Ya anlamıyorsunuz çünkü tuhaf geliyor biliyorum normal insana tuhaf gelir yani
Bağırıyor çağırıyor ağıza alınmıycak şeyler sölüyor hayatıöı mahvettinz diyor ama tık yok anlamıyolar biz okuttuk biz okuttuk seni deyip işin işinden çıkıyorlar
Bu konuyu kendinizden fedakarlik ederek cozemezsiniz.Onlarin dusunmesi lazim.Oturun evinizde.Eger sozunuzun ardinda durabilecekseniz esinize net bir tavirla eger onlar gelirse sizin evi terkedeceginizi soyleyin.Gelirlerse oyle de yapin.Yarin birgun cocugunuz olursa cok daha zor olur hersey.[/QUOTE
Çok geç geldikerrr ...
Eşimin yapıcak bişeyi yok gercekten anne babası çok değişik bir ara bunlar ile ilgili br konu açayım belki biraz anlaşılırım
Anladim.. Istemediginizi esinizle birlikte belli ettiginiz halde geliyolarsa, gercekten zor durumda kalmis olabilirler mi? Istemediginizi belirtebiliyosaniz, sizde kaldıkları sure icinde masraflara ortak olmalarini da dile getirebilirsiniz diye dusundum.. Esinizin anne babasi bir de sonuc olarak.. Onun açısından da zor..Şöyle biz sobayla uğraşamayız .
Ama ben gidersem ben uğraşıcam
Anladim.. Istemediginizi esinizle birlikte belli ettiginiz halde geliyolarsa, gercekten zor durumda kalmis olabilirler mi? Istemediginizi belirtebiliyosaniz, sizde kaldıkları sure icinde masraflara ortak olmalarini da dile getirebilirsiniz diye dusundum.. Esinizin anne babasi bir de sonuc olarak.. Onun açısından da zor..
Valla bu kadar net isen, esinle halledeceksin.. Gelip huzur bozuyolarsa isleri yok elbet..Fazlasıyla belli ettik hayır fitne fesatdan başka bişi değil biri 54 biri 65 yaşında ele ayağa düşck kadar yaşlı bile değiller.
Aman ne masrafı 2 ye bölmesi zarara sokup giderler
Cidden şaka gibi, çocuğunu okutmuş olmanın diyetini bekliyolar, e okutmasalardı madem, kaldı ki seninle ne ilgisi var seni mi besleyip büyütüp okuttular
Esin sünepe başım ağrımasın derdinde,üstüne birde sağda solda x ana babasına bakıyor diyolar hoşuna gidiyor oysa çileyi çeken sensin
Eşin adam olsa madem diyet bekliyorsunuz her ay size şu kadar para huzurumu bozmayın der
Senin aklın köyde anlaşıldı ....kolay gelsin
Ewet haklısınızz eşim sünepe diyebilmeyi o kadar çok isterdim kii..
Ama değil 2 3 gün önce daha aile büyüklerini aradı dayılarını amçalarını eniştelerini şunlara bir şey söyleyin yuwamı mı yıkcak lar diye.
Her kesle kavgalı oldu ablaları bi ayrı trpte oda kimse benim neler çektiğimi görmüyor dışardan yargılasınlar umrumda değil diye o da tawırlı şuan
Evet sünepe
Kimseyi araya sokmasına gerek yok
Annesi ile tartıştı tatıştı laf geciremedi napsın yardım istedi akıl istedi
Diorum ya şu işler bir rayına otursun bi kv kp konusu açayım da küçük dilinizi yutun nasıl insanlarmış diye başlı başına konular çıkar
+1Nasıl insanlar denecek tiplerse küsün yahu, açmayın kapıyı bacayı taşının
Öğrenilmiş çaresizlik gibi birşey sizinki
Bi kaynım var başka bi şehrde ünv okuyor.Allah kolaylik versin, ben olsam ne yapardim bilmiyorum. Nefret ediyorum baskasinin evine coreklenen ve her seyi hoyratca kullanip hicbir sey yapmayan ve bunu da 'yasliliga' vuran insanlardan :/
Bence siz koye gitmeyin, onlarin gelmemesi icin bir yol arayin. Ya temelli sehre tasinsinlar ya da kisi baska herde gecirsinler. Esinizin baska kardesi yok mu?
İyi de bi de soyle dusun sen kimseye hizmet etmek zorunda degilsin. Esin de biraz dik dutuslu olup hayir demeli bence. Kaynini saymazsak (universite okudugu icin) esin tek cocuk sayilir, ama gene de bu istedikleri gibi gelip yerlesebilecekleri anlamina gelmiyor. Ha istersen koye gidip iki gun sonra habersizce kacabilirsin, bahane olarak da ben kocami ozledim, ozel zaman gecirmek istiyorum diyebilirsin. Hos bundan da anlayacaklarini sanmiyorum ama :/
o zaman 1+1 ev tut. sen taşın. onlar oğluyla, oğlunun evinde yaşasın.İnanmıycaksınız defolun ewimden dedim nasıl o raddeye geldşm bilmiyorum ama 3 def ettim herseferinde pişkin pişkin oğlumun evi sana ne dedi gözüme baka baka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?