Ayy çok kötü .İnanmıycaksınız defolun ewimden dedim nasıl o raddeye geldşm bilmiyorum ama 3 def ettim herseferinde pişkin pişkin oğlumun evi sana ne dedi gözüme baka baka
masarflari kabul etmiyolarmi
zirla evinize nasil geliyolar anlamiyorumkii
esiniz illaki sen yokken umut isigi evriyodur
bence gitme o kotu sartlaara
çocugun yokmu , olursa napacasin okulu vs olunca
geçicii çozum bu sneinki kokden halletmen lazim problemi
Ayy çok kötü .
KocaniZ şey desin o zaman . gelmeyin anne gelirseniz kantaro evi terkedecekmis desin .
ben hatırlıyorum sizin konunuzu..
bence köye gitmeyin kendi annenize gitme şansınız varsa oraya gidin..
Sakın köye gitmeyin ne işiniz var orda. Ne yapıp edip dayalı döşeli falan ev tutsunlar.
Köyde doğup büyümüş kv kk neyin kasıntısını yapıyorlarsa artık ,maksat eziyet olsun üstelik istenmediklerini bile bile yazık koca koca insan ama anlayışı sıfır masraf hizmet beleş .
Ailem bir uçta ben bir uçta eşim de çaresiz görüyorum onu yanlız bırakamam gerçkten ben bir üzülüyrsam eşim 10000 üzülüyor zaten öle olmasa 2 dk durmazdım o ayrı ya
valla kusura bakma da kuru kuru bende üzülürüm .. icraat var mı yok..
siz böyle bir tepki koymadan kimsenin sizin üzülmenizi taktığı yok belli ki..
ben olsam bir uçta falan dinlemem giderdim kalsınlar başbaşa ..
Eğer sadece bu iki secenek varsa bence kendi eviniz mantıklı , kac odada soba olacak diyelim 2 oda ee nasil olacak diger yerler buz gibi ben kendi evimde kalirdim, herşey kendi düzenimde madem geleckler sizde takmayin kendinize bunu telkin edin . Birkaç ay sonra gidecekler diye düşünün . Gerçekten çok zor yaşadığınız durum ama ne olursa olsun evinizden ayrilmayin bence
Ya anlamıyorsunuz çünkü tuhaf geliyor biliyorum normal insana tuhaf gelir yani
Bağırıyor çağırıyor ağıza alınmıycak şeyler sölüyor hayatıöı mahvettinz diyor ama tık yok anlamıyolar biz okuttuk biz okuttuk seni deyip işin işinden çıkıyorlar
Ay kafayı mı yedin ne alaka eşin net konuşsun,onlardan maddi yardım mı alıyorsunuz da esin bu kadar ezik
Mesele dogalgaz ise sizin köye gitmenize nasil sicak bakiyolar anlamadim? Siz köye gidince onlar da orda olmayacak mi? Anlayamadım
Ay ne yardımı üstüne yedirir verir
Normal insanlara tuhaf geliyor biliyorum.
Eee diorum ya Anırmal bunlar
Şöyle biz sobayla uğraşamayız .
Ama ben gidersem ben uğraşıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?