Sizce doğru mu yaptım??

Kucukartanesi

🤍
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
95
16
3
İyi akşamlar. Bir konuyu size anlatmak istedim aklıma takıldı ve doğru mu yaptım acaba deyip sorguladım içimde.
Eltimin evinde otururken bana bir tane alt iç çamaşırı getirdi ve dedi ki ben bunu 1 defa giydim olmadı bana al sen giyersin yıkanmış falan dedi. Hayır giyer misin de değil giyersin diyor. Neyse aldım aldığım gibi eve gelince çöpe attım. Bana göre hiç normal değil yaptığı şey sizce??? Çok alıngan bir tip olduğu için hayır ben giymem deseydim trip bir sürü soru soracaktı ben de eve gelince çöpe attım. Sizce doğru mu yaptım?? Siz ne yapardınız.

Ben kötü niyetle yaptığını düşünmedim. Para verdim bi kerecik giydim boşa gitmesin kafasıyla yapmış. Ama hoş mu değil. Bence en doğru davranış şuan yaptığınız gibi yapmak olurdu

Hiç almasaydın
Çöpe attığını ne bilecek
Verdiğim çamaşırı giydi diyor şuan

2. El sahibinden az kullanılmış don

Yahu neyi çekiyorsunuz neye takiliyorsunuz anlamıyorum ki, cekmelik bı durum yok, niye çekesin, küsmesi dert değilse madem donunu istemedin diye kusecekse küssün, çekilecek durum.nerede ki, olan olmuş almışsın, atmışsın da neyi doğru mu yanlış mı soruyorsun, giydin mi göster mi diyecek, bazen gereksiz islere çok mu takılıyoruz acaba...?

Giymem ben diye bilirdiniz hem hijyenik değil iç çamaşırı bu

Niye alıyorsunuz ya ,iğrenç.

Milletin gtunden cikarttigi donu alip eve gelmissiniz sirf hayir diyemediginiz icin
Neden, niye sorularindan niye bu kadar korkuyorsunuz ki istemiyorum diyeceksiniz nedeni bu. Ya bu kadar basit seylerde bile kendinizi ifade edemiyorken nasil hayatinizi surduyorsunuz siz anlamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…