- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
siz ülkenin öbür ucuna da gitseniz. uçakla yine gelir onlar.Toplu cvp vereyim Kaynim war ancak başka şhirde ünv okuyor.
Ewlerine döşeyemiyoruz çünkü henüz merkezde bile sınırlı yerlerde doğal gaz varken köyde ne arar .
Onada vicdan dayanmaz hadi yaptım gitmezler.
Gecen yıllarda bi ara misafir geldi birde baktım elinde elektrikli soba hayırdır amça bu ne diye sorduğumda kv n istedi bazen çok soğuk oluyor yedek varsa getirin diye.
Yani kafa zehir.
4 e katlanan doğalgaz yetmiyormuş gibi birde elektrik he bildiğnz bozdum kırdım bnde sinirden
Kadının problemi kocasıyla degilki boşansin
valla kocanın bu şekilde sonuna kadar arkanda durması süper birsey
bencede onların evine kalorifer döşemek en mantıklısı yok mu bi kayinin ona gitsinler
Elbetteki kocasızda varolabilir bi kadın ama nereye kadar? Yalnız kadınlar bi dönemden sonra mutlu olamazlar,çolu çocuğu varsa büyüyüp bi yuva kurduktan sonra,busefer oda kendi gelinine takar,zindan eder hayatı..
Kimse kendini kandırmasın?hicbir kadın bi ömur ben kendime yeterim diyemez kusura bakmayın..
Erkek-kadın bir bütündür bence,doğanın kanunu cinsellikten , dolayısıyla kadın erkek ilişkisinden başlamış..
Kadının böylesine iğrenç bi kv kp i olabilir ama kocası arkasındaysa bi şekilde elbette çözülur diye düşünüyorum..
Ha zamanla eşiyle bu sebeple birbirlerine iyice yıpratırlar,buz gibi olurlar belki, ozaman ayrılık kaçınılmaz..
Buyüzden bi çaresi olmalı diye düşnüyorum ama çareyi bulamadım
Zaten kocası gelmeyin istemiyorum demiş ailesi onu dinlemiyor tayin bile dusunen biri siz tam okumadıniz galiba konu sahibi de zaten kocama laf söyletmem bu konuda sonuna kadar arkamda diyor asıl meseleyi tam bilmeden böyle yazdığınıza göre espri anlayışınız farklı bi şaka yok ortadaŞaka mı yapıyorsun ne demek kocasıyla değil, ana baba onunsa sıkıntıyı da o çözecek
Zaten kocası gelmeyin istemiyorum demiş ailesi onu dinlemiyor tayin bile dusunen biri siz tam okumadıniz galiba konu sahibi de zaten kocama laf söyletmem bu konuda sonuna kadar arkamda diyor asıl meseleyi tam bilmeden böyle yazdığınıza göre espri anlayışınız farklı bi şaka yok ortada
Bekarsiniz sanırım çünkü insan sevdiği evlendiği ve gayette anlaştığı birini sadece anne babası yüzünden bırakmaz çözüm olarak bunu sormuyor zatenHanımefendi ben konuyu okudum lafta karısının arkasında olabilir icraat var mı?
Asıl mesele neymiş tüm sayfaları okudum benden fazla ne biliyosun merak ettim, tayin mayin durdurmaz bu insanları kalkar gelirler bağı komple koparırsın bitti
Bekarsiniz sanırım çünkü insan sevdiği evlendiği ve gayette anlaştığı birini sadece anne babası yüzünden bırakmaz çözüm olarak bunu sormuyor zaten
Bekarsiniz sanırım çünkü insan sevdiği evlendiği ve gayette anlaştığı birini sadece anne babası yüzünden bırakmaz çözüm olarak bunu sormuyor zaten
Sundum ben önerimi canım okurken gördün sanırımSenden alalım çözüm önerisi madem
Sundum ben önerimi canım okurken gördün sanırım
Konu Sahibi okumuştur canım ya şimdi sorun senin değil ya gerek yok ki sana tekrar açıklamaya uzatmayalim benceGörmedim nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?