siZce doğru olan hangisi??Kafayı yiyeceğim

o zaman 1+1 ev tut. sen taşın. onlar oğluyla, oğlunun evinde yaşasın.
ayrıca eşin gerçekten istese engel olur. bence seni oyalıyor.

İsyannnnnnnnn deyip haykırmak istiyorum.
Napsın adam istemiyorum diyor konuşmuyor agzına geleni söylüyor esiyor gürlüyor anlamıyorlarrrrrrrr bu kkınuda eşime laf söyletmem ondan yana skntım olsa onunla ilgili konu açardım bana tayin için 5 yıl doldrması lazım 5 yılım bitsin gidelim bu şehirden diyen adama kimseye laf söyletmemm çok pardon ama arkadaşım
Gerckten anne babası çok değişik vallahi billahi yaaa

Boşan bence

E kocan ne yapacak koca kış öyle evlilik mi olur
Boşanmak bukadar kolaymı sizce? Yani kocası da istemiyomuş zaten, herşeyi söylüyormuş yüzlerine..
Bu günler geçer gider sabrederse, fakat boşanırsa daha iyisini bulacağının garantisimi var?

Allah yardımcın olsun, sabret..
Geçer elbet bisekilde

o zaman katlanacaksın ya da pislik yapıp karakolluk olacaksın, yaklaşmama kararı falan aldıracaksın.

Boşanmak bukadar kolaymı sizce? Yani kocası da istemiyomuş zaten, herşeyi söylüyormuş yüzlerine..
Bu günler geçer gider sabrederse, fakat boşanırsa daha iyisini bulacağının garantisimi var?

Evet bu kadar kolay.
Daha iyisini bulmasına gerek yok birini bulmasına gerek yok, erkeksiz de var olabilir bir kadın

Sabretmek ...nereye kadar, sonu var mı, yaşı genç insanlar kv kp, ölsünler diye dua mı edecek, her lafı söyleye söyleye çirkinleşe çirkinleşe yaşamak çok mu güzel, hır gür laf söz maddi sıkıntı sümsük bir koca, herkes kendine layık bulduğunu yaşar, ben kendime yeten bir kadınım ve evet boşanmak kolay baktığım noktadan

Karı koca herşeyi söylüyorsunuz sonra nasıl yüz yüze bakılıpara yemek falan yeniyo o evde, ta baştan kapıyı açmamak emin olun daha saygı duyulası bir harekwt5

Reactions: anu
Baska kardes yokmu onlarda sirayla baksalar.yazik onlarada aslinda ama demekki oğlumun evi gelinimin evi rahatsizlik verioruz die dusunceleri yok yayiliyorlarda yayiliyolar.yoksa sizmi abartiyosunuz anlamadim.onlarin yasayamadigi yerde ayrica sen nasil yasayacaksin.evinde onlar varken yaptigin isi hizmetcilik olarak soyluorsun koyde sartlar daha zor o hizmetciligin aalasi olur.bilemedim allah kolaylik versin.

nereye gidiyon kızzz

bu devirde ,,

yolculuk medeniyetin keşfedilmediği döneme mi?

şartlar ağır gelir sonraa

Kadının problemi kocasıyla degilki boşansin
valla kocanın bu şekilde sonuna kadar arkanda durması süper birsey
bencede onların evine kalorifer döşemek en mantıklısı yok mu bi kayinin ona gitsinler

Evde küçük çocuk yoksa onlar gelmeden kombi bozuldu de. Bu kış yaptıramıcaz paramız bize anca yetiyor. Ama siz 1000 tl verirseniz hemen yaptırabiliriz de tahminimce gelmezler

Toplu cvp vereyim Kaynim war ancak başka şhirde ünv okuyor.

Ewlerine döşeyemiyoruz çünkü henüz merkezde bile sınırlı yerlerde doğal gaz varken köyde ne arar .

Onada vicdan dayanmaz hadi yaptım gitmezler.

Gecen yıllarda bi ara misafir geldi birde baktım elinde elektrikli soba hayırdır amça bu ne diye sorduğumda kv n istedi bazen çok soğuk oluyor yedek varsa getirin diye.

Yani kafa zehir.

4 e katlanan doğalgaz yetmiyormuş gibi birde elektrik he bildiğnz bozdum kırdım bnde sinirden

Doğalgaz şart değil canım gerekirse kömürü alın onlara kömür yaksınlar bizim köylerde millet dösuyor kadınlar gidip yakıyor ve o kadar kolay

Valla ben olsam yatarım malak gibi, eşim varken süper davranırım gittiği an hiç bir şey yapmam eziyet olurum onlara. Kendileri gidelim diye yalvarırlar. Birazda parayı çok harcarım ya kaloriferi kısmak yada para vermek zorunda kalırlar. Boşanmadan önce bir de bu yolu denerim nasıl olsa kaybedecek birşeyiniz yok

İşte benim gerizekalılığım burda başlıyor.
Eşim yokken elimden geleni yapıyorum çünkü vicdanım izin vermiyor eşim varken malak gibi uzanıp ona yaptırtıyorum.

İşte benim gerizekalılığım burda başlıyor.
Eşim yokken elimden geleni yapıyorum çünkü vicdanım izin vermiyor eşim varken malak gibi uzanıp ona yaptırtıyorum.
Yuhh! Ya hep yapın ya hiç yapmayın daha iyi.

Elbetteki kocasızda varolabilir bi kadın ama nereye kadar? Yalnız kadınlar bi dönemden sonra mutlu olamazlar,çolu çocuğu varsa büyüyüp bi yuva kurduktan sonra,busefer oda kendi gelinine takar,zindan eder hayatı..

Kimse kendini kandırmasın?hicbir kadın bi ömur ben kendime yeterim diyemez kusura bakmayın..

Erkek-kadın bir bütündür bence,doğanın kanunu cinsellikten , dolayısıyla kadın erkek ilişkisinden başlamış..

Kadının böylesine iğrenç bi kv kp i olabilir ama kocası arkasındaysa bi şekilde elbette çözülur diye düşünüyorum..

Ha zamanla eşiyle bu sebeple birbirlerine iyice yıpratırlar,buz gibi olurlar belki, ozaman ayrılık kaçınılmaz..
Buyüzden bi çaresi olmalı diye düşnüyorum ama çareyi bulamadım

Ya ben (kendi hayatim dahil) su mantigi anlayamadim: annemdir babamdir her kosulda bakmak zorundayim. Dinen cok cok detayli bilmiyorum ama mantigima uymuyor arkadas. Onlar beni dunyaya getirirken sordular mi bana? Ben niye bi hastalik bi zor zamandalik olmadan, sirf keyfe keder onlarin yukunu alayim ki? Tamam atadir, onlar bizim ne yuklerimizi cekiyor... Ama gene de ters geliyor ya.

Ben de diger arkadaslar gibi esinizin sizi oyaladigini dusunuyorum, muhattap olan kendisi olmadigi icin ne var bunda diye dusunuyordur muhtemelen. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…