- Konu Sahibi ebrarrarba
krıtrlerıne uygun degılse bırak cocugu. kımseyı kımsenın oyalamasına hakkı yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak işte erkekler de aynı mantık. Onlar da aynı sizin gibi 30 unda bir baltaya sap olamamış kadınlar istemiyorlar.niyetim zenginlik değilki evini geçindirebilecek konumda ve sorumlulukta olsun yeter.
ama gelecek 35ine 40 ına hala bir baltaya sap olamamış birini kim isterki
ona güveniyordum ama geçen yıl 2.dönemde kaldı ve o yüzden güvenimi sarstı şimdi yine kalırsa ben boşuna mı konuşuyoum bu adamla diye düşünüyorum
ben ondan daha fazla alıyordum 3bini falan buluyordu aylık ama işimden memnun değildim ayrıldım başka işteyim o yüzden şuan aynı alıyoruz sayılır.
ben evlenince çalışmak istemiyorum o yüzden zaten bu şüphelerim.yani ev geçindirebilirmi diye
ay madem öyle zengin koca avına çıkın. idealleri olan adamları beklemeyin.
Yol yakinken ayril canim.işte benim anlatmak istediğim bu ama herkes tepki gösterdi para avcısı değilimki.
beni korkutan şey okuyan biriyle evlenmek adam evine mi bakacak okulunamı gidecek işemi gidecek.
on senede bekleyecek halim yokki
E şimdi evleninben ondan daha fazla alıyordum 3bini falan buluyordu aylık ama işimden memnun değildim ayrıldım başka işteyim o yüzden şuan aynı alıyoruz sayılır.
+1000Okumak çok kolay ya. Bence kendin oku kendin iyi yerlere gel böyle çirkin hesaplara girme. Hem ozaman deli gibi aşık olduğun biriyle evlenebilirsin. Hee pardon sen çalışmak istemiyordun dimibiz esegiz zaten keyfimiz icin, can sıkıntısından calisiyoruz