sizce doğru mu yapıyorum

Bir kadın , şiddetin, hakaretin, alkolun , kotu alışkanlıkların, yalanların , aldatmanın sonuçlarıyla başedemez ve ayrılır.
Bunun yanında sevgisi veya parası bitmişse ayrılır. Bu ikinci şıktaki zor ihtimal ama var.
Bunların dışında neden ne olabilir ?
Çocukları var mı ?
evet kızı var şiddet,alkol,aldatma yok para konusu zaten maaşı belli sevgi hiç sevmediğini söylemiş bir gün bile mutlu olmadığını söylemiş istemeyerek evlendiğini söylemiş

Dul adamlar yasca cok kucuk kizlari tercih ediyolar nedense? 13 yas cok fazla, bence kendine daha uygun birini bulmalisin. Genc kizlar olgun erkeklerden gereginden falza etkileniyorlar, yani adam kim olsa oyle davranacak ama kiz saniyoki sadece bana bu sekilde davraniyor. Eski esini cok sevdigini soylyyorsa hayir cikmaz o isten :KK12::KK12::KK12:

Be
evet kızı var şiddet,alkol,aldatma yok para konusu zaten maaşı belli sevgi hiç sevmediğini söylemiş bir gün bile mutlu olmadığını söylemiş istemeyerek evlendiğini söylemiş

Ben mi yanlış okudum; evlilik sürecinde hep birbirlerini sevmişler yazmadınız mı ?

Bu işte eksiklikler var ya da siz sordukça sıkışıyor tam cevap veremiyor.
Oyle ya da böyle bu ilişki zor gibi gorunuyor buradan. Bence bitmeli diyorum ama oyle bir hakkım yok.
Uzulmezsiniz inşaallah.

Dul adamlar yasca cok kucuk kizlari tercih ediyolar nedense? 13 yas cok fazla, bence kendine daha uygun birini bulmalisin. Genc kizlar olgun erkeklerden gereginden falza etkileniyorlar, yani adam kim olsa oyle davranacak ama kiz saniyoki sadece bana bu sekilde davraniyor. Eski esini cok sevdigini soylyyorsa hayir cikmaz o isten :KK12::KK12::KK12:
aslında benimle tanıştığında yaşımı bilmiyodu bende biraz iri yarı bi insanım çok küçük durmuyorum ama bende düşünüyorum başka biri olsaydı yine aynı şeyleri söylerdi diye

Bu işte eksiklikler var ya da siz sordukça sıkışıyor tam cevap veremiyor.
Oyle ya da böyle bu ilişki zor gibi gorunuyor buradan. Bence bitmeli diyorum ama oyle bir hakkım yok.
Uzulmezsiniz inşaallah.
çok teşekkür ederim bende bitmeli diyorum sevgimin aklımı örtmesine izin vermek istemiyorum ama olmuyo yapamıyorum ben sordukça yaptığım şeylerde mantık arama diyo

arkadaşlar işin içinden çıkamıyorum biriyle görüşüyorum çok ortak noktamız var ilk defa birinin gözlerine bakarken her şeyi unutuyorum beni hiç kırmıyo farklı şehirlerde yaşıyoruz ben ilk başta evlenince onun yaşadığı şehire taşınmayı kabul ettim sonra gelemem dedim sırf benim için yaşadığım yere taşınmayı kabul etti ama bi sorun var ve ben bunu aşamıyorum.görüştüğüm kişi boşanmış biri ve ben sürekli ona eski eşi hakkında sorular soruyorum o istemiyo eski eşi hakkında konuşmak ama ben ısrarla soruyorum sorduğum sorulara üzüldüğümü bildiği için cevap vermek istemiyo bu seferde küsüyorum konuşmuyorum sizce doğru mu yapıyorum onu anlayamıyorum anlattıklarını mantığım kabul etmiyo sürekli acaba eski eşi onu düşünüyo mudur?onu yanında arıyo mudur? eski eşi boşanmak istemiş ve görüştüğüm kişi son ana kadar boşanmak istemediğini söylemiş acaba pişman mıdır? diye düşünüyorum belki bunları okuyup bana kızanlar olabilir cahilliğime verin lütfen bu tür düşünceleri kafamdan atamıyorum onu da kırıyorum kenimde üzülüyorum bu tür düşüncelerden nasıl kurtulabilirim

Yaslariniz kac canim?

Siz bunu asamazsiniz belli, evlenirseniz yürümez... Sizi rahatsiz eden konu, kadinin birakmasi ve onun sonuna kadar savasmasi, ki bu gercektende düsündürür insani.... Illaki simdide ona biseyler hissediyor demek degil, ama siz bu düsünceyi yenemezsiniz, oda size ispat edemez, cünkü akliniz almiycak o ne derse desin... En sagliklisi bitirip, eski essiz birini bulmak...:ssz:

Arada hem 12 yas,hemde eski es var. Bu bolumde bir konu daha var onu bir okuyun bence `` esim bana yillarca yalan soylemis``

Siz bunu asamazsiniz belli, evlenirseniz yürümez... Sizi rahatsiz eden konu, kadinin birakmasi ve onun sonuna kadar savasmasi, ki bu gercektende düsündürür insani.... Illaki simdide ona biseyler hissediyor demek degil, ama siz bu düsünceyi yenemezsiniz, oda size ispat edemez, cünkü akliniz almiycak o ne derse desin... En sagliklisi bitirip, eski essiz birini bulmak...:KK14:
evet beni son ana kadar bırakmaması çok rahatsız ediyo diyorumki tamam boşancam demeseydin boşanmicam da demeseydin

Back
X