- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.212
- 448
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
Panik yapacak bişey yok. Çoçuk abdesti namazlıymış, bişey olmazz
Esim tanistiktan uc gun sonra evlenme teklif etti 1 ay icinde evlendik.
8 sene oldu ve son tanisma yil donumunu Istanbulda cok guzel ask dolu sekilde kutladik:))
Telefonda Balim diye kayitliyim ve msj gonderirken pamukprensesim der hep.
Cok gorduk burda 10 yil sevgili kalipta daha evliligin basinda aldatan erkegi..
Kader biraz bu bence...
bir arkadaşım bu pazar nişanlandı.tanışalı 2 ay oldu olmadı çocuğun ailesi çok istedi çocuk da istedi nişanlandırlar aile arasında oluverdi.arka.öğretmen çocuk da öğretmen.daha tam tanımıyorlar açıkçası birbirini.arkadaşım 29 yaşında ve evde kalma psikolojisi de yaşıyordu hemen kabul ediverdi.çocuk abdestli namazlı zarar gelmez diye.neyse nişan günü ben dahil çok kişi farketmiş çocuğun gözleri fır dönüyor.bir kız vardı ona bakmış ben de hissettim bana da baktı.çocuğa pek güvenemedim açıkçası.ark.bugün beni aradı moralim çok bozuk dedi.o da farktetmiş başka kızlara baktığını da tatsızlık çıksın istememiş.sizce durum nedir? bunların sonu iyi gelir mi?
Esim tanistiktan uc gun sonra evlenme teklif etti 1 ay icinde evlendik.
8 sene oldu ve son tanisma yil donumunu Istanbulda cok guzel ask dolu sekilde kutladik:))
Telefonda Balim diye kayitliyim ve msj gonderirken pamukprensesim der hep.
Cok gorduk burda 10 yil sevgili kalipta daha evliligin basinda aldatan erkegi..
Kader biraz bu bence...
hem kader hemde şans bence, siz şanslısınız ama büyük risk... açıkçası ben cesaret edemezdim ama kaderde varsa insanın ağzı dili bağlanıyor bazen, mutluluğunuz daim olsun
Biz de cok kisa zamanda tanisip evlendik 3 ay gibi bi surede pismanda olmadim hersey gayet iyi :)
.gercekten kader ve sans isi :) boyle mutlu evlilikleri gorunce seviniyorum.mutlulugunuz daim olsun insallah :)
Konu sahibi bence karismayin arkadasiniz durumun farkinda zaten gozgore gore de evde kalmayayim diye evlenmez umarim.
Biz de cok kisa zamanda tanisip evlendik 3 ay gibi bi surede pismanda olmadim hersey gayet iyi :)
.gercekten kader ve sans isi :) boyle mutlu evlilikleri gorunce seviniyorum.mutlulugunuz daim olsun insallah :)
Konu sahibi bence karismayin arkadasiniz durumun farkinda zaten gozgore gore de evde kalmayayim diye evlenmez umarim.
ben bundan daha iyisini hayatta bulamam diyor
bir arkadaşım bu pazar nişanlandı.tanışalı 2 ay oldu olmadı çocuğun ailesi çok istedi çocuk da istedi nişanlandırlar aile arasında oluverdi.arka.öğretmen çocuk da öğretmen.daha tam tanımıyorlar açıkçası birbirini.arkadaşım 29 yaşında ve evde kalma psikolojisi de yaşıyordu hemen kabul ediverdi.çocuk abdestli namazlı zarar gelmez diye.neyse nişan günü ben dahil çok kişi farketmiş çocuğun gözleri fır dönüyor.bir kız vardı ona bakmış ben de hissettim bana da baktı.çocuğa pek güvenemedim açıkçası.ark.bugün beni aradı moralim çok bozuk dedi.o da farktetmiş başka kızlara baktığını da tatsızlık çıksın istememiş.sizce durum nedir? bunların sonu iyi gelir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?