• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce doğru yoldamıyım?

ebrarrarba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
650
49
118
40
merhabalar benimki dert sayılmaz aslında kızlar sadece fikirlerinizi istiyorum.
görüştüğüm biri var 1 seneyi geçti.arkadaş aracılığıyla tanıştık.niyeti ciddi zaten hayatta tek istediği şey mutlu huzurlu bir yuva.aynı yaştayız (30).oda hayatında bir takım sıkıntılar yaşamış bende.
kendisi çok iyi biri kırmıyor çok düşünceli hayatımda böyle iyi bir insan hiç tanımadım diyebilirim.
ama bir sorunu var hala okuyor aynı zamanda çalışıyor.okulu bitmek üzere bazı sebeplerden dolayı ertelemiş okulunu.şuanki maaşı 2 bin tl.mezun olursa bu maaşın 3-4 katını alabilecek bir mesleği var.
ama gel gelelim okulu bitecekte evlenicezde en az 2 seneyi bulur.
benim düşündüğüm şey beni sıkıntıya sokan konu bu konu.yani okulu bitirebilirmi bu saatten sonra bilemiyorum.tamam kişilik olarak iyi biri kendini yaşadığı sıkıntılara rağmen bozmamış ama maddiyatta önemli ve hayatta birşey olabilmekte önemli.
kardeşinin nişanı var mesela bir bilezik dahi alamayacak durumda şuan.
sizce hangisi önemli?
bu yaşına gelmiş ama hala doğru düzgün birşeyler elde etmiş değil ama iyi bir insan
yoksa bu maddiyat konusuna takılmalımıyım?
yani onu beklemekle hatamı ediyorum?
yoksa böyle birini beklemeye değermi?
bu arada seviyorum kendisini ama öyle körü körünede aşık değilim.bu yaştan sonra aşk çok zor oluyor.güvenemiyorsun kimseye.

İyi de düğün haZırlıkları,nişandı sözdü 2 seneyi bulur. Zaman hızlı geçiyor takılma. Seviyorsan evlenmek istiyorsan beklemeye değer uzun bir süre değil. Yaş için de geç değil zaten.

merhabalar benimki dert sayılmaz aslında kızlar sadece fikirlerinizi istiyorum.
görüştüğüm biri var 1 seneyi geçti.arkadaş aracılığıyla tanıştık.niyeti ciddi zaten hayatta tek istediği şey mutlu huzurlu bir yuva.aynı yaştayız (30).oda hayatında bir takım sıkıntılar yaşamış bende.
kendisi çok iyi biri kırmıyor çok düşünceli hayatımda böyle iyi bir insan hiç tanımadım diyebilirim.
ama bir sorunu var hala okuyor aynı zamanda çalışıyor.okulu bitmek üzere bazı sebeplerden dolayı ertelemiş okulunu.şuanki maaşı 2 bin tl.mezun olursa bu maaşın 3-4 katını alabilecek bir mesleği var.
ama gel gelelim okulu bitecekte evlenicezde en az 2 seneyi bulur.
benim düşündüğüm şey beni sıkıntıya sokan konu bu konu.yani okulu bitirebilirmi bu saatten sonra bilemiyorum.tamam kişilik olarak iyi biri kendini yaşadığı sıkıntılara rağmen bozmamış ama maddiyatta önemli ve hayatta birşey olabilmekte önemli.
kardeşinin nişanı var mesela bir bilezik dahi alamayacak durumda şuan.
sizce hangisi önemli?
bu yaşına gelmiş ama hala doğru düzgün birşeyler elde etmiş değil ama iyi bir insan
yoksa bu maddiyat konusuna takılmalımıyım?
yani onu beklemekle hatamı ediyorum?
yoksa böyle birini beklemeye değermi?
bu arada seviyorum kendisini ama öyle körü körünede aşık değilim.bu yaştan sonra aşk çok zor oluyor.güvenemiyorsun kimseye.
Okulu bitmek üzereyse zaten okulunu bitirebilir mi sorusu nasıl oldu anlamadım.
Maddiyat benim için de önemli ama maddiyatı yeterli olmayan biriyle 1 seneyi geçen bir ilişkim olmazdı.

Bu devirde zaten okul, askerlik, is bulma derken insanlar 30 yaşından once hayata baslayamiyor ki, adami fena gommussunuz. Siz hic riske atmayin, istediginiz imkanlara sahip birini bulup evlenin, bu arkadas da rahat rahat egitimini tamamlayip duzenini kursun.

maddiyata takılmalı mıyım. para bu kadar mühim mi demişsiniz ama ben yazdıklarınızdan zaten takıldığınızı düşündüm...
siz ne kadar maaş alıyorsunuz sorması ayıp olmaszsa?
ben ondan daha fazla alıyordum 3bini falan buluyordu aylık ama işimden memnun değildim ayrıldım başka işteyim o yüzden şuan aynı alıyoruz sayılır.

