Sizce eksik olan ne?

aTh3nA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
33
0
96
Afyon
Ben 18 yaşında bir kızım, şu ana iki kere flört denemem oldu ama pek ciddi şeyler değildi. Sonuncusunun üstünden de 1 yıla yakın zaman geçti zaten. Şimdi üniversiteye başladım ve kimseden hoşlanamıyorum, görünüşe göre benden hoşlanan da yok zaten. Neredeyse tüm arkadaş çevrem karşı cinsten birisiyle görüşüyor,konuşuyor flört ediyor falan falan. Tek dolaşan benim. Çok çok güzel biri sayılmam ama gerçekten çirkinlerin bile sevgilisi var. Türkiye'nin en iyi üniversitesinde okuyorum, zekiyim de açıkçası. Esprili olduğumu söylerler hep müzik zevkim gayet güzel falan filan. Ancak olmuyor. Güzellik dışında kendimde sevmediğim tek şey çok çabuk gaza geliyorum ve bazen çok safça davranıp kendimi komik duruma düşürüyorum. Biraz kilom var ama boyum 1.77 olduğu için pek göstermiyorum, saçlarım uzun. Üniversitede 10 kişilik bir grup olarak takılıyoruz ve hep beraber olduğumuz için çok sınırlı bir ekip olduk yeni insanlarla tanışamıyoruz belki de sorun bu ancak yeni bir ortama girdiğimde de çok girişken olamıyorum, görünüşten dolayı kendime güvenim yok galiba o yüzden.Ben de artık duygusal bir şeyler yaşamak, sevildiğimi hissetmek istiyorum sizce sorun ne olabilir ve ben ne yapabilirim?

kendine güven. kimsenin senden üstün olduğunu düşünme. kimse mükemmel değildir zaten. yeni insanlarla tanış. kampüs içindeki kafelerdeki oyun alanlarında yeni insanlarla tanışabilirsin. ama en önemlisi özgüven. belki çok basit gelicek ama kitap okuyarak özgüvenini arttırabilirsin. bende üniversite öğrencisiyim. özgüvenim yüksektir ama karşı cinsle pek ilişki kurmuyorum 2 yıllık ilişkimden ötürü. çevremde gördüklerimi aktardım sadece

Zamana bırakın, bu gibi şeyler biz ne zaman istersek o zaman olmuyor.
Kendinizde kusur aramayın. Basit şeylerle yıpranmaya gerek yok çünkü.
Sorunlu insanla sorunlu bir birliktelik yaşamaktansa, doğru insanla, doğru zamanda güzel bir ilişki yaşamak ve hayatı anlamlandırmak daha doğru olur..

asla ama asla umursama canım bu bir. ilişki ararsan bela bulursun. arayarak olmaz o.
ikincisi kendine güvenini şu şekilde yükselt: kendi ahlakına dinine aykırı bulmadığın şekilde güzel giyin. kendine özen. neyi yalıştırdığına karar ver. bliyorum öğrencisin belki maddi durumun yok ama 5 liraya bile hoş şeyler bulabiliyorsun... cıvıl cıvıl ol hep. ama bunların hepsini kendin için ve genel olarak etrafında uyandıracağın intiba için yap. erkek arkadaş hedefin kesinlikle kesinlikle olmasın.
boş vakitlerinde de yabancı dil öğren.
niye yalnızsın diyen olursa düşünmüyorum istemiyorum galiba falan de. üniversitede çok olur sorgulayan sanki herkes çift olmak zorundaymış gibi.

bu dönemi bende yasadım ve kafaya takınca gercekten kimse gelmio teklif bile almıordum ve yakın arkdslarım mutlaka 2 hafta 1 farklı farklı kisilerden teklif geliyordu -ki cevrem tarafından da gayet güzel denilebilecek kadarım artık kendimi çirkin hissetmeye bşlamıştım ve bi süre sonra boşverdim.boşverdikce yagmur gibi yagdı :D:D tabiri caizse :) gercekten takmamalısın tek çözm bu emin ol :)

Back
X