- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi ebrarrarba
InsAllah hallederde kendine yakışan çıkarı olmayan biriyle evleniraslında anlatamadım niyetim hemen evlenmek değil.yani bu kadar zaman içinde bişeyleri halledebilirmi o beni düşündüren
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InsAllah hallederde kendine yakışan çıkarı olmayan biriyle evleniraslında anlatamadım niyetim hemen evlenmek değil.yani bu kadar zaman içinde bişeyleri halledebilirmi o beni düşündüren
niyetim zenginlik değilki evini geçindirebilecek konumda ve sorumlulukta olsun yeter.ay madem öyle zengin koca avına çıkın. idealleri olan adamları beklemeyin.
niyetim zenginlik değilki evini geçindirebilecek konumda ve sorumlulukta olsun yeter.
ama gelecek 35ine 40 ına hala bir baltaya sap olamamış birini kim isterki
ona güveniyordum ama geçen yıl 2.dönemde kaldı ve o yüzden güvenimi sarstı şimdi yine kalırsa ben boşuna mı konuşuyoum bu adamla diye düşünüyorum
işte benim anlatmak istediğim bu ama herkes tepki gösterdi para avcısı değilimki.Okulu olan biri ile ilişki kurmazdım kaldı ki maddiyatsızlıklar yüzünden evlilikler bitiyor ilişki yürütmek kolay değil .. boşa maceraya atılmazdım gerek yok ..
Kesinlikle doğru .. devam etme.. nasip ilerde kısmetinde varsa o döner sana..işte benim anlatmak istediğim bu ama herkes tepki gösterdi para avcısı değilimki.
beni korkutan şey okuyan biriyle evlenmek adam evine mi bakacak okulunamı gidecek işemi gidecek.
on senede bekleyecek halim yokki
ben destekliyorum benim desteklememle zaten çoğu şeyi yaptı yoksa hala yapamazdı kendisi söylüyor zaten
ben tutucam zaten bir ucundan bende çalışyıroum yağpıcam bişeyler ama şuan elimiz kolumuz bağlı çünküğ adam hala okuyor
ben evlenince çalışmak istemiyorum o yüzden zaten bu şüphelerim.yani ev geçindirebilirmi diye
bence siz okumamışsınız yazdığımı sevmiyorum diye bir kelime yazmadımki.benim zaten birirkimim var evlenmeden önce aldığımşeylerde var.ayrıca tecrübesi var işide hazır.bence tekrar okuyun yazdıklarımıSiz bence bu adamı bırakın. Adam ne kadar çalışırsa çalışsın size yetemeyecek gibi görünüyor.
Bir kere bu adamın mezun olduğu anda 4-5 bin kazanabileceğini sanıyorsunuz ama gerçek hayat öyle değil. Tecrübesi olmayan yeni mezun adama kimse al güle güle harca demez. Kendini kanıtla der.
Evlilik, belki düğün, yeni ev, eşyalar tek kişinin yapabileceği bir şey değil ki. Direk işi bırakırım diye düşünüyorsanız evlenince çok sıkıntı yaşarsınız. Adamı da darlarsınız. Zaten sevmiyormuşsunuz..
Siz bence sizin beklentilerinizi karşılayacak başka adaylar bakın.
Biz evlenirken hiç böyle strese girmedik. Çalışır borçlarımızı öderiz dedik. En az 1 yıl da borç ödedik + ev kredisi..
Hayat pahalı tek düğün borcuyla kalmıyor işte. Hele bir de çocuk olunca o 4 bin de yetmeyebiliyor. Siz en iyisi bırakın bu adamı..
biliyorSizin evlendikten sonra çalışmak istemediğinizi biliyor mu ?sizin nasıl böyle düşünceleriniz varsa onun da belki vardır .
bence siz okumamışsınız yazdığımı sevmiyorum diye bir kelime yazmadımki.benim zaten birirkimim var evlenmeden önce aldığımşeylerde var.ayrıca tecrübesi var işide hazır.bence tekrar okuyun yazdıklarımı
ben ondan daha fazla alıyordum 3bini falan buluyordu aylık ama işimden memnun değildim ayrıldım başka işteyim o yüzden şuan aynı alıyoruz sayılır.