Adam okulunu bitirir niye bitirmesin? Derslere ilgisi yok mu?
Siz ha deyince evlenildiğini mi sanıyorsunuz? En erkeni yıldırım nikahı onu da siz istemezsiniz gibi görünüyor. Zaten hazırlıklar en az 1 yıl. 1 yıl da tanımak için deyin tamam..
Nedir bu acele? 30 yaş geç bir yaş değil ki.. Maddiyat konusunu baya bay takıyorsunuz zaten. Evlenince çalışmak istemiyor musunuz?

Okulu bitmek üzereyse zaten okulunu bitirebilir mi sorusu nasıl oldu anlamadım.
Maddiyat benim için de önemli ama maddiyatı yeterli olmayan biriyle 1 seneyi geçen bir ilişkim olmazdı.
okulu dondurmuştu geçen yıl başladı yani devam etti ve geçen yıl derslerden kaldı ikinci döneminde o yüzden şüpheliyim bitip bitmemesine

Adam okulunu bitirir niye bitirmesin? Derslere ilgisi yok mu?
Siz ha deyince evlenildiğini mi sanıyorsunuz? En erkeni yıldırım nikahı onu da siz istemezsiniz gibi görünüyor. Zaten hazırlıklar en az 1 yıl. 1 yıl da tanımak için deyin tamam..
Nedir bu acele? 30 yaş geç bir yaş değil ki.. Maddiyat konusunu baya bay takıyorsunuz zaten. Evlenince çalışmak istemiyor musunuz?
ben evlenince çalışmak istemiyorum o yüzden zaten bu şüphelerim.yani ev geçindirebilirmi diye

10 bin maaş alıp, kendi evine eşine harcarken eli titreyen adamlar var, nereye ne harcama yaptın diye darlayan tipler, bir peynir için (daha pahalısını aldı diye) eşini döven manyaklar var. Para elbette önemli, geçinilmeyince orada aşk maşk da kalmıyor adam akıllı, ancak iyi bir insan, paha biçilemez bir hazine şu devirde, hele ki iyi erkek.

30 yaştan sonra okul da biter, 2 bin olur 5 bin 6 bin; önü açık. Belki bir amaç, sorumluluk altında okulu çarçabuk bitecek, daha işe-kazanca odaklı biri olacak yuvası için. Her şey de hazırına olmayıversin. Birlikte yaparsınız.
Ama bu kadar düşüncelere salındıysanız maddiyat konusunda, bilemiyorum; altında arabası, cebinde katlarının anahtarı olanları bekleyin madem.

Bu saatten sonra derken? Adam 30 yaşında 60 değil ki. 2 sene erken evlenmek için geleceğiyle oynamayın
aslında anlatamadım niyetim hemen evlenmek değil.yani bu kadar zaman içinde bişeyleri halledebilirmi o beni düşündüren

ben ondan daha fazla alıyordum 3bini falan buluyordu aylık ama işimden memnun değildim ayrıldım başka işteyim o yüzden şuan aynı alıyoruz sayılır.
demek ki şu hayatta herşey ihtimal dahilindeymiş değil mi?
bence eğer bu hayatınızdaki adamı biraz olsun düşünüyorsanız hayatını (siz olsanız da olmasanız da) şuankinden daha rahat idame ettirmek için gerekli olan "meslek edinme" hareketini desteklersiniz.
he yok ben hemen evlenmek istiyorum diyorsanız da tercih sizin tabi ki başka biriyle evlenebilirsiniz. şartları daha size uygun olan biriyle mesela.

aslında anlatamadım niyetim hemen evlenmek değil.yani bu kadar zaman içinde bişeyleri halledebilirmi o beni düşündüren
ama evlilik, ev kurma, düğün bunlar erkeğin tek başına yapacağı şeyler değil ki. bir ucundan da sizin tutmanız lazım.

demek ki şu hayatta herşey ihtimal dahilindeymiş değil mi?
bence eğer bu hayatınızdaki adamı biraz olsun düşünüyorsanız hayatını (siz olsanız da olmasanız da) şuankinden daha rahat idame ettirmek için gerekli olan "meslek edinme" hareketini desteklersiniz.
he yok ben hemen evlenmek istiyorum diyorsanız da tercih sizin tabi ki başka biriyle evlenebilirsiniz. şartları daha size uygun olan biriyle mesela.
ben destekliyorum benim desteklememle zaten çoğu şeyi yaptı yoksa hala yapamazdı kendisi söylüyor zaten

ama evlilik, ev kurma, düğün bunlar erkeğin tek başına yapacağı şeyler değil ki. bir ucundan da sizin tutmanız lazım.
ben tutucam zaten bir ucundan bende çalışyıroum yağpıcam bişeyler ama şuan elimiz kolumuz bağlı çünküğ adam hala okuyor

Bu soruyu o yanıtlamalı . Kendine güveniyorsa yapar. Ben evli ve iki çocukluyken ciddi bir bölüm okuyorum

Okulu olan biri ile ilişki kurmazdım kaldı ki maddiyatsızlıklar yüzünden evlilikler bitiyor ilişki yürütmek kolay değil .. boşa maceraya atılmazdım gerek yok ..

Back
X