- 22 Mart 2018
- 407
- 510
- 103
Merhaba hanımlar yeniden bir sorunla daha buradayım. Bir arkadaşım var yurtdışında yaşayan. İnternet üzerinden tanışmıştık yedi ay önce. Ortak paydada bulunduğumuz pek çok konu var, iyi anlaşıyoruz kısaca. Çoğu kez yaptığımız iş (film ve kitap eleştirisi) üzerine konuşur ya da geyik yaparız çoğu genç gibi. Ancak kafamı kurcalayan bir şey var ben bu arkadaşıma mesaj attığımda kendimi rahatsız hissediyorum. Yakın bir süre önce kendisi bir kızla tanışma evresine girdi ki bu da biraz benim ona gaz vermemle oldu 
Şöyle ki bizim sohbet saatimiz genelde akşam olur ve geceye kadar uzar arakadaki saat farkından dolayı. Ben kendimi rahatsız hissediyorum bazen çünkü kendimi şu an onun tanımaya çalıştığı kızın yerine koyuyorum. Acaba benim yaptığım ne kadar doğru diye. Bu yüzden size soruyorum ne kadar doğru ?

Şöyle ki bizim sohbet saatimiz genelde akşam olur ve geceye kadar uzar arakadaki saat farkından dolayı. Ben kendimi rahatsız hissediyorum bazen çünkü kendimi şu an onun tanımaya çalıştığı kızın yerine koyuyorum. Acaba benim yaptığım ne kadar doğru diye. Bu yüzden size soruyorum ne kadar doğru ?