Sizce doğru mu?

Tam olarak saygısızlık olarak gördüğünüz şey nedir? Gerçekten anlamadığım için soruyorum. Siz bir dönem bir şeyler paylaşmışsınız yaşananlar ikinizin arasında olmuş bitmiş. Doğru dürüst bir ilişki bile yok ortada. Herkes kendi hayatına bakmış. Cevap vermemişsiniz yine sorayım siz arkadaşınızla dörtlü görüşmek isteseniz ve arkadaşınızın sevgilisi arkadaşıma saygısızlık olur diyerek sizinle görüşmeyi reddetse normal bulacak mısınız? X kişisi umurumuzda olmasa ben bu durumdan rahatsız olacağınızı düşünmüyorum açıkçası.
Yani be alaka derdim bende galiba . Evet boşuna sinirlendim . Zaten sakinleştim . Abarttığımı anladım . Ani parlayabiliyorum bazen 🙈

Arkadaşınızın eski sevgilinizle aynı ortamda bulunacak olmasına mı alındınız. Aranızda ciddi bir şey olmuş olsa bile görüşebilir. Herkesin kendi hayatı kimse için kimseyle araya mesafe koymaya gerek yok değmez de

Kızlar bu dert değil fikir öğrenmek istiyorum .
Şimdi benim çok çok yakın, kardeşim gibi bi kız arkadaşım var. Sevgilisi 4,lü görüşelim diye beni de bi arkadaşıyla tanıştırmıştı (x olsun adı) aradan 1 sene geçti tabi .
Biz bu çocukla takıldık biraz ,sonra bana karşı bi saygısızlığından dolayı bir daha görüşmedim . Arkadaşımda sevgilisiyle ayrılmıştı . Neyse bunlar bugün görüşmüş . Bana geldi dedi ki biz akşam görüşücez x ve onun kız arkadaşı da var .
Şimdi açıkçası ben biraz alındım,
Çocukla aramızda duygusal bir şey olmasa da , arkadaşımın bana saygısızlık yaptığını düşündüm gücendim . Ama ona göre çok normal .
Siz ne düşünüyorsunuz , gerçekten abartıyormuyum! Bir de benim şu an bir ilişkim var . Yani x kişisi umrumda değil . Arkadaşım bunu kabul etmemeli diye düşündüm . Çünkü ben etmezdim
Ben böyle bir durumun saygısızlık oldugunu düşünmem bana yapılsa da ben yapsam da.Gayet normal bir tavır arkadaşınızınki.He deseniz ki ben onunla dolu dizgin aşk yaşadım hala yasını tutuyorum hala benim için değerli ve arkadaşım bunu yapıyor anca o zaman saygısızlık olduğunu düşünürüm.

ama ne bileyim bu kişi benim ev arkadaşım kardeşimden ötedir . Yani beni takmadığını , ve saygısızlık yaptığını düşündüm .sorun x kişisi değil yoksa .
Size o kişinin yaptığı saygısızlıktan dolayı mı görüşmesini doğru bulmadınız, yoksa bi nevi flörtünüz olduğu için mi doğru bulmadınız bu bence mesele

bence normal yani o erkek arkadaşının arkadaşı, ikinizin de başka görüştüğü insanlar var, yani anladığım kadarıyla o kişi ile anlaşamamışınız bitmiş, aranızda olanlar sizin aranızda. Siz de takmayın kafaya. ben olsam "sen ne yapıyorsan yap ama o kişi ile değil karşılaşmak adını duymak istemiyorum" vs derdim, arkadaşınız anlasın o konuda hala olduğunuzu. Benim tahminim arkadaşınız "he çok normal" falan edasında bunu size söyledi ve sizin duygularınıza karşı hassas davranmadığını hissettiğiniz için kırıldığınızı düşünüyorum.

Kızlar bu dert değil fikir öğrenmek istiyorum .
Şimdi benim çok çok yakın, kardeşim gibi bi kız arkadaşım var. Sevgilisi 4,lü görüşelim diye beni de bi arkadaşıyla tanıştırmıştı (x olsun adı) aradan 1 sene geçti tabi .
Biz bu çocukla takıldık biraz ,sonra bana karşı bi saygısızlığından dolayı bir daha görüşmedim . Arkadaşımda sevgilisiyle ayrılmıştı . Neyse bunlar bugün görüşmüş . Bana geldi dedi ki biz akşam görüşücez x ve onun kız arkadaşı da var .
Şimdi açıkçası ben biraz alındım,
Çocukla aramızda duygusal bir şey olmasa da , arkadaşımın bana saygısızlık yaptığını düşündüm gücendim . Ama ona göre çok normal .
Siz ne düşünüyorsunuz , gerçekten abartıyormuyum! Bir de benim şu an bir ilişkim var . Yani x kişisi umrumda değil . Arkadaşım bunu kabul etmemeli diye düşündüm . Çünkü ben etmezdim
Niye arkadaşlarınıza tapulu malınız muamelisi yapıyosunuz?
Görüşsün ne var zaten takılmışsınız ciddi aşkından ölmemişsiniz ki
Hem sevgiliniz varmış şuan ilişkinize odaklanın, mutluluğunuza odaklanın.

Bitmiş gitmiş şeyleri umursayıp kafaya takarsınız diye düşünememiş demek ki .

Ayyy yaşlandıkça bu tarz sorunlar bir garip gelmeye başladı bana :KK53:

Sallayın gitsin .

Back
X