didemim diyip koşardı, eşimden önce arkadaşım olmasına rağmen eşim çıldırırdı, oysa düğünümüze gelirdi gezerdik zor mu bunlar, kısacası üzücü
Bunu bende sevmiyorum işte :KK12: ama ne yazıkki (arkadaşımın demesine göre) karşı tarafta bu düşünceyi sezdigim için rahatsız oldum bende. Kaldı ki biz öyle çok yakın arkadaş da değiliz. Sıradan geyik muhabbeti ötesi yok yani.

Back
X