o zaman 1+1 ev tut. sen taşın. onlar oğluyla, oğlunun evinde yaşasın.
ayrıca eşin gerçekten istese engel olur. bence seni oyalıyor.
Boşanmak bukadar kolaymı sizce? Yani kocası da istemiyomuş zaten, herşeyi söylüyormuş yüzlerine..Boşan bence
E kocan ne yapacak koca kış öyle evlilik mi olur
Allah yardımcın olsun, sabret..İsyannnnnnnnn deyip haykırmak istiyorum.
Napsın adam istemiyorum diyor konuşmuyor agzına geleni söylüyor esiyor gürlüyor anlamıyorlarrrrrrrr bu kkınuda eşime laf söyletmem ondan yana skntım olsa onunla ilgili konu açardım bana tayin için 5 yıl doldrması lazım 5 yılım bitsin gidelim bu şehirden diyen adama kimseye laf söyletmemm çok pardon ama arkadaşım
Gerckten anne babası çok değişik vallahi billahi yaaa
Allah yardımcın olsun, sabret..
Geçer elbet bisekilde
o zaman katlanacaksın ya da pislik yapıp karakolluk olacaksın, yaklaşmama kararı falan aldıracaksın.İsyannnnnnnnn deyip haykırmak istiyorum.
Napsın adam istemiyorum diyor konuşmuyor agzına geleni söylüyor esiyor gürlüyor anlamıyorlarrrrrrrr bu kkınuda eşime laf söyletmem ondan yana skntım olsa onunla ilgili konu açardım bana tayin için 5 yıl doldrması lazım 5 yılım bitsin gidelim bu şehirden diyen adama kimseye laf söyletmemm çok pardon ama arkadaşım
Gerckten anne babası çok değişik vallahi billahi yaaa
Boşanmak bukadar kolaymı sizce? Yani kocası da istemiyomuş zaten, herşeyi söylüyormuş yüzlerine..
Bu günler geçer gider sabrederse, fakat boşanırsa daha iyisini bulacağının garantisimi var?
Kadının problemi kocasıyla degilki boşansinEvet bu kadar kolay.
Daha iyisini bulmasına gerek yok birini bulmasına gerek yok, erkeksiz de var olabilir bir kadın
Sabretmek ...nereye kadar, sonu var mı, yaşı genç insanlar kv kp, ölsünler diye dua mı edecek, her lafı söyleye söyleye çirkinleşe çirkinleşe yaşamak çok mu güzel, hır gür laf söz maddi sıkıntı sümsük bir koca, herkes kendine layık bulduğunu yaşar, ben kendime yeten bir kadınım ve evet boşanmak kolay baktığım noktadan
Valla ben olsam yatarım malak gibi, eşim varken süper davranırım gittiği an hiç bir şey yapmam eziyet olurum onlara. Kendileri gidelim diye yalvarırlar. Birazda parayı çok harcarım ya kaloriferi kısmak yada para vermek zorunda kalırlar. Boşanmadan önce bir de bu yolu denerim nasıl olsa kaybedecek birşeyiniz yok
Yuhh! Ya hep yapın ya hiç yapmayın daha iyi.İşte benim gerizekalılığım burda başlıyor.
Eşim yokken elimden geleni yapıyorum çünkü vicdanım izin vermiyor eşim varken malak gibi uzanıp ona yaptırtıyorum.
Elbetteki kocasızda varolabilir bi kadın ama nereye kadar? Yalnız kadınlar bi dönemden sonra mutlu olamazlar,çolu çocuğu varsa büyüyüp bi yuva kurduktan sonra,busefer oda kendi gelinine takar,zindan eder hayatı..Evet bu kadar kolay.
Daha iyisini bulmasına gerek yok birini bulmasına gerek yok, erkeksiz de var olabilir bir kadın
Sabretmek ...nereye kadar, sonu var mı, yaşı genç insanlar kv kp, ölsünler diye dua mı edecek, her lafı söyleye söyleye çirkinleşe çirkinleşe yaşamak çok mu güzel, hır gür laf söz maddi sıkıntı sümsük bir koca, herkes kendine layık bulduğunu yaşar, ben kendime yeten bir kadınım ve evet boşanmak kolay baktığım noktadan
Kesinliköe değilim bunları tanımamış olsam ve bu durumda biri bana şöyle şöyle diye anlatsan elinden tutar av gtrürdüm boşan diye ama gel görki içine girince farklıymış durum .
Cehalet mi desem pislik mi desem örf mü desem adetmi desem bilmiyorum.
Bu yörede hep böyle burdn birine bu konuyu açsam sen haksızsın bakmak zorundasın fiyorlar .Ama biliyorum kiii Değilimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?