arkadaşlar işin içinden çıkamıyorum biriyle görüşüyorum çok ortak noktamız var ilk defa birinin gözlerine bakarken her şeyi unutuyorum beni hiç kırmıyo farklı şehirlerde yaşıyoruz ben ilk başta evlenince onun yaşadığı şehire taşınmayı kabul ettim sonra gelemem dedim sırf benim için yaşadığım yere taşınmayı kabul etti ama bi sorun var ve ben bunu aşamıyorum.görüştüğüm kişi boşanmış biri ve ben sürekli ona eski eşi hakkında sorular soruyorum o istemiyo eski eşi hakkında konuşmak ama ben ısrarla soruyorum sorduğum sorulara üzüldüğümü bildiği için cevap vermek istemiyo bu seferde küsüyorum konuşmuyorum sizce doğru mu yapıyorum onu anlayamıyorum anlattıklarını mantığım kabul etmiyo sürekli acaba eski eşi onu düşünüyo mudur?onu yanında arıyo mudur? eski eşi boşanmak istemiş ve görüştüğüm kişi son ana kadar boşanmak istemediğini söylemiş acaba pişman mıdır? diye düşünüyorum belki bunları okuyup bana kızanlar olabilir cahilliğime verin lütfen bu tür düşünceleri kafamdan atamıyorum onu da kırıyorum kenimde üzülüyorum bu tür düşüncelerden nasıl kurtulabilirim