- 18 Şubat 2025
- 95
- 16
- 3
- Konu Sahibi Kucukartanesi
-
Onun bilmesine gerek yok ben zaten giymeyeceğim o öyle sansın ama. Çok çekilmez biri o yüzden uğraşmak istemedimAlıp eve getirdiğinde çöpe attığını bilecek mio an ne münasebet deyip suratına fırlatacaksınız.
Hiç almasaydınİyi akşamlar. Bir konuyu size anlatmak istedim aklıma takıldı ve doğru mu yaptım acaba deyip sorguladım içimde.
Eltimin evinde otururken bana bir tane alt iç çamaşırı getirdi ve dedi ki ben bunu 1 defa giydim olmadı bana al sen giyersin yıkanmış falan dedi. Hayır giyer misin de değil giyersin diyor. Neyse aldım aldığım gibi eve gelince çöpe attım. Bana göre hiç normal değil yaptığı şey sizce??? Çok alıngan bir tip olduğu için hayır ben giymem deseydim trip bir sürü soru soracaktı ben de eve gelince çöpe attım. Sizce doğru mu yaptım?? Siz ne yapardınız.
Ben de güle oynaya almadım zaten. Hiç öyle düşündüğünü sanmıyorum valla.Hiç almasaydın
Çöpe attığını ne bilecek
Verdiğim çamaşırı giydi diyor şuan
Konu küsmesi değil. Küserse küssün ben niye neden sorularını ve saçma sapan alınganlıklarını çekmemek adına aldım ve çöpe attımyahu ne münasebet küserse küssün napcam ben Senın donunu diyip almamalıydınız !
Alıp eve götürdüyseniz tam da böyle düşünüyorBen de güle oynaya almadım zaten. Hiç öyle düşündüğünü sanmıyorum valla.
2. El sahibinden az kullanılmış donİyi akşamlar. Bir konuyu size anlatmak istedim aklıma takıldı ve doğru mu yaptım acaba deyip sorguladım içimde.
Eltimin evinde otururken bana bir tane alt iç çamaşırı getirdi ve dedi ki ben bunu 1 defa giydim olmadı bana al sen giyersin yıkanmış falan dedi. Hayır giyer misin de değil giyersin diyor. Neyse aldım aldığım gibi eve gelince çöpe attım. Bana göre hiç normal değil yaptığı şey sizce??? Çok alıngan bir tip olduğu için hayır ben giymem deseydim trip bir sürü soru soracaktı ben de eve gelince çöpe attım. Sizce doğru mu yaptım?? Siz ne yapardınız.
Çöpe attığınızı biliyor mu hayır !Konu küsmesi değil. Küserse küssün ben niye neden saçma sapan alınganlıklarını çekmemek adına aldım ve çöpe attım
Giymem ben diye bilirdiniz hem hijyenik değil iç çamaşırı buİyi akşamlar. Bir konuyu size anlatmak istedim aklıma takıldı ve doğru mu yaptım acaba deyip sorguladım içimde.
Niye alıyorsunuz ya ,iğrenç.İyi akşamlar. Bir konuyu size anlatmak istedim aklıma takıldı ve doğru mu yaptım acaba deyip sorguladım içimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?